Ponedjeljak, 24.01.2022 | 10:20
IZVOR: b92.net

Georginina PORODICA: Ronaldo još NE ZNA sa kim ima posla

"Ja Georgina" smatraju čelnici Netfliksa, biće jedan od najvećih projekata do sada. Sa druge strane ogorčena porodica vadi prljav veš Ronaldove vjerenice.




Foto: georginagio/Instagram, screenshot

Serija o životu Georgine Rodrigez već je sada izazvala veliko interesovanje javnosti. Georgina je bila praktično nepoznata djevojka, čiji se život promijenio iz korijena u trenutku kada je upoznala slavnog fudbalera Kristijana Ronalda.

"Mnogi znaju moje ime, malo njih zna ko sam", poručuje Georgina u novom trejleru za svoju dokumentarnu seriju "Ja sam Georgina" koja će svijetlo dana ugledati 27. januara.

"Majka, influenserka, preduzetnica i partnerka Kristijana Ronalda - u ovom dubokom i emotivnom portretu njenog svakodnevnog života", piše u najavi.

Već su ranije otkriveni neki detalji serije koji su zaintrigirali javnost.

Iako je Georgina trenutno jedna od najpopularnijih žena na cijelom svijetu, prije nego što je upoznala slavnog fudbalera, radila je kao konobarica i asistenkinja u prodaji. Upravo je u butiku upoznala svog budućeg supruga, s kojim danas ima ćerkicu Alanu Martinu, a sada čekaju i blizance. Ronaldu je ranije surogat-majka rodila još troje djece.

Iako danas Georgina ima puno razloga za slavlje, ranije nije imala baš lagan život.

Naime, njen preminuli otac, odslužio je desetogodišnju zatvorsku kaznu za trgovinu narkoticima, pa su mala Georgina i njena starija sestra Ivana oskudijevale u mnogo toga.

Željela je sebi da priuši bolji život pa je odlučila da se okuša kao profesionalna balerina, ali je tu karijeru ubrzo morala da prekine jer je njeno tijelo počelo naglo da se razvija.

Godine 2011. u tragičnoj automobilskoj nesreći ostaje bez majke pa se, kako bi mogla da preživi, zapošljava kao konobarica u lokalnom restoranu. Kako joj ni taj posao nije bio dovoljan za pristojan život, otišla je u Englesku da radi kao čistačica i dadilja. Uskoro je odlučila i da završi fakultet. U Španiju se vratila s diplomom i praktičnim iskustvom. Finansije su joj još uvijek stvarale problem pa je konkurisala za posao u Gucci butiku. Dobila je posao, ali i mnogo više od toga.

Upravo je tu upoznala Kristijana Ronalda, a jednom je prilikom i priznala da su joj klecala koljena kada ga je ugledala jer je po prirodi jako stidljiva.

U najavi za svoju dokumentarnu seriju naglasila je kako zna kako je nemati ništa i imati sve, kao i da nikada neće zaboraviti svoju porodicu.

Ali, čini se da to baš i nije tako.

Naime, nedavno je njen stric Hesus Hernandez otvorio dušu za medije i otkrio da je Georgina okrenula leđa porodici kada je upoznala bogatog fudbalera.

"Stidi nas se, jer ne živimo luksuznim životom kao ona. Nikad joj nisam ništa tražio, a nazvala je jednom ili dva puta otkad je s njim. Napisao sam Ronaldu na stranici da ima posla s najzlobnijom ženom na svijetu i da ako želi da sazna više, da me kontaktira", poručio je Hesus za britanske medije.

Osim strica, oglasila se i Georginina polusestra Patricia Rodrigez: "Kad je mom sinu bio rođendan, pitala sam je može li zamoliti Kristijana da potpiše dres za mog dječaka, a ona je rekla "Ne" i dodala da ne želi da ga gnjavi dok je na odmoru.

Porodica se požalila na to da je Georginina baka do smrti željela da upozna svoju malu praunukicu, ali da joj ova to nije dozvolila. "Umrla je slomljena i tužna" - zaključili su odbačeni članovi porodice.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

"NE BRINEM, više razmišljam kako da mu POMOGNEM" - Prvo OGLAŠAVANJE supruge Nikole Rokvića

Četvrtak, 25.04.2024 | 09:19

Pjevača su obučavali veoma stručni ljudi. 

Haris Džinović OTKRIO da li je spreman za NOVU ŽENU - "Mora da bude NORMALNA"

Četvrtak, 25.04.2024 | 10:12

Nakon brojnih izjava koje je dao o razvodu i, sada bivšoj supruzi Melini, pjevač Haris Džinović je odgovorio na pitanje "da li je spreman za novu ljubav?"

Alkaras - Novak me iznenadio, prijatelji su mi rekli za to

Četvrtak, 25.04.2024 | 10:26

Karlos Alkaras je pred start turnira u Madridu dao veliki intervju za Marku.

Zečević: Zbog usporivača i ograda Podgorica postala grad PREPREKA

Četvrtak, 25.04.2024 | 09:35

Direktor JP “Putevi” Radoš Zečević kazao je da je zbog velikog broja usporivača i ograda Podgorica pretvorena u grad prepreka, ali da su primorani na to zbog nesavjesnih vozača.

Keković: Priča oko RADNE NEDJELJE prebačena na politički teren; Mulešković: Vlada bi morala dati mišljenje, POČINJE SEZONA

Četvrtak, 25.04.2024 | 08:10

Nakon što je ministar ekonomskog razvoja Nik Đeljošaj povukao sa dnevnog reda sjednice Socijalnog savjeta tačku koja se odnosi na uvođenje radne nedjelje zbog dodatnih konsultacija, ova inicijativa i dalje ostaje bez odgovora. Uprkos činjenici da turistička sezona uskoro počinje a da je odluka da se u toku ljeta dozvoli rad nedjeljom, usaglašena od strane socijalnih partnera, iz Ministarstva ekonomskog razvoja nema ni naznake kada bi se ovo pitanje moglo naći ponovo na sjednici Socijalnog savjeta, kao ni obrazloženje zašto rok za njeno održavanje nije ispoštovan, piše Gradski.me.

Milović: Bićemo ponovo grad razvoja i pravih vrijednosti, pobijedićemo u Budvi

Četvrtak, 25.04.2024 | 22:06

Večeras je u Budvi predstavljena pobjednička izborna listu ,,Budva može bolje!” prof. dr Nikola Milović, koja će nastupiti na predstojećim lokalnim izborima 26. maja.

Vrijeme sjutra: Promjenljivo oblačno uz ove temperature

Četvrtak, 25.04.2024 | 21:56

Promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, a od sredine dana ponegdje slaba kiša, najavljuju iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju (ZHMS).

SMUTI SA BOROVNICAMA: Povećava energiju i ubrzava metabolizam (RECEPT)

Četvrtak, 25.04.2024 | 21:13

- Isprobajte recept za antiejdžing smuti sa borovnicama. Ova kombinacija sastojaka sjajno djeluje na organizam i tako pomaže da se olakša rad digestivnog trakta, poveća energija i ubrza metabolizam, kaže Tatjana Popović, health coach i nutricionista.

Pusić: Prije 2020. izgledalo da će Crna Gora do 2022. završiti proces ili biti članica EU

Četvrtak, 25.04.2024 | 20:58

Deklarativno, crnogorska vlast je apsolutno na evropskom putu, no gledajuću političku istoriju partnera koji čine koaliciju na vlasti, sigurno ima određenih pitanja, ocijenila je u razgovoru za Televiziju E nekadašnja šefica hrvatske diplomatije Vesna Pusić.

Trik za kojim internet luduje: Evo šta je prirodna i jeftina zamjena za botoks

Četvrtak, 25.04.2024 | 20:10

Na društvenim mrežama kruži novi trend za njegu kože – tvrdi se da korica od banane može da transformiše vaše lice i da djeluje poput prirodnog botoksa, prenosi blic.rs.

Nova pravila na dodjeli Oskara: Proširuje se broj nominovanih u jednoj kategoriji

Četvrtak, 25.04.2024 | 19:56

Američka filmska akademija od 2025. godine uvodi nova pravila. Već sada se zna da će 2025. godine dodjela biti organizovana 2. marta. Nominacije će biti poznate 17. januara 2025. godine.

Mljekarima ne odgovara prodaja mlijeka za 40 centi

Četvrtak, 25.04.2024 | 19:34

Članovi Udruženja prerađivača mlijeka Crne Gore i Udruženja farmera Crne Gore odbili su ponudu mljekare “Franco” iz Bosne i Hercegovine koja se ponudila da otkupi višak mlijeka po 40 centi po litru. Oni su o tome informisali resornog ministra Vladimira Jokovića, sa kojim će se ujutru sastati.

Vujović: Završetak procesa usvajanja medijskih zakona doprinijeće pozitivnom IBAR-u u junu

Četvrtak, 25.04.2024 | 19:23

Završetak procesa usvajanja medijskih zakona doprinijeće pozitivnom mišljenju za dobijanje IBAR-a, čime će Crna Gora dodatno potvrditi svoju posvećenost EU integracijama i napretku u medijskim reformama. To je zaključeno na sastanku ministarke kulture i medija Tamare Vujović sa generalnim direktorom DG CONNECT, Robertom Violom, na kojem su razgovarali o reformi medijskih zakona u Crnoj Gori i napretku koji je postignut u tom procesu.

Nadal ekspresno "pregazio" tinejdžera i zakazao duel sa De Minorom

Četvrtak, 25.04.2024 | 19:04

Španski teniser Rafael Nadal je uspio da savlada Darvina Blenča sa 2:0 u setovima i plasira se u drugo kolo Mastersa u Madridu.

Milatović: SDT žmuri na nepočinstva vlasti, šta je sa predmetom oko puta Meljine-Petijevići?

Četvrtak, 25.04.2024 | 18:39

Gotovo četiri godine ćutanja Specijalnog državnog tužilaštva povodom stotinu prijava koje je DPS podnijela, s pravom otvaraju pitanje o selektivnosti i netrasparentnosti u radu ove institucije, navodi Sonja Milatović poslanica DPS-a u Skupštini, povodom prijava koje je DPS podnijela SDT-u u posljednje četiri godine.