Srijeda, 07.12.2022 | 12:40
IZVOR: Klix.ba

FOTO: Georgina o Ronaldu na klupi: Šteta što 90 minuta ne uživate u najboljem igraču svijeta

Georgina Rodrigez, vjerenica Kristina Ronalda, prokomentarisala je to što se slavni fudbaler nije našao u početnoj postavi Portugala pri susretu sa Švajcarskom otkrivši da to nije jednostavno prihvatila.




Foto: YouTube screenshot/Netflix

Nakon utakmice Portugala protiv Južne Koreje i Ronaldove ljutite reakcije na zamjenu, fudbaler je naišao na "odgovor" svog menadžera Fernanda Santosa.

Naime, njegovo ime nije se našlo u početnoj postavi u susretu sa Švajcarskom, što je sada prokomentarisala i Ronaldova vjerenica Georgina.

Foto: Instagram screeenhsot/georginagio 

Ona je na svojim društvenim mrežama izrazila podršku svom partneru izjavivši da je šteta što gledaoci širom svijeta nisu mogli uživati gledajući Ronalda od početka do kraja utakmice.

"Čestitam Portugalu. Dok je 11 igrača pjevalo himnu, sve oči su bile uprte u njih. Šteta je bilo ne moći uživati u najboljem igraču svijeta tokom 90 minuta. Navijači nisu prestali da te bodre i uzvikuju tvoje ime", napisala je Georgina označivši Ronalda na fotografiji. Za kraj, istakla je kako ulaže nade da će "Bog i Fernando nastaviti ruku pod ruku".

Iako je bio na klupi, Ronaldo je svejedno bio u centru pažnje i posebno se pratio svaki njegov pokret. S druge strane, Georgina ni samim dolaskom na stadion nije prošla nezapaženo.

U elegantnom izdanju i bez navijačkih obilježja, stigla je uz pratnju asistenata koji su je, uz pomoć mini-reflektora, fotografisali za društvene mreže dok je ona spremno pozirala.

Portugal je izbacio Švajcarsku sa Svjetskog prvenstva rezultatom 6:1, a ove subote će se suočiti s Marokom za mjesto u polufinalu.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Adžić: "Spajić BJEŽI od kontrolnog saslušanja, uz pomoć Mandića i Lakovića ponižava Skupštinu"

Petak, 19.04.2024 | 15:25

"Laković i Mandić su po ko zna koji put omogućili Spajiću da ponizi Skupštinu Crne Gore, ovog puta sa odlaganjem kontrolnog saslušanja za čak 26. jun i to u formi iza zatvorenih vrata", istakao je Filip Adžić povodom odluke predsjednika skupštinskog odbora za odbranu i bezbjednost da saslušanje premijera Spajića i ministra unutrašnjih poslova Šaranovića zakaže za 26. jun.

Fanovi će biti IZNENAĐENI - Poznati pjevač se ODLUČIO na veliki korak?

Petak, 19.04.2024 | 15:22

Mnogi željno iščekuju njegov povratak na muzičku scenu i nove pjesme. 

NAJAVE METEOROLOGA - Evo od kada nas ponovo OČEKUJE PORAST TEMPERATURE

Petak, 19.04.2024 | 15:16

Iako je april bio najtopliji mjesec od kad su počela mjerenja, pa su naglo pale temperature, za proljeće nijesu neuobičajene ovakve temperaturne razlike, kazao je u "Bojama jutra" šef Meteo centra TV Vijesti Dušan Pavićević.

Odović: Na prostorni plan stiglo više od 200 PRIMJEDBI, činimo sve da ga USVOJIMO u septembru

Petak, 19.04.2024 | 15:09

Ministar prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine Janko Odović kazao je da u tom resoru rade sve da prostorni plan bude donijet najkasnije u septembru.

Želite PRIRODNI IZGLED? Onda obrve NEMOJTE crtati olovkom

Petak, 19.04.2024 | 15:04

Za bolju postojanost, nanesite vosak za obrve.

Ministarstvo zdravlja: Odobrena Trikafta za pacijente mlađe od šest godina

Petak, 19.04.2024 | 14:55

Komisija Ministarstva zdravlja odobrila je primjenu lijeka Kafrio i Kalydeco (Trikafta), koji se koristi u terapiji cistične fibroze za 6 pacijenata koji su mlađi od 6 godina, saopšteno je iz Ministarstva zdravlja.

Onkološki pacijenti od novembra čekaju rješenja o invalidnini

Petak, 19.04.2024 | 14:35

Predstavnici nevladine organizacije “Diši”, onkološki pacijenti i njihove porodice, protestovali su ispred zgrade Ministarstva rada i socijalnog staranja, zbog kako kažu, neažurnosti institucija.

EPCG i CGES potpisali Ugovor o agregatu A8 za Hidroelektranu Perućica

Petak, 19.04.2024 | 14:33

Izvršni direktori Elektroprivrede Crne Gore (EPCG) i Crnogorskog elektroprenosnog sistema (CGES), Ivan Bulatović i Ivan Asanović, potpisali su danas u Podgorici Ugovor o izgradnji infrastrukture za priključenje agregata A8 u Hidroelektranu (HE) Perućica (snage 58.5 MW) na prenosni sistem.

CNP u Sarajevu: “671-LOV” u programskom segmentu MESS festivala

Petak, 19.04.2024 | 14:17

Predstava “671-LOV”, prema tekstu i u režiji Hane Rastoder, iz najnovije produkcije Crnogorskog narodnog pozorišta, biće izvedena u nedjelju, 21. aprila u Sarajevskom ratnom teatru – SARTR, u okviru 29. programa “Modul memorije”, Internacionalnog teatraskog festivala MESS.

Nadal - Morao sam da igram pod ručnom kočnicom, drugačije nije moglo

Petak, 19.04.2024 | 13:49

Španski teniser Rafael Nadal se posle dužeg vremena vratio na teren.