Srijeda, 14.09.2022 | 15:44
IZVOR: index.hr

Nikad ne ruča, prozori su uvijek OTVORENI: Ovako izgleda PROSJEČNI dan kralja Čarlsa

Nakon smrti kraljice Elizabete II, na tron je došao njen najstariji sin, kralj Čarls llI. 




Foto: Youtube screenshot/The Royal Family Channel

Iako nacija i dalje oplakuje odlazak Elizabete koja je vladala punih 70 godina, Britanci se polako upoznaju i s Čarlsovim navikama. Britanski mediji raspisali su se o svakodnevici te radnom i životnom tempu njihovog novog kralja.

Julian Payne, trenutni  predsjednik korporativnih poslova Edelman, ranije je radio kao savjetnik za komunikacije Čarlsa i Camille, dok je on još uvijek bio "samo princ".

Čarls nikad ne ruča

Otkrio je da Čarls nikada ne uzima pauzu za ručak, a doručkuje voće i sjemenke te naravno čaj. Ove izjave uslijedile su nakon što su se proširile glasine da Čarlss svakog jutra jede niz raznovrsno pripremljenih jaja. 

"Nikada nisam vidio niti jedno kuvano jaje za doručkom svih onih godina koje sam radio tamo", rekao je Julian. 

"Kralj ne ruča, tako da jedna od prvih lekcija koje sam naučio kad sam bio s njim na putu jeste da pojedem obilat doručak ili ponesem nekoliko energetskih pločica kako bi mogao izdržati", dodaje bivši kraljev saradnik. Za dom je zadužen mali, ali predani tim osoblja koje već decenijama radi za Čarlsa.

Poslije doručka kreću radne obaveze

Opisao je i žestok tempo prosječnog radnog dana kralja i njegovih saradnika, koji kreće odmah nakon doručka.

"Radni dan je prilično nemilosrdan. Počinje s radio vijestima, pregledanjem naslova uz doručak za kojim jede salatu od sezonskog voća, sjemenke i čaj", rekao je Julian. Dan u kancelariji je vrlo zaposlen - Čarls vodi 45-minutne sastanke o novim dobrotvornim projektima, nadolazećoj turneji ili diskusiji o državnim pitanjima. 

KOMENTARI (1)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.
İvana
14.09.2022 16:41

Jadničak, baš mu je težak život. Treba ga poslat malo na Balkan, da proba da živi kao prosječan građanin, još bolje kao prosječna građanka. Žonglira oko porodice, posla, muža, djece, domaćinstva, roditelja...samim rodjenjem nametnuta joj je manja vrijednost jer je ženskog pola, s, tim u vezi od samog starta joj je sve teže u odnosu na muškarca. Baš bi voljela vidjeti kako bi se snašao kod nas da živi.

4 1

Vrijeme SJUTRA: Srijeda u znaku OVIH temperatura

Utorak, 23.04.2024 | 21:57

Promjenljivo do potpuno oblačno, povremeno slaba, rijetko i umjerena kiša očekuje nas sjutra prema podacima Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju (ZHMS).

"Crna Gora da bude lokomotiva, koja će povući zemlje ZB ka EU"

Utorak, 23.04.2024 | 21:49

Slovenija će Crnoj Gori pružati podršku do kraja puta, a taj put vodi u Evropsku uniju. Nadam se da će Crna Gora biti lokomotiva, koja će povući zemlje Zapadnog Balkana“, istakla je predsjednica Slovenije Nataša Pirc Musar tokom sastanka sa predsjednikom Vlade Milojkom Spajićem.

Nikola Milović nosilac liste DPS-a “Budva može bolje!”

Utorak, 23.04.2024 | 21:32

Na predstojećim lokalnim izborima koji će 26. maja biti održani u Budvi Demokratska partija socijalista nastupiće sa listom kandidata za odbornike u lokalnom parlamentu pod nazivom “Budva može bolje!”, koja će biti predvođena prof. dr Nikolom Milovićem, saopšteno je iz ove partije.

Sam je sebi najgori neprijatelj na putu do sreće: Ovo je najtužniji horoskopski znak

Utorak, 23.04.2024 | 21:09

Osobe rođene u ovom znaku horoskopa poznate su po svojoj neodlučnosti i mračnom razmišljanju, što dovodi do toga da su uvijek nesrećni ili depresivni.

Mandić: Ulazak u Frankofoniju otvorio vrata za jačanje veza između Crne Gore i frankofonih zemalja u različitim sferama

Utorak, 23.04.2024 | 20:52

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić priredio je večeras svečani prijem za članove delegacije Odbora za parlamentarne poslove Parlamentarne skupštine Frankofonije.

Klikovac: Injac, ko govori istinu

Utorak, 23.04.2024 | 20:34

Iz kabineta gradonačelnice Olivere Injac su dostavili informaciju odbornici Anđeli Mićović da je realizacija kapitalnog budžeta osam miliona eura za tri mjeseca. Sekretar za finansije Balša Špadijer je saopštio da je realizacija 3,376 miliona eura, kazao je Andrija Klikovac, šef Kluba odbornika DPS-a u Skupštini Glavnog grada.

Marija Šerifović otkrila zbog čega nije u “Zvezdama Granda”: Ne znam kako će se ovo završiti

Utorak, 23.04.2024 | 19:48

Pjevačica Marija Šerifović nije se pojavila na posljednja dva snimanja muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, a sada se oglasila na svom Jutjub kanalu i otkrila o čemu je riječ.

NIJE SVEJEDNO: Evo koja ženska tašna privlači novac, a koja ga rasipa

Utorak, 23.04.2024 | 19:31

Da li ste znali da je važno i kakva vam je tašna ako želite da imate više novca u životu?

Prekida se postupak protiv okrivljenog za ubistvo Vojičića

Utorak, 23.04.2024 | 19:00

Advokatica Aleksandra Rogošić potvrdila je Portalu Javnog servisa da se prekida postupak protiv Željka M. Vukovića optuženog za ubistvo Srđana Vojičića i pokušaj ubistva književnika Jevrema Brkovića 24. oktobra 2006. godine.

DPS Budva: Od preduzetnika za produženje licence za obavljanje taksi prevoza traženo da sa porodicom glasa za listu Mikijelja

Utorak, 23.04.2024 | 18:33

Danas je u Budvi zabilježen otvoreni slučaj kršenja Zakona o finansiranju političkih subjekata i izbornih kampanja i poistovjećivanja državnih funkcija sa partijskim, gdje je od preduzetnika za produženje licence za obavljanje taksi prevoza traženo da, zajedno sa članovima porodice, glasa za listu koju predvodi Mladen Mikijelj „Za budućnost Budve – Budva, otvoreni grad”, saopštio je Opštinski odbor DPS Budva.