Utorak, 19.10.2021 | 20:26
IZVOR: telegraf.rs

Šta nam donosi Jupiter do kraja 2021: Neki će se ZALJUBITI, neki riješiti sve PROBLEME,...

- Jupiter je krenuo direktnim hodom, kao i Merkur, pa dolazi do velikih promjena kod svih nas. 




Foto: Ilustracija, pixabay

Astrološke promjene koje se dešavaju na nebu impliciraju da je vrijeme da se pokrenemo. Sve što nas je do sada opterećivalo trebalo bi da odbacimo i ostavimo u prošlosti, savjetuje astrolog Aleksandra Bjeljac.

Ona podsjeća da je Jupiter planeta širenja, sreće, zaštite, poboljšanja finansijske situacije kod mnogih, a donosi i stabilizaciju u međuljudskim odnosima.

Osjetićemo olakšanje i na mnoge stvari ćemo gledati drugačije. Jupiter će boraviti u znaku Vodolije do 28.12.2021, da bi kasnije prešao u znak Riba.

Značajan astrološki datum je baš večeras, 19. oktobra, kada imamo aspekt sunce u Vagi trigon Jupiter u Vodoliji. Večeras se pokreću mnoge stvari, a ovaj položaj je izuzetno povoljan i sve što započnemo može imati dobar ishod. Mnogi će od večeras biti puni optimizma.

Već za desetak dana, 28. oktobra, mnogi se mogu nadati boljoj zaradi; ujedno, bićemo, emotivno ispunjeniji, skloni raznim zadovoljstvima, a mnogi će veze podići na viši nivo - vjenčanjem ili otpočinjanjem zajedničkog života.

Prvi dan novembra takođe donosi zanimljiv aspekt - Merkur u Vagi sa trigonom Jupitera u Vodoliji, što implicira da stižu bolje raspoloženje, entuzijazam, bolja koncentracija za učenje, putovanja, dobri poslovni poduhvati i dogovori.

Takođe, 11.decembra dobro je aspektovana pozicija za rad sa inostranstvom ili planiranje putovanja koja ste već odavno priželjkivali, a 20. decembra Sunce u sekstilu sa Jupiterom nam nagovještava povoljne događaje, poklone, putovanja, posjete…, sve u svemu povoljne događaje do kraja 2021.

Mnoge stvari ćemo takođe privesti kraju. Možda nam naizgled neće djelovati idilično, ali zapravo, shvatićemo da je sve išlo nama u prilog, bilo da su u pitanju raskidi, otkrivanje tajni ili prekidi druženja, posla. Ali mi moramo našu energiju usmjeriti ka pozitivnim mislima i širiti istu, jer sam Jupiter to traži od nas.

Evo šta aspekti Jupitera donose svakom znaku Zodijaka do kraja 2021. godine.

Ovan

Mnogi će ostaviti svoje želje, pokrenuti se i preko bliskih prijatelja i novih kontakata doći do cilja.

Bik

U ovom periodu ćete riješiti sve što vas je tištilo i usmjeriti se ka profitabilnosti.

Blizanci

Moguća su putovanja, a ovo je i odličan period za edukaciju i nove aktivnosti, pa radite na tome.

Rak

Mnoge stvari već sada možete držati pod kontrolom. Bićete otvoreniji u emotivnim odnosima, plijenićete šarmom i energijom.

Lav

Partnerski odnosi će dominirati. Nekim Lavovima će se baš u ovom periodu pojaviti srodna duša i životni saputnik. Period je izvanredan i za javne poslove i rešavanje pravnih problema.

Djevica

Bolje ćete se osjećati u svakodnevnom životu. Mnoge Djevice će privesti kraju naporne poslove, a neke će započeti nove projekte, što će se ispostaviti kao dobra ideja.

Vaga

Izlazite, krećete se, zaljubite se, pokrenite se! Uživajte u svim stvarima koje volite. Merkur je konačno krenuo pravim hodom iz vašeg znaka.

Škorpija

Idealna je prilika da se posvetite prostoru u kom stanujete. Možete da ulažete sredstva u svoju nekretninu ili da kupite novu. Takođe, i odnosi sa ukućanima se popravljaju.

Strijelac

Bićete pozitivniji, boljeg raspoloženja, ovo je period velike sreće za vas. Više ćete se kretati i družiti sa prijateljima i rodbinom.

Jarac

Odličan period kada su finansije u pitanju. Konačno se polako kod vas stvari pokreću na bolje. Doći će do priliva novca. Samo hrabro!

Vodolija

Jupiter je krenuo pravim hodom, zvezde su na vašoj strani. Sada je vreme da razmišljate o boljoj budućnosti i odbacite sve što vas je opterećivalo.

Ribe

Konačno i vi možete da odahnete i da dobro sagledate sve što vam je oduzimalo energiju bez prijeke potrebe. Sada je vrijeme za stabilnost; smiješe vam se lijepi dani, naročito kada Jupiter uđe u vaš znak gdje je u svom sjedištu. Pričekajte još malo, vi to umijete.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Ovo su dodatni termini za vakcinaciju protiv morbila, zauški, rubele, humanog papiloma virusa…

Četvrtak, 25.04.2024 | 15:38

Institut za javno zdravlje pozvao je roditelje čija djeca nisu vakcinisana da ih dovedu na vakcinaciju u predviđenim terminima radnim danima, i u dodatnim terminima tokom vikenda, 27. i 28. aprila.

Uhapšen vozač u Kolašinu, osumnjičen da je udario pješaka, sa teškim povredama hitno prebačen u KCCG

Četvrtak, 25.04.2024 | 15:16

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Kolašin, uhapsili su Š.V. (32) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška djela protiv bezbjednosti javnog saobraćaja u vezi sa krivičnim djelom ugrožavanje javnog saobraćaja.

Ljepota NEMA ROK TRAJANJA - Ima 60 godina i nova je MIS Buenos Ajresa

Četvrtak, 25.04.2024 | 15:02

Alejandra se kvalifikovala za izbor za mis univerzuma Argentine pobjedivši daleko mlađe djevojke.

Monteput donirao MUP-u "PRESRETAČ" visoke klase

Četvrtak, 25.04.2024 | 15:00

Kompanija Monteput donirala je automobil – tkz. presretač Ministarstvu unutrašnjih poslova i Upravi policije. Na platou ispred Komandnog centra na Pelevom Brijegu Milan Ljiljanić, izvršni direktor Monteputa, predao je ključeve vozila v. d. pomoćnika direktora Uprave policije Draganu Goroviću.

Šćekić: Crna Gora posvećena saradnji sa Srbijom

Četvrtak, 25.04.2024 | 14:56

Potpredsjednik Vlade za demografiju i mlade i ministar sporta i mladih Dragoslav Šćekić, upriličio je prijem ambasadora Republike Srbije u Crnoj Gori, Nebojše Rodića. 

Konačno je stigao KRAJ retrogradnog Merkura - Ove PROMJENE čekaju vaš horoskopski znak

Četvrtak, 25.04.2024 | 14:48

 Kraj retrogradnog Merkura! Konačno je stigao 25. april 2024. godine, dan kada će se dosta stvari promijeniti. 

UDES u Podgorici - Ima povrijeđenih

Četvrtak, 25.04.2024 | 14:41

Jedna osoba je povrijeđena u udesu dva automobila koji se dogodio na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog ispred Skupštine Crne Gore.

Crvena Zvezda suspendovala tim-menadžera Nebojšu Ilića

Četvrtak, 25.04.2024 | 14:41

KK Crvena zvezda Meridianbet obavještava javnost da je u periodu od 72 sata, do utvrđivanja činjenica suspendovao člana našeg kluba Nebojšu Ilića, saopšteno je iz beogradskog kluba.

Ova UKUSNA namirnica SMANJUJE APETIT i doprinosi GUBITKU KILOGRAMA

Četvrtak, 25.04.2024 | 14:32

Dobro balansirana ishrana je jedan od najvažnijih faktora ukoliko želimo da smršamo.

Mandić: IZVJESNO da će tokom juna doći do PROŠIRENJA Vlade

Četvrtak, 25.04.2024 | 14:23

Izvjesno je da će tokom juna doći do proširenja Vlade, što će dati novi zamah kada su u pitanju svi zacrtani planovi parlamentarne većine, kazao je predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić tokom današnjeg susreta sa Natašom Pirc Musar, predsjednicom Slovenije.