Nedjelja, 05.12.2021 | 12:59
IZVOR: Kurir.rs

"La casa de papel" je zvanično ZAVRŠENA, a o liku TOKIO bruje svi: Evo ko je Ursula Korbero

Serija "La casa de papel" dostigla je veliku svjetsku popularnost, a otkako je izašao drugi dio posljednje sezone, fanovi ne prestaju da pričaju o tome. Najveća pljačka na svijetu zvanično je završena, obožavaoci ne mogu da se pomire sa tim da je sve gotovo.




Foto: Screenshot YouTube/Money Heist

Na kraju prvog dijela pete sezone, fanovi pogodila smrt voljene Tokio, jedne od glavnih junakinja, koju glumi Ursula Korbero. Evo ko je zapravo zgodna brineta i šta je sve do sada radila.

Ursula Korbero je rođena 11. avgusta 1989. u Barseloni, a za glumu se zainteresovala kao djevojčica. Sa šest godina prvi put se pojavila pred kamerama na snimanju reklame. Prvu veliku ulogu imala je sa 13 godina, a u međuvremenu je pohađala kurseve flamenka i džeza i glume i scenskog govora, prenosi "žena.rs".

Ostvarila je brojne uloge u serijama i filmovima, za koje je često dobijala nagrade u Španiji. Profilisala se kao umjetnica koja se ističe u porodičnim dramama, ali se okušala i u horor filmovima. Njena životna uloga je upravo Tokio u seriji "La Casa de Papel".

Korbero je dobila prvu ulogu u seriji na engleskom jeziku 2018. godine, ali je nastavila da glumi u svojoj zemlji. Takođe se pojavila u spotu za J. Balvina, Due Lipe i Bad Bunni's "Un Dia" (One Dai). 

O njenom privatnom životu počelo je da se piše 2008. godine, kada se zaljubila u glumca Izraela Rodrigeza. U njega je bila zaljubljena dvije godine, nakon čega je započela vezu sa teniserom Felisijanom Lopezom. Zbog pritiska, par je raskinuo poslije samo pet mjeseci. Početkom 2013. viđena je sa glumcem i modelom Andresom Velenkosom, a veza je počela ubrzo nakon što je raskinuo sa Kajli Minog. Njihova veza trajala je skoro tri godine.

Od 2016. u ljubavi je sa godinu dana starijim glumcem Čajnom Darinom (sina poznatog argentinskog glumca i pisca Rikarda Darina), kojeg je upoznala na snimanju filma "La embajada" i sa kojim živi u Madridu.

Od početka svoje karijere, Ursula je vodila računa o svom izgledu i aktivno se bavila fitnesom. Uz pomoć ličnog trenera uspjeva da održi sjajan izgled, a zbog svoje ljepote i gracioznosti uradila je brojne modne kampanje. Voli modu i, kako je navela, nikada nije nosila nešto što je trenutno popularno, a da joj se to ne dopada. Obožava da često mijenja frizure i boje kose, a veliki je zaljubljenik u nakit i kada putuje u druge zemlje, uvijek ga kupuje kao suvenir.

O porodici nerado govori, ali je poznato da je veoma bliska sa starijom sestrom Monikom. Mama Ester ju je rodila kada je imala samo 17 godina. Glumica majku i sestru smatra najvažnijim ženama u životu i, kaže, uvijek su joj bile podrška. U slobodno vrijeme najviše voli da čita i pliva. Uz veliku popularnost, stekla je bogatstvo i ono se danas procjenjuje na više od tri miliona dolara.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

NAJAVE METEOROLOGA - Evo od kada nas ponovo OČEKUJE PORAST TEMPERATURE

Petak, 19.04.2024 | 15:16

Iako je april bio najtopliji mjesec od kad su počela mjerenja, pa su naglo pale temperature, za proljeće nijesu neuobičajene ovakve temperaturne razlike, kazao je u "Bojama jutra" šef Meteo centra TV Vijesti Dušan Pavićević.

Odović: Na prostorni plan stiglo više od 200 PRIMJEDBI, činimo sve da ga USVOJIMO u septembru

Petak, 19.04.2024 | 15:09

Ministar prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine Janko Odović kazao je da u tom resoru rade sve da prostorni plan bude donijet najkasnije u septembru.

Želite PRIRODNI IZGLED? Onda obrve NEMOJTE crtati olovkom

Petak, 19.04.2024 | 15:04

Za bolju postojanost, nanesite vosak za obrve.

Ministarstvo zdravlja: Odobrena Trikafta za pacijente mlađe od šest godina

Petak, 19.04.2024 | 14:55

Komisija Ministarstva zdravlja odobrila je primjenu lijeka Kafrio i Kalydeco (Trikafta), koji se koristi u terapiji cistične fibroze za 6 pacijenata koji su mlađi od 6 godina, saopšteno je iz Ministarstva zdravlja.

Onkološki pacijenti od novembra čekaju rješenja o invalidnini

Petak, 19.04.2024 | 14:35

Predstavnici nevladine organizacije “Diši”, onkološki pacijenti i njihove porodice, protestovali su ispred zgrade Ministarstva rada i socijalnog staranja, zbog kako kažu, neažurnosti institucija.

EPCG i CGES potpisali Ugovor o agregatu A8 za Hidroelektranu Perućica

Petak, 19.04.2024 | 14:33

Izvršni direktori Elektroprivrede Crne Gore (EPCG) i Crnogorskog elektroprenosnog sistema (CGES), Ivan Bulatović i Ivan Asanović, potpisali su danas u Podgorici Ugovor o izgradnji infrastrukture za priključenje agregata A8 u Hidroelektranu (HE) Perućica (snage 58.5 MW) na prenosni sistem.

CNP u Sarajevu: “671-LOV” u programskom segmentu MESS festivala

Petak, 19.04.2024 | 14:17

Predstava “671-LOV”, prema tekstu i u režiji Hane Rastoder, iz najnovije produkcije Crnogorskog narodnog pozorišta, biće izvedena u nedjelju, 21. aprila u Sarajevskom ratnom teatru – SARTR, u okviru 29. programa “Modul memorije”, Internacionalnog teatraskog festivala MESS.

Nadal - Morao sam da igram pod ručnom kočnicom, drugačije nije moglo

Petak, 19.04.2024 | 13:49

Španski teniser Rafael Nadal se posle dužeg vremena vratio na teren.

"Preko 2000 medicinara primilo 10 % stimulansa na zaradu za mart, sindikati zadovoljni prvim efektima"

Petak, 19.04.2024 | 13:20

U skladu sa Sporazumom o stimulativnom uvećanju zarada, koji su krajem februara potpisali ministar zdravlja, dr Vojislav Šimun i predstavnici sindikalnih organizacija, ukupno 2063 medicinskih sestara i tehničara sa najnižim zaradama, primali su deset odsto uvećene plate za mart mjesec 2024. godine, saopšteno je iz Ministarstva zdravlja.

Regionalni fond za izazove uručio novu računarsku opremu SEŠ “Vaso Aligrudić” u Podgorici

Petak, 19.04.2024 | 13:10

Donacija u vidu 75 visokoučinkovitih personalnih računara nabavljenih u okviru granta u iznosu od 510.000 eura, koji finansira Regionalni fond za izazove, zvanično je uručena JU Srednja elektrotehnička škola „Vaso Aligrudić“ u Podgorici, radi korišćenja u obuci učenika.