Ponedjeljak, 24.01.2022 | 14:17
IZVOR: b92.net

Uvijek rade po svome, ne vole PROMJENE: Kako osvojiti ŽENU Vodoliju?

Iskrena, kvalitetna, inovativna, zabavna, optimistična, originalna, lepršava - to je ona, žena Vodolija.




Foto: Ilustracija, Pixabay

Dio njene privlačnosti leži u njenoj nedokučivosti i nesputanosti – nerijetko ju je teško razumjeti i shvatiti, ali to je zato jer je žena Vodolija uvijek samo svoja. Za nju stereotipi ne važe i nemoguće ju je "strpati u fioku" jer je izraziti nekonformista i zazire od društvenih pravila i normi. Uvijek radi po svome i ne voli kad joj drugi govore šta treba da radi.

S druge strane, humanitarac je velikog srca i uvijek je spremna da pomogne, bilo da je riječ o finansijskoj, emotivnoj ili bilo kojoj drugoj vrsti pomoći. Voli napredak, ali na ličnom nivou ne voli promjene. Jako je vezana za svoju prošlost i uspomene koje čuva poput najvećeg blaga, a odanost dovodi na novi, dublji nivo – ne samo da ostaje odana svom partneru nego i određenom brendu, radnji, restoranu, timu, pjevaču... i u dobru i u zlu.

Veze

Za ženu Vodoliju život je igra u kojoj svako igra prema sopstvenim pravilima. Kad je riječ o ljubavi, pobrinuće se da ta igra bude posebno zabavna i nikad dosadna. Njen lagodan pogled na život i ljubav ne znači da se lako zaljubljuje. Baš suprotno, potrebno joj je vremena da bi se s nekim povezala emotivno i da bi vjerovala drugoj osobi.

Kad je u vezi, više od svega cijeni svoju nezavisnost, slobodu i "prostor za disanje" (što se poklapa s njenom pripadnošću grupi vazdušnih znaka), a to daje i svom partneru. Vodolija će uvijek zadržati dio sebe koji neće otkrivati ni najbližim osobama.

Originalna i nepredvidljiva, partneru će pružiti užitke za koje prije nije znao ni da postoje. U spavaćoj sobi za nju ne postoje kočnice, voli da eksperimentiše i rado će probati sve, pa i seks u javnosti. Idealni partneri za nju su Vaga, Blizanci, Strijelac i Ovan.

Prijateljstvo

Dok hoda ulicom, svako malo će zastati kako bi se pozdravila s ljudima koje poznaje. Zbog toga se čini da je prijateljica sa svima, ali to su joj ustvari poznanici i dragi ljudi koji je vole jer žena Vodolija voli sa svima da bude u dobrim odnosima i zazire od sukoba i svađa.

Što se tiče prijatelja kojima dopušta da joj se potpuno približe, može da ih nabroji na prste jedne ruke. Može biti lagano rezervisana kad je riječ o njenim pravim osjećanjima, zbog čega joj je krug pravih prijatelja znatno uži od brojnih poznanika.

Velikodušna je i uvijek je tu kad je potrebna prijatelju. Žena Vodolija druži se s ljudima s kojima dijeli ljubav prema nezavisnosti i intelektualnim traženjima i težnjama. Ovo je žena koju uvijek možete da pitate za iskren savjet i koja će uvijek imati prave riječi utjehe.

Izgled

Suptilan i dražestan osmijeh, spuštene oči, privlačan nos, jaka vilica, rupice na obrazima, meka koža, tamna, gusta kosa i graciozan stav, neke su od odlika fizičkog izgleda žene Vodolije.

Nisu oličenje ultimativne ženstvenosti i stratvenosti, čak češće naginju dječačkom izgledu, ali upravo su zbog toga tražene u svijetu modelinga kojim caruje androgeni izgled. Obično su vitke i visoke iako vrat može da im bude kraći i širi.

Iskričave oči odaju veliku živost, ali često imaju ozbiljan izraz lica. Krasi ih čist i artikulisan glas. Međutim, kako god izgledala spolja, bez obzira i na najozbiljniji izraz lica, u svojoj nutrini vedra žena Vodolija uvijek će uživati i biti zadovoljna.

Stil

Ne prati trendove, štaviše voli da nosi baš suprotno od onoga što je "in", pa ćete u sezoni kad svi nose mini suknje ženu Vodoliju prepoznati po tome što ona nosi maksi suknju. Odvažna i smjela, svojim eklektičnim i raznolikim modnim stilom voli da privlači pažnju i šokira.

Jedan dan imaće svijetlo ružičastu kosu i nosiće ekscentričan nakit poput pirsinga na licu, a već idući dan biće obučena u ozbiljno poslovno odijelo i kosa će joj opet biti normalne boje. Na njoj i naizgled nespojivi komadi čine dobru kombinaciju, poput fine svilene bluze sparene s kaki pantalonama. U njenom ormaru uvijek će se naći avangardnih odjevnih komada, a frizure koje preferira često su šik i nekonvencionalne - što se tiče načina na koji je ošišana i boje kose.

Najbolje joj stoje svijetle i vesele boje kao što su morsko plava, tirkizna, jarko ružičasta i smaragdno zelena. Ljepota bez okrutnosti njena je misao vodilja kad kupuje kozmetiku, zbog čega bira brendove koji ne testiraju na životinjama, a često i sama zna da pravi prirodne kozmetičke proizvode.

Stil kupovine

U kupovinu nikada ne ide sa spiskom stvari koje treba da kupi, ali rado će kupiti nešto što joj zapne za oko. Za nju nisu veliki, "sterilni" šoping centri nego manje izvikane lokalne radnje u kojima će naći "vintage" komade, koje će spariti u unikatne kombinacije. Rado će otići u šoping s prijateljicama, ali više zato da provede vrijeme u dobrom društvu nego da nešto kupi.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Obratite pažnju - Ovo su mjesta na kojima ULJE ne bi trebalo da stoji

Subota, 20.04.2024 | 12:18

Često pravimo osnovne greške u skladištenju ulja.

PES: Milatović, Abazović i Medojević da dokažu da su protiv saradnje sa DPS-om u Podgorici

Subota, 20.04.2024 | 12:01

Inicijativa opozicije za smjenu aktuelne gradonačelnice Olivere Injac nije utemeljena iz razloga što je Skupštini Glavnog grada Izvještaj o radu gradonačelnice, organa uprave, posebnih službi Glavnog grada za 2023. godine upućen Skupštini Glavnog grada 29. marta tekuće godine, saopšteno je iz Pokreta Evropa sad (PES).

SUDAR na putu Nikšić-Plužine, tri osobe teško povrijeđene

Subota, 20.04.2024 | 11:42

Tri osobe teško su povrijeđene u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila sinoć u mjestu Grebice, na putu Nikšić-Plužine.

Milatović: Crna Gora da bude istrajna u profesionalizaciji bezbjednosnih službi

Subota, 20.04.2024 | 11:09

Crna Gora mora bude bezbjedna za one koji u njoj žive, ali i za one koji dolaze da je posjete zbog čega moramo biti istrajni u procesu profesionalizacije bezbjednosnih službi, poručio je predsjednik Crne Gore, Jakov Milatović.

Injac: Podgorica postaje sve privlačnija kao partner u brojnim međunarodnim projektima

Subota, 20.04.2024 | 10:46

"Zelena agenda Glavnog grada obuhvata unapređenje javnog prevoza uz digitalizaciju usluga, unapređenje biciklističke infrastrukture, proširenje urbanih zelenih površina i pošumljavanje okolnih brda kako bismo stvorili zeleni pojas oko grada”, kazala je prof. dr Olivera Injac govoreći na panelu Povelje gradonačelnika za energiju i klimu – Vizija za Jugoistočnu Evropu, a u sklopu generalne Skupštine NALAS-a u Baru.

Vujović i Butafuoko: Na sljedećem Venecijanskom bijenalu crnogorski paviljon da bude na umjetničkoj lokaciji Arsenale

Subota, 20.04.2024 | 10:34

Bogate kulturne i istorijske veze Crne Gore i Italije mogu se prenijeti na saradnju u oblasti savremenog stvaralaštva, saopšteno je sa sastanka ministarke kulture i medija dr Tamare Vujović i predsjednika Bijenala savremene umjetnosti u Veneciji Pijetranđela Butafuoka uz poruku da naša država ima podršku da crnogorski paviljon sljedeći put bude na umjetničkoj lokaciji Arsenale.

U utorak nas čeka pun mjesec u ŠKORPIJI: Saznajte šta to donosi vašem horoskopskom znaku

Subota, 20.04.2024 | 10:21

Astrološka dešavanja koja se tiču Mjeseca uvijek na neki način utiču na sve nas. Tako će u utorak, 23. aprila biti pun mjesec u Škorpiji, odnosno pojaviće se Mjesec nasuprot Suncu i trajaće tri dana.

KCCG - Dr Marinko Paunović novi direktor OPERACIONOG BLOKA

Subota, 20.04.2024 | 09:48

Imenovan Paunović.

VIDEO - Ovo je spot o kojem se priča: OSAM MILIONA PREGLEDA za samo sedam sati od objave

Subota, 20.04.2024 | 09:19

Svakim novim albumom, Tejlor Svift obara sopstvene rekorde i iznova oduševljava publiku.

Jelena Perović puštena da se BRANI SA SLOBODE

Subota, 20.04.2024 | 00:00

Direktorica Agencije za sprečavanje korupcije Jelena Perović puštena da se brani sa slobode, odluka je sudije za istragu Višeg suda u Podgorici.