Utorak, 09.05.2023 | 22:06
IZVOR: Kolektiv.me

Srijeda nam donosi SUNČANE intervale uz ove TEMPERATURE

Pogledajte kakvo nas vrijeme čekuje prema prognozama Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju.




Foto:Ilustracija, Pixabay

"U srijedu će biti promjenljivo oblačno, uglavnom tokom prijepodneva i sa sunčanim intervalima. U popodnevnim satima prvenstveno u kontinentalnim predjelima je moguća kiša ili kratkotrajno pljusak i grmljavina. Krajem dana ili uveče uz povećanje oblačnosti sa zapada očekuje se kiša prvo na jugu, koja će se kasno tokom noći proširiti na veći dio zemlje. Vjetar slab do umjeren, uveče ponegdje i pojačan južni. Jutarnja temperatura vazduha od 3 do 14, najviša dnevna od 11 do 23 stepena", navode iz Zavoda za hidrologiju i seizmologiju.

A u Podgorici slično vrijeme.

"Promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, uglavnom tokom prijepodneva. U poslijepodnevnim satima povećanje oblačnosti, koje će krajem dana ili uveče usloviti kišu. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura vazduha 13, najviša dnevna oko 23 stepena."

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Canović PODRŽAO inicijativu da Crna Gora SPONZORIŠE Rezoluciju UN-a o sjećanju na genocid u Srebrenici

Srijeda, 24.04.2024 | 16:53

Član Predsjedništva Socijaldemokrata i predsjednik opštine Plav Nihad Canović podržao je inicijativu da Crna Gora sponzoriše Rezoluciju UN-a o memorijalizaciji genocida u Srebrenici.

Spajić – Rid: Partnerstvo sa UK može biti PRESUDNO za RAZVOJ ekonomije u Crnoj Gori

Srijeda, 24.04.2024 | 16:47

Strateško partnerstvo sa Ujedinjenim Kraljevstvom moglo bi biti presudno da Crna Gora efikasno i na dobrobit svih građana izgradi ključnu infrastrukturu i razvije ekonomiju, saglasili su se tokom sastanka predsjednik Vlade Milojko Spajić i izvršni direktor UK Agencije za finansiranje i osiguranje izvoza Tim Rid.

SVEČANO OTVARANJE manifestacije “Dani Dragana Radulovića” u petak u KIC-u

Srijeda, 24.04.2024 | 16:40

Svečano otvaranje manifestacije "Dani Dragana Radulovića" održaće se u petak, 26. aprila, u 11 časova, u Velikoj sali KIC-a "Budo Tomović". Manifestaciju će otvoriti gradonačelnica Podgorice  Olivera Injac, a u programu će nastupiti djeca iz Umjetničkog ateljea "Arlekin" i hor "Zvjezdice", saopštili su iz Glavnnog grada. 

Predstavnici Glavnog grada NISU DOŠLI na sjednicu odbora za razgraničenje Podgorice i Tuzi

Srijeda, 24.04.2024 | 16:34

Prva sjednica novog organizacionog odbora koji se bavi razgraničenjem opštine Tuzi i Glavnog grada održana je jutros , ali bez predstavnika Glavnog grada. Iz opštine Tuzi pozivaju na dijalog, a iz Ministarstva javne uprave najavljuju sastanak za 8. maj, kada će vjeruju, početi sa radom.

ZBCG: Neće nas začuditi ako Katnić do početka sudskog postupka dobije status SVJEDOKA SARADNIKA

Srijeda, 24.04.2024 | 16:30

Današnjom objavom u pojedinim medijima Zapisnika o saslušanju osumnjičenog Milivoja Katnića, i definitvno se potvrdilo da će odbrana bivšeg GST- a biti zasnovana žargonski formulisano “tovarenjem” ostalih osumnjičenih, saopšteno je iz koalicije “Za budućnost Crne Gore”.

Pjevač bio ŽRTVA VELIKE PREVARE - Promijenili su mu IDENTITET, prijatelji ga odmah pozvali: "Brate, da li...?"

Srijeda, 24.04.2024 | 16:22

Pjevač Isak Šabanović suočio se sa sajber nasiljem kada mu je hakovana email adresa kao i profili na društvenim mrežama.

Komisija za zdravstvo DPS: Još jedan slučaj MALIH BOGINJA u Rožajama, nadležni da preduzmu KONKRETNE MJERE

Srijeda, 24.04.2024 | 16:17

Prvi slučajevi obolijevanja djece od malih boginja potvrđeni su u Crnoj Gori i samo je pitanje dana kada će epidemija početi i u Crnoj Gori. Po našim saznanjima registrovan je još jedan slučaj u Rožajama iako se još niko nije zvanično oglasio povodom toga, saopštila je Komisija za zdravstvo DPS.

Dragaš: "Nekad je bio Milo Britva, a danas je samo BLIJEDA SJENKA"

Srijeda, 24.04.2024 | 16:11

Bivši predsjednik Crne Gore i Demokratske partije socijalista Milo Đukanović, na “Drugačijoj radio vezi” bio samo blijeda sjenka nekadašnjeg Mila britve, jedva prepoznatljiv, umoran, usporen i maliciozan dok nevješto mijenja teze, kazao je Tihomir Dragaš, član Predsjedništva Pokreta Evropa sad.

NOVI TREND konturisanja lica - Evo kako da NAGLASITE sve što ŽELITE samo u dva poteza

Srijeda, 24.04.2024 | 16:00

Nezaobilazan korak u skoro svakoj makeup rutini.

Tamara Dragičević OŠTRO o BRAKU - "Nisam mu PRIŠLA na ulici i rekla da mi napravi dijete"

Srijeda, 24.04.2024 | 15:46

Tamara Dragičević, koja će uskoro roditi treće dijete, vrlo iskreno je govorila o pitanjima s kojima se suočava.