Nedjelja, 28.05.2023 | 09:16
IZVOR: grand.nova.rs

Emotivno u Zvezdama Granda: Majka takmičara iz Podgorice zapjevala na sceni i rasplakala studio (VIDEO)

Nastup o kojem će se sigurno dugo pričati i to iz više razloga je duel Raja Simonovića iz Snežaninog tima i Martine Jozinović koja ove sezone brani boje tima Marije Šerifović.




Foto: Zvezde Granda, Youtube/screenshot

Numerom „Moja poslednja i prva ljubavi“ Tereze Kesovije talentovana djevojka iz Kaknja uspjela je da raspameti studio i potpuno očekivano dobije svih šest glasova stručnog žirija i tako sebi obezbjedi direktan prolaz u četvrtfinale.

Međutim, Rajo ovoga puta nije imao toliko sreće te se izborio za četiri glasa koja ga vode u baraž.

S obzirom da se Đorđe David jedini nećkao kada je u pitanju glas za Martinu, Saša Popović želio je da čuje prvo njegovo mišljenje.

-Pa ovako, Martina ovo je po mom mišljenju tvoje najlošije pojavljivanje od početka takmičenja - počeo je da obrazlaže roker zbog čega je Popović negodovao.

-Evo neću da nastavim da pričam! U redu, super si i ćao. Pusti me da završim. Ti si neko ko caruje u visinima, neko si ko je u žiži pet ili šest kandidata, ali Terezu sam slušao u mnogo boljim varijantama. Kao da si imala neki mali strah od te pjesme. Čak ti je dolazilo i do promjene boje kada si odlazila na refren. Ja ti samo ukazujem na stvari koje ne bi trebale da ti se dešavaju kao pjevaču koga ja uvažavam. Kao Popović te brani od mene, pa ja sam za tebe čovječe, da se razumijemo– objasnio je Đorđe i dodao da smatra daje Rajo zaslužio ipak pet glasova.

Ceca Ražnatović nije ostala imuna na energiju, osmjeh i šarm momka iz Snežinog tima zbog čega ga je pohvalila, a komplimente nije štedjela ni kada je u pitanju Martina.

-Martina meni je ova druga pjesma koju si pjevala, „Cio svijet je moj“ bila neviđeno dosadna. Imaš moj glas znam kako pjevaš i toliko od mene- jasna je bila Svetlana.

Međutim, kada je Bosanac dobio riječ uslijedile su kritike, posebno na račun Simonovićevog izvođenja druge pjesme „Ja ne pijem“.

-Prva pjesma perfektna, u drugoj nisi sastavio strofu. Kompletno intonativno loša strofa, Bože pomozi. Zato nisam glasao za ovaj krug i stojim iza svake svoje riječi- iskren je bio Stojković, a Rajova mentorka Snežana ga je odmah podržala.

Za razliku od Stojkovića Viki je glas podrške dala i jednom i drugom takmičaru.

-Rajo lijepo si ti otpjevao, bilo je korektno, ali ako prođeš dalje moraš da pružiš neki level više. Potrudi se i u baražu malo dodaj gas i unesi se. Odglumi malo. Što se Martine tiče, ti si svakako jedan od favorita i mislim da je druga pjesma pogrešan odabir ali ti si fantastična. Izgledaš fenomenalno kao prvo. Kada vas uporedimo sve sad koji ste jednaki, ti odskačeš- rekla je Viki.

Iako Bekuta nije bila zadovoljna pjevanjem momka iz Snežinog tima, ni ona, baš kao i Ceca nije odoljela njegovom osmjehu i šarmu zbog čega mu je dala glas.

-Došlo je do stagnacije u pjevanju, ali dala sam glas jer tvoj osmjeh mene sruši- priznala je Ana nakon čega su se ona i Rajo izgrlili i nasmijali cio studio.

-Zagrljaj se ne broji ako ne traje minimum sedam sekundi- našalio se Simonović i ponovo zagrlio Bekutu, a gotovo da je cio studio ovaj potez ispratio gromoglasnim aplauzom.

Kritike na račun izbora Martinine druge pjesme usledile su i od Milija, a to je posebno zamjerio mentorki Mariji Šerifović.

-Tebi je suđeno šest glasova, ali potrudila se Marija, ova pjesma je jedna od najvećih frljoka koje je uradila za ove tri sezone- kroz smijeh je objasnio Mili, a njegov govor prekinuo je Boske koji ga je poljubio.

Na samom kraju riječ su dobili i mentori. Dok je Marija Šerifović bila zadovoljna, Sneža je Raju skrenula pažnju na pojedine greške koje treba da ispravi u baražu.

Uprkos kritikama Rajo je tvrdio da ovoga puta nema razloga za tugu s obrizom da su prvi put sa njim na snimanje došle i majka, supruga, sestra i ćerke.

-Ja sam čuo da tvoja mama odlično pjeva. Dođite na scenu da pjevate malo - iznenadio je Popović pjevačevu majku koja se sinu pridružila na sceni.

-Cijela naša porodica je muzički obdarena, ali honorari stoje kod mene (smijeh) Nisam se spremila, ne pjevam već jedno četiri godine, ali kad već moram otpjevaću Silvaninu „Srećo moja“- istakla je Lidija nakon čega je i zapjevala.

Rajova majka priredila je feštu na sceni „Zvezda Granda“, a žiri i publika u studiju su je sve vrijeme oduševljeno posmatrali i aplaudirali.

Ipak, najeveće ludilo uslijedilo je kada joj se na bini pridružila mentorka njenog sina Snežana Đurišić i zapjevala s njom u duetu.

-Rajo ajde ti fino kući, neka ostane mama- našalio se Bosanac.

Studio je nakon njenog izvođenja bukvalno skandirao, a Raja je ova situacija dovela do suza.

Ova situacija je raznježila i Viki koja nije mogla da sakrije suze.

-Meni neko treba da popravi šminku, suze su mi krenule, bravo i da ste živi i zdravi sto godina– rekla je Violeta, a gospođa Lidija je sa scene ispraćena uz riječi hvale svih prisutnih.

Njegov nastup možete pogledati od 46:00.

KOMENTARI (1)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.
MM
28.05.2023 10:10

Bravo!!!!

20 2

Vujović i Butafuoko: Na sljedećem Venecijanskom bijenalu crnogorski paviljon da bude na umjetničkoj lokaciji Arsenale

Subota, 20.04.2024 | 10:34

Bogate kulturne i istorijske veze Crne Gore i Italije mogu se prenijeti na saradnju u oblasti savremenog stvaralaštva, saopšteno je sa sastanka ministarke kulture i medija dr Tamare Vujović i predsjednika Bijenala savremene umjetnosti u Veneciji Pijetranđela Butafuoka uz poruku da naša država ima podršku da crnogorski paviljon sljedeći put bude na umjetničkoj lokaciji Arsenale.

U utorak nas čeka pun mjesec u ŠKORPIJI: Saznajte šta to donosi vašem horoskopskom znaku

Subota, 20.04.2024 | 10:21

Astrološka dešavanja koja se tiču Mjeseca uvijek na neki način utiču na sve nas. Tako će u utorak, 23. aprila biti pun mjesec u Škorpiji, odnosno pojaviće se Mjesec nasuprot Suncu i trajaće tri dana.

KCCG - Dr Marinko Paunović novi direktor OPERACIONOG BLOKA

Subota, 20.04.2024 | 09:48

Imenovan Paunović.

VIDEO - Ovo je spot o kojem se priča: OSAM MILIONA PREGLEDA za samo sedam sati od objave

Subota, 20.04.2024 | 09:19

Svakim novim albumom, Tejlor Svift obara sopstvene rekorde i iznova oduševljava publiku.

TUGA - Umrla bivša voditeljka Pinka Bojana Janković

Petak, 19.04.2024 | 22:17

Tuga...

Preminuo Brano Mićunović

Petak, 19.04.2024 | 21:50

Crnogorski biznismen Branislav Brano Mićunović (71) preminuo je danas u Budvi, prenose mediji.

"Plavi" srušili ekipu Zadra - Budućnost u POLUFINALU ABA lige

Petak, 19.04.2024 | 21:09

Košarkaši Budućnosti Voli plasirali su se u polufinale plej-ofa ABA lige, pošto su sa 2-0 u seriji eliminisali Zadar.

Jelena Perović saslušana kod sudije za istragu, čeka se odluka o pritvoru

Petak, 19.04.2024 | 21:31

Direktorica Agencije za sprječavanje korupcije (ASK) Jelena Perović saslušana je večeras kod sudije za istragu Višeg suda koji će se izjasniti o prijedlogu Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) da joj se odredi istražni pritvor.

Subota donosi PROMJENLJIVO VRIJEME - Evo kada se očekuje KIŠA

Petak, 19.04.2024 | 20:23

U subotu se u Crnoj Gori prijepodne očekuju duži sunčani periodi, od sredine dana povećanje oblačnosti, tokom noći slaba, a u južnim predjelima umjerena do jaka kiša, moguće i grmljavina, saopšteno je iz Zavoda za hidrologiju i seizmologiju (ZHMS).

VIDEO - MekDonalds predstavio prvi MIRISNI BILBORD na svijetu, miriše na ovo jelo

Petak, 19.04.2024 | 20:09

Ako osjetite miris kultnih McDonald'sovih krompirića dok se šetate ulicom u Amsterdamu, postoji šansa da se, umjesto u blizini McDonald'sa, nalazite u blizini mirisnog reklamnog panoa.