Petak, 22.10.2021 | 16:56
IZVOR: Kolektiv.me

Uprava policije - Uhapšen strani državljanin zbog KRIJUMČARENJA LJUDI

Službenici Uprave policije u Bijelom Polju su lišili slobode jednog stranog državljanina zbog krivičnog djela nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi, saopšteno je iz Uprave policije (UP).




Foto: Ilustracija, Pixabay

"Pripadnici policije su u mjestu Ribarevine kontrolisali autobus koji je saobraćao na relaciji Herceg Novi – Beograd i kontrolom putnika utvrdili da se u njemu nalazi 12 osoba bez identifikacionih dokumenata, od kojih je jedno lice kod sebe posjedovalo zahtjev za međunarodnu zaštitu stranaca (zahtjev za azil)", navodi se u UP.

Oni ističu da je kriminalističkom obradom policija došla do sumnje da je lice A.B. (35) rođen u Bangladešu, a koji je kod sebe posjedovao zahtjev za azil, omogućio boravak i tranzit stranih državljana.

"A.B. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi. Njemu je nakon saslušanja kod tužioca određeno zadržavanje do privoda sudiji za istragu, dok je 11 osoba  bez dokumenata sprovedeno u prihvatilište za strance", zaključuje se u saopštenju. 

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Ceca se OGLASILA iz studija, pa OBRADOVALA fanove - "POČELO JE" (FOTO)

Utorak, 23.04.2024 | 09:26

Ovo se dugo čekalo.

ODLOŽENO suđenje Abazoviću po tužbi Lazovića

Utorak, 23.04.2024 | 09:22

U ulcinjskom Osnovnom sudu danas je odloženo suđenje po tužbi bivšeg službenika Uprave policije Zorana Lazovića i Bemaksa protiv bivšeg premijera Dritana Abazovića.

Dragaš: NEGATIVNI izvještaj Stejt departmenta za 2023. POTVRDIO ZLOUPOTREBE Abazovićeve Vlade

Utorak, 23.04.2024 | 09:13

Pokret Evropa sad saglasan je sa nalazima izvještaja Stejt departmenta za 2023. godinu, koji u djelovanju Vlade (bivšeg premijera Dritana) Abazovića naglašavaju zloupotrebe državnih resursa i druge jednako negativne prakse preuzete iz perioda vladavine Demokratske partije socijalista - kazao je član Predsjedništva ove stranke Tihomir Dragaš.

NEDOSTATAK sna može UBRZATI proces STARENJA za ČITAVU DECENIJU, pokazuju NOVA ISTRAŽIVANJA

Utorak, 23.04.2024 | 09:08

Istraživanja ukazuju na to da način na koji osobe percipiraju svoje stvarne godine može imati značajan uticaj na njihovu dugovječnost.

ŠETNJA za Ukrajinu sjutra na Cetinju: PODRŠKA HEROJSKOM ukrajinskom narodu

Utorak, 23.04.2024 | 09:01

Na Cetinje će se sjutra u 18 sati održati još jedna protestna šetnja podrške Ukrajini - najavili su organizatori.

Medojević: HAPŠENJA posljedica PRITISKA međunarodne zajednice

Utorak, 23.04.2024 | 08:54

Predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević gostujući u "Dobro jutro Crna Goro" na TVCG kazao je da se Crna Gora ne može očistiti od kriminala i korupcije koji je našao svoje sjedište u policiji, tužilaštvu, Agenciji za nacionalnu bezbjednost, sudovima, bez radikalnih mjera.

Sindikat podgoričke Čistoće traži POVLAČENJE SISTEMATIZACIJE

Utorak, 23.04.2024 | 08:49

Zaposleni u podgoričkoj Čistoći juče su redovno radili i tako će nastaviti sve dok predstavnike ovog preduzeća na razgovor ne primi sekretar za finansije Balša Špadijer.

Teniser POTVRDIO - "SPREMAN sam za masters u Madridu"

Utorak, 23.04.2024 | 08:41

Karlos Alkaraz bolje se osjeća i igraće na mastersu u Madridu. To je potvrdio sam treći teniser svijeta, koji se oporavlja od povrede ruke.

Predlog za ukusan doručak - Pripremite FOKAČU po originalnom italijanskom receptu

Utorak, 23.04.2024 | 08:33

Recept za fokaču je uvijek dobar izbor kada razmišljate šta da spremate za doručak, a da nije klasičan obrok iz pekare. Iako je i ovo tijesto, uvijek je bolje kada sami napravite, a u nastavku pročitajte kako se ona pravi.

U ovom gradu će ZABRANITI sladoled i picu nakon ponoći - "To radimo zbog MIRA"

Utorak, 23.04.2024 | 08:27

U Milanu će se uskoro raspravljati o zabrani sladoleda nakon ponoći u nastojanju da se zaštite "mir i san" stanovnika.