Petak, 03.02.2023 | 21:17
IZVOR: Kurir.rs

LJUBAV NE ZNA ZA GRANICE - On ima 85, a ona 24 godine i UŽIVAJU U BRAKU

Mirakl Pog (24) i suprug Čarls Pog (85) iz Misisipija brzo su se zaljubili nakon što su se upoznali u perionici veša - i sada razmišljaju o proširenju porodice uprkos što je Čarls stariji čovjek, čak stariji i od njenog dede.




Foto: TikTok screenshot/mnigeria98

Upoznali su se 2019. i par se brzo skrasio. Penzionisani agent za nekretnine Čarls je konačno odlučio da prizna svoje osjećaje medicinskoj sestri Mirakl godinu dana kasnije i zaprosio je u februaru 2020.

Uprkos razlici od 61 godine, par razmišlja o vještačkoj oplodnji u nadi da će zasnovati porodicu kako bi osigurali da Čarls, koji nema djece, iza sebe ostavi nasljednika.

Miracle kaže da su mama Tamika Filips (45) i deda Džo Braun (72) podržavali vezu od početka nakon što su vidjeli koliko je penzioner usrećio, ali tatu Karima Filipsa (47) bilo je teže uvjeriti.

"Čarls je donio jedan odjevni predmet i samo je želio da ga poslužim. Jednog je dana ušetao unutra, bacio komad papira i rekao "zapiši svoj broj" kao pravi "igrač". Bio je moj vitez u sjajnom oklopu", kaže Mirakl, dodajući kako se nije osjećala čudno zbog njega.

Činio je da se osjeća prijatno.

"Znala sam da je stariji, ali nisam tačno znala koliko ima godina. Kada sam saznala, već je bilo kasno, prošlo je nekoliko mjeseci i već sam gajila osjećaje prema njemu",  otkriva djevojka navodeći kako je on rođen 1937.

Nikada se nije obazirala na njegove godine, samo su htjeli da vide kako im ide.

"Nije me briga ima li 100 ili 55 godina, sviđa mi se takav kakav je. Mislila sam da ima možda 60 ili 70 jer izgleda tako dobro. Uvijek je budan i aktivan. Moj deda je rekao da je srećan ako sam ja srećna i ako je to ono šta želim, dok je moj tata bio protiv", ističe.

Trebalo joj je dosta vremena da ga uvjeri pa ga je pitala da li želi da zauvijek izgubi ćerku.

"Da nije došao na moje vjenčanje, izgubio bi me zauvijek. Rekla sam mu da mi treba njegova podrška i da me otprati do oltara. Jednom kada je upoznao Čarlsa i razgovarao s njim, zavolio ga je", kaže ona.

"Mirakl je sjajna. Dan vjenčanja je bio predivan, bio je to najbolji dan u mom životu. Nema problema sa razlikom u godinama. Oni koji ostavljaju komentare na internetu ne čine razliku, samo ih puštamo da rade svoje. Jako smo srećni zajedno. Radujemo se zajedničkom osnivanju porodice", kaže Čarls.

Par se vjenčao u julu prošle godine, a Mirakl taj dan opisuje kao "najbolji dan" u svom životu. Uprkos razlici u godinama, ona kaže da očajnički želi da zasnuje porodicu sa Čarlsom i nada se da će imati dvoje djece iako zna da će ga ona vjerovatno nadživjeti, prenosi Mirror.

VIDEO MOŽETE POGLEDATI OVDJE!

"Želim da ima još jednu generaciju. Tražimo IVF kliniku da razgovaramo o našim mogućnostima. Prije smo išli u kliniku, ali stvarno smo osjećali predrasude iako nas ne poznaju i bilo je prilično poražavajuće. Sada na to ne mislim sve dok mi daju moje dijete. Možda će nas Čarlsove godine spriječiti da imamo djecu, ali ja sam otvorenog uma", rekla je Mirakl.

Takođe dodaje i kako se brine za Čarlsa.

"Na Dan zahvalnosti je dobio kovid i ja sam se slomila, pripremila sam se na sve, ali način na koji on ustaje i živi svaki dan..., ne ide on nikuda. Pripremamo se za svašta, a on kaže da možda neće biti ovdje za pet godina. Ja mu kažem da hoće i da će nas sve nadžijveti. Realno znam da ću biti tu duže od njega pa pokušavam da živim, zabavljam se i iskusim što više mogu sa njim. Pokušavamo da živimo", kaže djevojka.

Miracle tvrdi da je njena veza privukla mnogo negativne pažnje i zlobnih komentara na internetu, a par često pogrešno smatraju ocem i ćerkom.

VIDEO MOŽETE POGLEDATI OVDJE!

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Crvena Zvezda SAVLADALA Partizana i izborili novo FINALE KUPA

Srijeda, 24.04.2024 | 21:42

Fudbaleri Crvene zvezde su savladali Partizan sa 2:0 I tako izborili plasman u finale Kupa Srbije

Četiri horoskopska znaka koje tokom proljeća očekuje mnogo LIJEPIH STVARI

Srijeda, 24.04.2024 | 21:35

Proljeće je po mnogima najljJepše doba godine, ono u kojem se priroda budi, a mnogima se popravlja i raspoloženje.

Birači "selice" NAJVEĆI PROBLEM u Šavniku, politički dijalog jedina opcija

Srijeda, 24.04.2024 | 21:25

Birači "selice" najveći su problem što se tiče šavničkih izbora, a politički dijalog je jedina opcija za rješenje ove i više nego komplikovane političke situacije, ocijenili su sagovornici emisije "Okrugli sto" na TVCG.

Mikijelj: NEMA razgovora sa DPS, SDP i "satelit partijama", i ostale partije da se JASNO IZJASNE

Srijeda, 24.04.2024 | 21:01

Nosilac liste koalicije "Za budućnost Budve - Budva, otvoreni grad" na predstojećim lokalnim izborima Mladen Mikijelj kazao je da ta koalicija neće razgovarati o postizbornoj koaliciji sa Demokratskom partijom socijalista (DPS), Socijaldemokratskom partijom (SDP) i kako je kazao "satelitskim listama" i pozvao sve stranke da se jasno izjasne po tom pitanju.

Radonjić će morati sačekati TITULU - Crnogorskom stručnjaku IZMAKAO evropski trofej

Srijeda, 24.04.2024 | 20:51

Dejan Radonjić će morati da se strpi za jubilarni 30. trofej u trenerskoj karijeri.

Zbog Evrovizije PORASLO INTERESOVANJE putnika za OVAJ GRAD

Srijeda, 24.04.2024 | 20:39

Groznica  koja prati takmičenje  za pjesmu Evrovizije uticala je na povećanje internetskih pretraživanja za putovanja u grad Malme za 176 posto u periodu  između sseptembra 2023. i aprila 2024., objavila je u srijedu španska firma za online rezervacije putovanja eDreams ODIGEO.

Nakon sukoba u VIP loži tivatskog Arsenala, podnijete PREKRŠAJNE PRIJAVE protiv više osoba

Srijeda, 24.04.2024 | 20:26

Nakon verbalnog, a potom fizičkog konflikta članova rukovodstava fudbalskih klubova Arsenal iz Tivta i Mornar iz Bara 21. aprila, policijski službenici su protiv više lica podnijeli prekršajne prijave zbog prekršaja iz oblasti Zakona o javnom redu i miru.

Zašto je SJAJNO da djeca ODRASTAJU sa psima?

Srijeda, 24.04.2024 | 20:18

Odrastanje beba u prisustvu pasa, posebno štenaca, može imati brojne pozitivne učinke na njihov emocionalni, socijalni, i fizički razvoj.

"Učim tekst i malo me BOLI glava od CRNOGORSKIH AKCENATA" -Hrvatska glumica objavom NASMIJALA mnoge (FOTO)

Srijeda, 24.04.2024 | 20:06

Hrvatks glumica Sanja Vejnović u Crnoj Gori snima drugi dio filma Zaliv, a na svom se Instagramu našalila zbog jezičnih izazova s kojima se suočava dok čita scenario

Omeragić POTPISAO inicijativu da Crna Gora SPONZORIŠE Rezoluciju UN o memorijalizaciji genocida u Srebrenici

Srijeda, 24.04.2024 | 19:57

Portparol Bošnjačke stranke Adel Omeragić podržao je inicijativu da Crna Gora sponzoriše Rezoluciju UN-a o memorijalizaciji genocida u Srebrenici.