Četvrtak, 23.03.2023 | 11:37
IZVOR: magazinnovosti.rs

Žizel Bundšen javno PROGOVORILA o razlogu zbog kojeg se RAZVELA - "Nije sve tako crno i bijelo''

''Ne kajem se ni zbog čega''.




Foto: YouTube screenshot/Vogue

Nakon mnogih nagađanja o raspadu svog 13-godišnjeg braka sa NFL kvoterbekom, Tomom Brejdijem, Žizel je riješila da progovori za Vanity Fair. Počele su da kruže glaisne da se razlog krije u tome, što je Tom nastavio da igra fudbal, iako je najavio odlazak u ''penziju''.

Ipak, top-model u intervjuu te pretpostavke negira, nazivajući ih ''veoma štetnim'' i ''najluđom stvari koju je ikada čula''.

"Uvijek sam navijala za njega, i nastavila bih zauvijek, započinje svoju priču Žizel, ono što je rečeno je jedan deo mnogo veće slagalice...nije sve tako crno i bijelo", naglasila je.

Ona je pojasnila - ''Ponekad rastete zajedno, ponekad se putevi razilaze. Kada sam ja imala 26 godina, a on 29, upoznali smo se, željeli porodicu, željeli smo iste stvari. Kako vrijeme prolazi, shvatamo da sada želimo drugačije stvari, a sada imamo izbor. To ne znači da ne volite tu osobu. To samo znači da biste bili autentični, i da biste zaista živjeli život kakav želite, morate imati nekoga sa kim se možete sresti na pola puta, zar ne? To je ples, to je balans''.

Žizel je još dodala da kada nekoga voliš, ne stavljaš ga u zatvor i govoriš ''moraš da živiš ovaj život''. 

"Pustiš ih da budu ono ko jesu, i ako želiš da letiš u istom pravcu, onda je to fantastično. Ne idemo jedno protiv drugog, mi smo tim, i to je prelijepo. Kada pogledam unazad, ne kajem se ni zbog čega. Volim svaki segment", podijelila je Bundšen.

Kada je riječ o pričama da je u vezi sa 55-godišnjim bilionerom Džefrijem Soferom, ona je rekla da ima '' nula veze sa njima, na bilo koji način. On je Tomov prijatelj ne moj'', bila je izričita.

"Ne bih bila sa njegovim prijateljem, ne bih bila sa ovim likom. Mislim-molim vas".

Govoreći o budućnosti, Žizel je rekla kako želi da izgradi malu kuću sa solarnim pogonom na planini, i da uzgaja svoju hranu, a onda otvori i velnes-centar.

Ja sam singl djevojka koja želi da bude u prirodi. Samo želim da radim svoj posao i podižem djecu u miru, zaključila je.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Milatović: IZNENAĐEN sam odlukom da Zenović predvodi listu PES-a, državni interes NAJVAŽNIJI

Utorak, 23.04.2024 | 14:01

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović kazao je da je iznenađen odlukom da glavni pregovarač Predrag Zenović bude imenovan za nosioca izborne lliste PES-a za lokalne izbore u Budvi. On je poručio da državni interes, a to je dobijanje privremenih mjerila, mora biti ispred bilo kog partijskog i ličnog interesa.

ODBIJENA žalba SDT: POTVRĐENA odluka da se Mijajlović brani sa slobode

Utorak, 23.04.2024 | 13:48

Vanrapsaravno vijeće Višeg suda odbilo je žalbu Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) i potvrdilo odluku da se Aleksandar Mijajlović sa slobode brani optužbi za stvaranje kriminalne organizacije i šverc cigareta.

Niki Minaž POGOĐENA na bini, a Pjevačica uradila nešto sasvim NEOČEKIVANO (VIDEO)

Utorak, 23.04.2024 | 13:43

Poslije mnogih pjevača poput Drejka, Harija Stajlsa i drugih poznatih zvijezda, Niki Minaž je sada postala meta gađanja na koncertu.

Vozači, PAŽNJA - Ove ulice u Podgorici biće ZATVORENE

Utorak, 23.04.2024 | 13:40

Zatvara saobraćaj za sve vrste motornih vozila na dijelu Ulice Balšića, na potezu od Ulice Miljana Vukova do Ulice Hercegovačke, zbog izvođenja radova na rekonstrukciji predmetne Ulice, saopšteno je iz Glavnog grada.

Milatović: Zalažem se da naša ekonomija i ŽIVOTNI STANDRD do kraja mog mandata budu što bliži slovenačkom

Utorak, 23.04.2024 | 13:31

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović kazao je da Sloveniju percipira kao iskrenog prijatelja, da se ta zemlja zalagala za učlanjenje Crne Gore u NATO, ali i da je veliki zagovornik ulaska Crne Gore u Evropsku uniju (EU).

KREATIVNO I PREFINJENO - Obojite USKRŠNJA JAJA u VINU

Utorak, 23.04.2024 | 13:18

Farbanje uskršnjih jaja u vinu je dobro poznata metoda koju domaćice obožavaju. 

Advokati Do Kvona PODNIJELI žalbu: "Gola sila za interese lukrativnog ministra pravde"

Utorak, 23.04.2024 | 13:11

Advokati Do Kvona, Goran Rodić i Marija Radulović podnijeli su žalbu protiv rješenja Višeg suda u Podgorici, koji je utvrdio da su ispunjene pretpostavke za izručenje kripto-tajkuna i Južnoj Koreji i Sjedinjenim Američkim Državama (SAD).

"Nemojte se čuditi ako se ZAMONAŠIM“ - Edita ISKRENO o unutrašnjim borbama i psihoterapiji

Utorak, 23.04.2024 | 12:52

Poznata pjevačica Edita Aradinović iskreno je progovorila pred fanovima i otkrila detalje svojih unutrašnjih borbi, pa se osvrnula na stanje u muzičkoj industriji.

TRIK za fugne kao nove - Očistite ih na BRZ i LAK način

Utorak, 23.04.2024 | 12:40

Sada je vrijeme da vaš toalet zablista.

Eraković: Jovanovski će biti NA ČELU Komisije za praćenje uspostavljanja softvera

Utorak, 23.04.2024 | 12:28

Poslanik DPS-a Jevto Eraković saopštio je danas da će profesor doktor Srđa Jovanovski biti na čelu Komisije koja će raditi na pripremi tendera za dobijanje softverskog rješenja za kontrolu podataka prikupljenih tokom poipisa.