Petak, 22.10.2021 | 11:57
IZVOR: Kolektiv.me

Pripravnički staž u perspektivnoj i zanimljivoj kompaniji Green Motion Montenegro

Green Motion International je kompanija osnovana u Velikoj Britaniji, koja je postala vodeći svjetski brend u iznajmljivanju automobila sa niskom emisijom CO2 gasa u cilju očuvanja životne sredine.




Foto: Ilustracija, unsplash.com

Green Motion Montenegro je dio ove međunarodne firme koja posluje u preko 50 zemalja i na više od 500 lokacija.

Green Motion Montenegro posluje na teritoriji Crne Gore sa poslovnicama: Aerodrom Tivat, Aerodrom Podgorica i Podgorica grad. Ovaj mladi i vrlo ambiciozni tim radi u skladu sa svjetskim standardima i nastoji da uvodi konstantne promjene i unapređenja. Brzo i zanimljivo okruženje koje je zastupljeno dovodi do sjajnih rezultata, brzog rasta i razvoja, kako firme, tako i zaposlenih, što je kompaniju za relativno kratko vrijeme dovelo do liderske pozicije na tržištu.

Program stručnog osposobljavanja lica sa stečenim visokim obrazovanjem je odlična prilika za nove kandidate da postanu dio Green Motion Montenegro tima i na taj način završe pripravnički staž i nastave izgradnju svoje karijere u globalnom poslovnom okruženju u kome su mogućnosti velike koliko i ambicije samog kandidata. Otvoren je značajan broj pozicija za različite struke, pa su dobrodošli kandidati sa različitih fakulteta i usmjerenja.

Kompanija se neprestano širi na nove lokacije, unapređuje svoje usluge i poboljšava korisničko iskustvo, tako da je odlično i perspektivno mjesto za pametne, posvećene i kreativne ljude koji će se pridružiti ovom međunarodnom timu.

Ako ste perspektivni, kreativni, inovativni, želite dinamičan posao koji će vam pružiti mogućnost stalnog zaposlenja i nakon završenog programa stručnog osposobljavanja, Green Motion Montenegro je pravo mjesto za vas!

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, kompaniju možete kontaktirati putem emaila na nemanja@greenmotion.me

Krajnji rok za prijave preko portala eUprave je 20. novembar 2021. godine.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

OSTALE VIJESTI

Radulović: Očekujem da ćemo do kraja godine ODABRATI izvođača druge dionice i odmah krenuti sa radovima

Srijeda, 24.04.2024 | 17:57

Ministar saobraćaja i pomorstva Filip Radulović kazao je da raspisivanje pretkvalifikacionog tendera za izgradnju druge dionice autoputa od Mateševa do Andrijevice nije samo formalnost već ključni mehanizam za osiguranje transparentnosti, fer konkurencije i odabira.

Bilčik: Najveći izazov biće POVLAČENJE NOVCA, Spajić ima odličan tim

Srijeda, 24.04.2024 | 17:50

Poslanik Evropskog parlamenta (EP) i predsjedavajući Delegacije odbora za stabilizaciju i pridruživanje između Evropske unije (EU) i Crne Gore Vladimir Bilčik saopštio je da premijer Crne Gore Milojko Spajić oko sebe ima odličan tim ljudi, i uz široki koncenzus u parlamentu Crna Gora može imati benefite od Plana rasta i povući novac.

Joković pronašao RJEŠENJE za viškove sirovog mlijeka, OTKUPIĆE ga Bosna i Hercegovina

Srijeda, 24.04.2024 | 17:09

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede saopštilo je da će Bosna i Hercegovina otkupiti 250.000 litara mlijeka od crnogorskih proizvođača i prerađivača mlijeka.

Evropska banka za obnovu i razvoj objavila pretkvalifikacioni TENDER za dionicu Mateševo-Andrijevica

Srijeda, 24.04.2024 | 15:41

Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) objavila je pretkvalifikacioni tender za izgradnju druge dionice autoputa Mateševo - Andrijevica.

Gorčević: Usvojen Plan rasta za Zapadni Balkan, Crnoj Gori 400 miliona eura

Srijeda, 24.04.2024 | 14:00

Evropski parlament je usvojio Instrument za reformu i razvoj Zapadnog Balkana, čime Crna Gora dobija pristup preko 400 miliona eura povoljnih kredita i bespovratnih sredstava za ispunjavanje reformi, saopštila je ministarka evropskih poslova Maida Gorčević.

Birači "selice" NAJVEĆI PROBLEM u Šavniku, politički dijalog jedina opcija

Srijeda, 24.04.2024 | 21:25

Birači "selice" najveći su problem što se tiče šavničkih izbora, a politički dijalog je jedina opcija za rješenje ove i više nego komplikovane političke situacije, ocijenili su sagovornici emisije "Okrugli sto" na TVCG.

Mikijelj: NEMA razgovora sa DPS, SDP i "satelit partijama", i ostale partije da se JASNO IZJASNE

Srijeda, 24.04.2024 | 21:01

Nosilac liste koalicije "Za budućnost Budve - Budva, otvoreni grad" na predstojećim lokalnim izborima Mladen Mikijelj kazao je da ta koalicija neće razgovarati o postizbornoj koaliciji sa Demokratskom partijom socijalista (DPS), Socijaldemokratskom partijom (SDP) i kako je kazao "satelitskim listama" i pozvao sve stranke da se jasno izjasne po tom pitanju.

Radonjić će morati sačekati TITULU - Crnogorskom stručnjaku IZMAKAO evropski trofej

Srijeda, 24.04.2024 | 20:51

Dejan Radonjić će morati da se strpi za jubilarni 30. trofej u trenerskoj karijeri.

Zbog Evrovizije PORASLO INTERESOVANJE putnika za OVAJ GRAD

Srijeda, 24.04.2024 | 20:39

Groznica  koja prati takmičenje  za pjesmu Evrovizije uticala je na povećanje internetskih pretraživanja za putovanja u grad Malme za 176 posto u periodu  između sseptembra 2023. i aprila 2024., objavila je u srijedu španjska firmaza online rezervacije putovanja eDreams ODIGEO.

Nakon sukoba u VIP loži tivatskog Arsenala podnijete PREKRŠAJNE PRIJAVE protiv više osoba

Srijeda, 24.04.2024 | 20:26

Nakon verbalnog, a potom fizičkog konflikta članova rukovodstava fudbalskih klubova Arsenal iz Tivta i Mornar iz Bara 21. aprila, policijski službenici su protiv više lica podnijeli prekršajne prijave zbog prekršaja iz oblasti Zakona o javnom redu i miru.

Zašto je SJAJNO da djeca ODRASTAJU sa psima?

Srijeda, 24.04.2024 | 20:18

Odrastanje beba u prisustvu pasa, posebno štenaca, može imati brojne pozitivne učinke na njihov emocionalni, socijalni, i fizički razvoj.

"Učim tekst i malo me BOLI glava od CRNOGORSKIH AKCENATA" -Hrvatska glumica objavom NASMIJALA mnoge (FOTO)

Srijeda, 24.04.2024 | 20:06

Hrvatks glumica Sanja Vejnović u Crnoj Gori snima drugi dio filma Zaliv, a na svom se Instagramu našalila zbog jezičnih izazova s kojima se suočava dok čita scenario

Omeragić POTPISAO inicijativu da Crna Gora SPONZORIŠE Rezoluciju UN o memorijalizaciji genocida u Srebrenici

Srijeda, 24.04.2024 | 19:57

Portparol Bošnjačke stranke Adel Omeragić podržao je inicijativu da Crna Gora sponzoriše Rezoluciju UN-a o memorijalizaciji genocida u Srebrenici.

Anđelka Stević Žugić PRVI PUT o skandalu u kom se našla kada je ZAPOČELA NOVU VEZU: "NAJVAŽNIJA mi je što dotična osoba nije...."

Srijeda, 24.04.2024 | 19:49

Glumica Anđelka Stević Žugić se 2020. godine razvela od Darija Prpića sa kojim ima sina Jakšu.

Četiri ZDRAVE namirnice za GRICKANJE koje mogu SMANJITI RIZIK od srčanog udara

Srijeda, 24.04.2024 | 19:40

Mnogi ljudi vole grickati tokom posla, ali i dok se odmaraju i opuštaju uz gledanje filmova i serija.