Nedjelja, 19.03.2023 | 09:28
IZVOR: grand.nova.rs

Takmičar iz Crne Gore IMPRESIONIRAO žiri u "Zvezdama Granda" - ODUŠEVIO pjevanjem i osvojio ŠEST GLASOVA

Priliku da svojim duelom otvore emisiju imali su Milan Bukilić i Nikolina Milosavljević koji su sa svojim mentorima naporno vežbali za ovaj krug u kome je podignuta ljestvica.




Foto: YouTube screenshot/ Zvezde Granda 

Takmičar iz tima Đorđa Davida predstavio se numerama „Kad ti zatreba“ i „Milena“, dok je Cecina kandidatkinja pjevala „Mariš li“ i „Magija“, a žiri je odlučio da presudio da su bili podjednako odlični i nagaradio ih maksimalnim brojem glasova.

Uprkos propozicijama da idu na preglasavanje, Saša Popović je bez oklijevanja odlučio da pošalje oboje direktno u četvrti krug i dao riječ Viki Miljković koju je ovaj duel oduševio.

"Bili ste fenomenalni, jako lijep početak emisije. Nikolina pjevala si moju pjesmu i otpjevala si je do sada najbolje u takmičenju. Iz kruga u krug si sve bolja i bolja. Milane, prelijepa energija, mnogi si simpatičan, imaš dobar izraz i svaka čast",  rekla je Violeta.

Saša se našalio kako je Milan smršao 200 grama, nakon čega je Đole otkrio pravu istinu.

"On je do sada oslabio 15 kila. Izgledao je kao guma od traktora 533, sada već poprima izgled čovjeka", kazao je mentor.

Marija je rekla kako su oba kandidata bila dobra i Đoletovom kandidatu je dala jedan savjet.

"Ja vidim da si ti neki čovjek koji se u duši osjeća kao da ima 54 godine, barem takvu energiju emituješ, nađi način da iz tebe izađe neko vedro biće koje ima 26 godina. Osjećam se kao da treba da izađe Boki Milošević tu da svira. To je najdobronamjerniji način", smatrala je Šerifovićeva.

Ostatak žirija se odmah pobunio na pomen godina, ali ona se odmah izvukla i rekla kako njene kolege kolege koje su u tim godinama nemaju tu enrgiju jer da je imaju ne bi bile tu.

Popović je odlučio da zaustavi komentare žirija i pređe na mentore.

"Ovo što je Mara rekla definitivno stoji, i ti ćeš u sljedećem krugu morati da pjevaš dve brze pjesme i da te obučem na najluđu moguću varijantu", obećao je David.

Snežana je stala u odbranu kandidata čiji je stajling sporan i opravdala ga kako se tako oblači jer je u procesu gubljenja kilograma, sa čim su se složili Mili i Ceca što je izrevoltiralo Mariju.

"Kad je ovo vrh? Jel neko u Milanu ovo nosi, jel neko u Parizu ovo nosi? Ne nosi, možda u Veneciji kada se maskiraju", odbrusila je Šerifovićeva i završila ovu polemiku.

Na kraju, Ceca je čestitala kandidatima, a posebno svojoj takmičarki na koju je ponosna.

Njihove nastupe možete da pogledate na 4.26. minutu.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Drobnjak: Energija, želja i fokus moraju da budu na nivou za pobjedu nad Zvezdom

Subota, 20.04.2024 | 13:38

Košarkaši SC Derbija u ponedjeljak dočekuju Crvenu zvezdu u drugom meču četvrtfinala ABA lige. Plejmejker "studenata" Igor Drobnjak kazao je da ukoliko ponove energiju, želju i fokus iz prvog okršaja u Beogradu, mogu da ugroze favorita.

TIK TOK pokrenuo svog rivala Instagramu - Pogledajte kako IZGLEDA ta aplikacija

Subota, 20.04.2024 | 13:12

TikTok je postupno počeo da otvara pristuo svojoj verziji rivala Instagramu - aplikaciji TikTok Notes.

"Momenat u EU integracijama previše dobar da bi ga Crna Gora propustila"

Subota, 20.04.2024 | 13:02

Predsjednik Vlade Milojko Spajić ugostio je delegaciju GIZ-a (Njemačko društvo za međunarodnu saradnju).

Višemjesečna istraga „Drivers“: Policija procesuirala četiri osumnjičene osobe

Subota, 20.04.2024 | 12:34

Službenici Sektora za borbu protiv kriminala, Odsjeka za borbu protiv droga, uz podršku službenika Odjeljenja bezbjednosti Nikšić, realizovali su višemjesečnu istragu pod kodnim nazivom "Drivers". Izvršeni su pretresi na više lokacija u Nikšiću i procesuirana su četiri lica, osumnjičena za krivična djela u vezi sa zloupotrebom narkotika, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Obratite pažnju - Ovo su mjesta na kojima ULJE ne bi trebalo da stoji

Subota, 20.04.2024 | 12:18

Često pravimo osnovne greške u skladištenju ulja.

PES: Milatović, Abazović i Medojević da dokažu da su protiv saradnje sa DPS-om u Podgorici

Subota, 20.04.2024 | 12:01

Inicijativa opozicije za smjenu aktuelne gradonačelnice Olivere Injac nije utemeljena iz razloga što je Skupštini Glavnog grada Izvještaj o radu gradonačelnice, organa uprave, posebnih službi Glavnog grada za 2023. godine upućen Skupštini Glavnog grada 29. marta tekuće godine, saopšteno je iz Pokreta Evropa sad (PES).

SUDAR na putu Nikšić-Plužine, tri osobe teško povrijeđene

Subota, 20.04.2024 | 11:42

Tri osobe teško su povrijeđene u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila sinoć u mjestu Grebice, na putu Nikšić-Plužine.

Milatović: Crna Gora da bude istrajna u profesionalizaciji bezbjednosnih službi

Subota, 20.04.2024 | 11:09

Crna Gora mora bude bezbjedna za one koji u njoj žive, ali i za one koji dolaze da je posjete zbog čega moramo biti istrajni u procesu profesionalizacije bezbjednosnih službi, poručio je predsjednik Crne Gore, Jakov Milatović.

Injac: Podgorica postaje sve privlačnija kao partner u brojnim međunarodnim projektima

Subota, 20.04.2024 | 10:46

"Zelena agenda Glavnog grada obuhvata unapređenje javnog prevoza uz digitalizaciju usluga, unapređenje biciklističke infrastrukture, proširenje urbanih zelenih površina i pošumljavanje okolnih brda kako bismo stvorili zeleni pojas oko grada”, kazala je prof. dr Olivera Injac govoreći na panelu Povelje gradonačelnika za energiju i klimu – Vizija za Jugoistočnu Evropu, a u sklopu generalne Skupštine NALAS-a u Baru.

Vujović i Butafuoko: Na sljedećem Venecijanskom bijenalu crnogorski paviljon da bude na umjetničkoj lokaciji Arsenale

Subota, 20.04.2024 | 10:34

Bogate kulturne i istorijske veze Crne Gore i Italije mogu se prenijeti na saradnju u oblasti savremenog stvaralaštva, saopšteno je sa sastanka ministarke kulture i medija dr Tamare Vujović i predsjednika Bijenala savremene umjetnosti u Veneciji Pijetranđela Butafuoka uz poruku da naša država ima podršku da crnogorski paviljon sljedeći put bude na umjetničkoj lokaciji Arsenale.