Nedjelja, 05.02.2023 | 09:30
IZVOR: nova.rs

Svađa u "Zvezdama Granda": Ceca u SUKOBU sa Bosancem zbog TAKIMIČARA - "NIJE FER, ODLAZIM“

 Pjevačica je dosta stvari zamjerila kolegi iz žirija.




Foto: YouTube screenshot/ Zvezde Granda (kolaž)

Prvi je nastupio dvadesetpetogodišnji Dragan Rajković iz Beograda iz tima Ane Bekute, a podršku su mu pružili prijatelji. Pod brojem dva nastupio je Cecin kandidat Goran Dimić koji ima svega sedamnaest godina i dolazi iz Žablja, a podšku su mu pružili brat, drug i kum.

Prvu pjesu koju je pjevao Dragan bila je „Kako mi nedostaješ“ od Harisa Džinovića, a Dimić je pjevao „Bijela“ koju u originalu izvodi Ivan Kuritić. Dok je njen kandidat pjevao, Ceca je sve vrijeme igrala i na taj način podržala mladića.

Od bržih pjesama Rajković je pevao Cunetov hit „Zapjevajte pjesme stare“, a kandidat broj dva „Nema ništa majko od tvoga veselja“, stari hit Šabana Šaulića.

Prvi od članova žirija koji je glasao bio je Đorđe David, a takimčari su završili glasanje rezultatom četiri naprema tri za kandidata broj dva.

Pjevačke sposobnosti kandidata prva je prokomentarisala Marija Šerifović.

"Pomislila sam da uopšte neće biti glasova u ovom duelu i da ću ja biti jedina koja je dala glas kandidatima. Gorane, bio si bolji, ali dosta zatvoreno pjevaš. Moraš da budeš razgovjetan, ne razumijem te. Zaslužio si glasove, ali ako ne ispraviš te stvari neće biti dobro za tvoju karijeru. Prvi takmičar, nije bilo dobro",  prokomentarisala je pevačica.

Nakon Marije, riječ je dobio Dragan Stojković Bosanac.

"Prvi takmičar nije bio dobar ni po jednom elementu sem boje glasa koja je fantastična. Stalno zanosiš na krivini, a nikako da je pogodiš. Muzika je pedanterija, to uvijek govorim. Broj dva, drži se prve pjesme, tog južnjačkog manira pjevanja. Ovo drugo sa Šabanom nema veze", objasnio je kompozitor.

Viki je kratko prokomentarisala izvođače:

"Prvi kandidat treba i zaslužuje da ode u baraž. Dragi Gorane, prva pjesma je bila fantastična, a za Šabanovu pjesmu se slažem sa Bosancem".

Snežana je istakla da joj se kandidati ne dopadaju, ali da im želi sreću u narednok krugu takmičenja.

"Niste mi se dopali, ali želim vam sreću u baražu",  kratko je prokomentarisala Đurišićeva, a onda je na red došao i roker:

"Za prvog kandidata sam glasao samo zbog boje glasa, sve ostalo je katastrofa. Kandidat broj dva, slažem se sa Marijom", kazao je Đorđe David.

Ana Bekuta obećala je članovima žirija da će se njen kandidat popraviti u baražu, dok je Ceca ljutito čekla svoj red za komentar.

"Smijaće se u baražu itekako moj kandidat i bolje će pjevati", dodala je Ana Bekuta, a onda je Ceca prokomentarisla nastup svog kandidata vidno potrešena zbog broja glasova.

"Što se tiče razgovjetnosti i razumljivosti, moram da se obratim žiriju. Bjeloruskinja nema pojma srpski, popadali ste mrtvi. Pričate mi o objektivnosti, ti Bosanac pogotovo. Ovo dijete od sedamaest godina se potrudilo da skine majstora pjevanja, Šabana, to nije za pljuvanje nego za pohvalu. Kome si sve davao glasove Bosanac, ovo dijete je trebalo da dobije glas bar od tebe, sada blamiraš sam sebe. Nisi fer večeras niti objektivan i tačka".

Nakon izlaganja, pjevačica je ljutito napustila žirijsku stolicu.

–Gdje ćeš Ceco? Ona je skroz odlijepila", rekla je Ana na šta joj je Ceca odgovorila:

–Odlazim, prijatno".

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

TUGA - Umrla bivša voditeljka Pinka Bojana Janković

Petak, 19.04.2024 | 22:17

Tuga...

Jelena Perović saslušana kod sudije za istragu, čeka se odluka o pritvoru

Petak, 19.04.2024 | 21:31

Direktorica Agencije za sprječavanje korupcije (ASK) Jelena Perović saslušana je večeras kod sudije za istragu Višeg suda koji će se izjasniti o prijedlogu Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) da joj se odredi istražni pritvor.

VIDEO - MekDonalds predstavio prvi MIRISNI BILBORD na svijetu, miriše na ovo jelo

Petak, 19.04.2024 | 20:09

Ako osjetite miris kultnih McDonald'sovih krompirića dok se šetate ulicom u Amsterdamu, postoji šansa da se, umjesto u blizini McDonald'sa, nalazite u blizini mirisnog reklamnog panoa.

FOTO/VIDEO: "Znam da će ovo da bude posebno veče" - Aleksandra Prijović ZAPJEVALA u punoj "Morači"

Petak, 19.04.2024 | 21:20

Pjevačica Aleksandra Prijović održala je koncert u punom SC "Morača" u Podgorici.

Čarapić: Sastanak o Šavniku najvjerovatnije 29. aprila

Petak, 19.04.2024 | 19:17

Početak dijaloga predstavnika parlamentarnih partija o pronalaženju rješenja za izbornu i političku krizu u Šavniku najvjerovatnije će započeti 29. aprila, saopštio je šef Poslaničkog kluba Pokreta,,Evropa sad“ i kopredsjedavajući Odbora za sveobuhvatnu izbornu reformu Vasilije Čarapić.

Pjesma koja je HIT na svim društvenim mrežama, a niko NE ZNA da je pjeva POZNATI GLUMAC

Petak, 19.04.2024 | 18:48

Ako ste bili na TikToku posljednjih mjesec dana, sigurno ste bar jednom čuli pjesmu „End of Beginning“, koja je viralna na ovoj društvenoj mreži. U pitanju je lagana, donekle nostalgična pjesma, koja sa svojim zvukom sa dosta sintisajzera evocira osamdesete.

Đeljošaj: POZDRAVLJAM rad Novice Vukovića, sistem ZREO da uspostavi mehanizme samokontrole

Petak, 19.04.2024 | 18:32

U potpunosti podržavam rad svog kolege ministra finansija i pozdravljam odluku da Budžetska inspekcija bude aktivirana u pravom smislu te riječi, poručio je potpredsjednik Vlade za ekonomsku politiku i ministar ekonomskog razvoja, Nik Đeljošaj.

Hari će IZGUBITI titulu princa?

Petak, 19.04.2024 | 18:23

Iako su svjeni da princ neće doći na presto i vladati kao monarh, očekivali su da će mu nekako uvijek ostati „dii” otadžbine.

SDT traži PRITVOR do 30 DANA za Jelenu Perović

Petak, 19.04.2024 | 18:07

Specijalno državno tužilaštvo predložilo je Višem sudu da se odredi pritvor do 30 dana direktorici Agencije za sprečavanje korupcije (ASK) Jeleni Perović, saznaje TVCG.

Spajić: Budžetska straža najzad PROFUNKCIONISALA

Petak, 19.04.2024 | 17:58

Predsjednik Vlade Milojko Spajić kazao je da je "budžetska straža Crne Gore najzad profukcionisala".