Četvrtak, 11.05.2023 | 09:17
IZVOR: glossy.espreso.co.rs

Znate li koja glumica pozamljuje glas Sunđer Bobu? Ima dugu i uspješnu karijeru, a mališani je obožavaju

Ova lijepa dama sinhronizovala je preko 130 epizoda ovog popularnog australijskog crtaća, a mnogi smatraju da je to jedna od najboljih sinhronizacija ovog junaka.




Foto: Crtaći Evrope, Youtube screenshot

Da li ste se ikada zapitali ko je sve pozajmljivao glasove našim omiljenim junacima iz dJetinjstva? Za velike crtane filmove, poput Diznijevih, znamo da su veliki holivudski glumci u pitanju, vrlo često u poslednje vrijeme karakteri iz crtanih blokbastera i liče na one koji im pozajmljuju glasove.

Šta je međutim sa onima sa malih ekrana koji rade svaki dan na novoj epizodi koja će nas oduševiti i nasmijati, a često se ne potrudimo ni da pročitamo njihovo ime na kraju epizode.

Ovog puta otkrivamo ko je lijepa glumica koja daje glas našem omiljenom crtanom liku - Sunđer Bobu. U pitanju je Vladislava Vaca Đorđević. Ova lijepa dama sinhronizovala je preko 130 epizoda ovog popularnog australijskog crtaća, a mnogi smatraju da je to jedna od najboljih sinhronizacija ovog junaka.

Vladislava Vaca Đorđević daje glas Sunđer Bobu - SNIMAK pogledajte OVDJE!

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Plejmejker Zvezde vjerovatno ZAVRŠAVA SEZONU

Petak, 19.04.2024 | 17:14

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga je prije nekoliko dana doživio povredu šake lijeve ruke, a sada je izjavio da vjeruje da je za njega sezona završena.

"To je sve što nam TREBA"- Lažni trejler za nastavak Džejmsa Bonda prikupio MILIONE PREGLEDA (VIDEO)

Nedjelja, 31.03.2024 | 17:06

Prije nekoliko dana na Jutjubu je objavljen lažni trejler za nastavak filmova o Džejmsu Bondu, a kreiran je uz pomoć vještačke inteligencije. Fanovi tako u ulozi agenta 007 priželjkuju Henrija Kavila, a kao Bondovu devojku Margo Robi.

Napitak koji čisti JETRU i BUBREGE, a priprema se za MINUT

Petak, 19.04.2024 | 16:57

Napitak se sastoji od voća i povrća bogatog flavonoidima i antioksidansima koji će pomoći vašem imunitetu da dobro reaguje na napade štetnih mikroorganizama.

Od subote PRODAJA KARATA za meč sa Zvezdom - Ovo su CIJENE

Petak, 19.04.2024 | 16:34

Prodaja ulaznica za drugi meč četvrtfinala plej-ofa ABA lige između SC Derbija i Crvene zvezde, počeće u subotu, saopšteno je iz podgoričkog kluba.

OSUĐENA obožavateljka koja je slavnom pjevaču poslala 8 000 pisama za MJESED DANA

Petak, 19.04.2024 | 16:24

Žena koja je uhodila Hari Stajlsa zatvorena je i zabranjeno joj je odlaziti na njegove nastupe.

Nikolić: Šta predsjednik Skupštine Crne Gore RADI na vježbama vojske Republike Srbije i koga tamo PREDSTAVLJA?

Petak, 19.04.2024 | 16:13

Šef Kluba poslanika Demokratske partije socijalista Andrija Nikolić pitao je danas tokom skupštinskog zasijedanja potpredsjednika Skupštine iz redova PES-a Borisa Pejovića, šta predsjednik Skupštine Crne Gore radi na vježbama vojske Republike Srbije na Pešterskoj visoravni i koga tamo predstavlja.

Dukaj POZVAO Fudbalski savez da preispita rad Disciplinske komisije: "Nasilju NIJE MJESTO na sportskim takmičenjima"

Petak, 19.04.2024 | 16:03

Pozivamo Disciplinsku komisiju Fudbalskog saveza Crne Gore (FSCG) da primjenjuje odredbe propisa koje tretiraju ponovljene incidente na sportskim takmičenjima, kazao je politički direktor Albanske alternative Maraš Dukaj.   

TUGA na svjetskoj muzičkoj sceni: PREMINULA DOBITNICA Gremija

Petak, 19.04.2024 | 15:37

Dobitnica Gremi nagrade i bivša takmičarka Američkog Idola preminula je u 47. godini.

Adžić: "Spajić BJEŽI od kontrolnog saslušanja, uz pomoć Mandića i Lakovića ponižava Skupštinu"

Petak, 19.04.2024 | 15:25

"Laković i Mandić su po ko zna koji put omogućili Spajiću da ponizi Skupštinu Crne Gore, ovog puta sa odlaganjem kontrolnog saslušanja za čak 26. jun i to u formi iza zatvorenih vrata", istakao je Filip Adžić povodom odluke predsjednika skupštinskog odbora za odbranu i bezbjednost da saslušanje premijera Spajića i ministra unutrašnjih poslova Šaranovića zakaže za 26. jun.

Fanovi će biti IZNENAĐENI - Poznati pjevač se ODLUČIO na veliki korak?

Petak, 19.04.2024 | 15:22

Mnogi željno iščekuju njegov povratak na muzičku scenu i nove pjesme.