Nedjelja, 28.05.2023 | 15:04
IZVOR: dan.online

Medojević: Sjutra se SUDIM sa Spajićem, a onda idem kod Milatovića na razgovore o BUDUĆNOSTI

Predsjednik Pokreta za promjene (PzP) Nebojša Medojević kazao je da sjutra ima specifičnu situaciju jer u osam sati ide na suđenje gdje ga, kaže, tuži lider Pokreta Evropa sad, Milojko Spajić, a u 10 sati ide kod predsjednika Crne Gore, Jakova Milatovića na konsultacije.




Foto: Pokret za Promjene/Youtube screenshot

"Idem na suđenje gdje me tuži Spajić za povredu časti i ugleda. Treba u 8 da idem da se sudim sa njim, a u 10 idem kod Jakova Milatovića na razgovore o budućnosti Crne Gore i o konsolidaciji demokratije",  kaže lider PzP-a za portal Berane online.

O Spajiću je, kako kaže, sve rekao.

Podsjetio je da je predao četiri krivične prijave glavnom specijalnom tužiocu Vladimiru Novoviću.

"Očekujem da sve što sam tamo dokazao da Novović vrlo brzo interveniše, otvori istragu i liši slobode Milojka Spajića, jer je pokazao kriminalni koruptivni profil…  Tvrdim da se radi o kriminalcu koji treba da bude procesuiran. Jer ako on naslijedi Đukanovića, sa ovim populizmom i vrlo opasnim programom koji sigurno vodi Crnu Goru ka bankrotu i ka grčkom scenariju, ovaj narod i država više neće imati šanse",  istakao je lider PzP-a.

Medojević kaže i da će “pomoći Milatoviću” da napravi distancu od dijela Pokreta Evrope sad.

"Biću na usluzi Jakovu Milatoviuću da mu pomognem da, kao neiskusan i mlad političar, napravi distancu od dijela svoje političke organizacije iza koje stoji opasni, krupni narko-karteli i duvanski karteli",   tvrdi Medojević.

KOMENTARI (5)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.
Kika
28.05.2023 15:54

Medojevicu nemas nikakvih sansi kod građana,sto više pokusavas da ocrnis gospodina Spajica njemu rejting raste-samo mu praviš uslugu a inače svi ga obozavamo

8 2
Desimir
28.05.2023 16:03

Trla baba lan da joj prođe dan

6 1
Srdja
28.05.2023 17:25

Ovaj partitokratski metuzalem je citav svoj politicki vjek proveo ogovarajuci druge...porazeni opozicionar komentarise Spajica evo godinu dana unazad i salje u etar neprovjerene informacije.Momak koji je radio , studirao i zivio u Singapuru, Tokiu i ostalim gradovima a uz to imao dobre reference sigurno moze da donese nesto u ovaj nas crni vilajet...

5 3
Magdalena
28.05.2023 20:13

Živio nam Spajicu a Medojevic neka prosipa iz supljeg u prazno

4 1
Jeca
28.05.2023 21:42

Izgubices Medo kao i uvijek sto gubiš,biće Spajic novi premijer

3 1

OSTALE VIJESTI

Šćekić: Crna Gora posvećena saradnji sa Srbijom

Četvrtak, 25.04.2024 | 14:56

Potpredsjednik Vlade za demografiju i mlade i ministar sporta i mladih Dragoslav Šćekić, upriličio je prijem ambasadora Republike Srbije u Crnoj Gori, Nebojše Rodića. 

Nikolić: Reakcije po taktu BIA, najbolja potvrda tačnosti Đukanovićevih tvrdnji

Četvrtak, 25.04.2024 | 12:48

Ništa bolje ne potvrđuje tačnost i preciznost teza iznijetih u intervjuu Mila Đukanovića, kao reakcije koje su uslijedile: oglasili se svi oni politički i medijski abonenti obavještajne agencije iz susjedstva, i najbolje pokazali tačnost i preciznost teze da je BIA premrežila Crnu Goru i pod svoju kontrolu stavila razne propagandne i parapolitičke subjekte, saopštio je portparol DPS-a Miloš Nikolić.

Odbor ODBIO predlog Aleksandre Vuković Kuč da Crna Gora SPONZORIŠE Rezoluciju o Srebrenici

Četvrtak, 25.04.2024 | 12:09

Odbornica DPS-a Aleksandra Vuković Kuč danas je na sjednici Odbora za međunarodne odnose i iseljenike predložila da se dnevni red dopuni inicijativom da se članovi odbora izjasne o kosponzorstvu Rezolucije o genocidu u Srebrenici.

Vlada PRIHVATILA - Jovanovski i Kardović u Komisiji za POPIS

Četvrtak, 25.04.2024 | 12:04

Prema informacijama Portala RTCG Vlada će prihvatiti predloge opozicije i partija manjinskih naroda da u ih u Komisiji za popis predstavljaju profesor Fakulteta za informacione tehnologije, doktor Srđa Jovanovski i Armin Kardović.

Laković: "Prethodna Vlada KORISTILA AKCIJE tužilaštva za PROMOCIJU svoje politike"

Četvrtak, 25.04.2024 | 10:44

Proces "dritanizacije" započeo je glasanjem DPS-a u Parlamentu za vladu koju je vodio Dritan Abazović, kazao je poslanik Pokreta Evropa sad Miodrag Laković.

Šćekić: Crna Gora posvećena saradnji sa Srbijom

Četvrtak, 25.04.2024 | 14:56

Potpredsjednik Vlade za demografiju i mlade i ministar sporta i mladih Dragoslav Šćekić, upriličio je prijem ambasadora Republike Srbije u Crnoj Gori, Nebojše Rodića. 

Konačno je stigao KRAJ j retrogradnog Merkura - Ove PROMJENE čekaju vaš horoskopski znak

Četvrtak, 25.04.2024 | 14:48

 Kraj retrogradnog Merkura! Konačno je stigao 25. april 2024. godine, dan kada će se dosta stvari promijeniti. 

UDES u Podgorici - Ima povrijeđenih

Četvrtak, 25.04.2024 | 14:41

Jedna osoba je povrijeđena u udesu dva automobila koji se dogodio na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog ispred Skupštine Crne Gore.

Crvena Zvezda suspendovala tim-menadžera Nebojšu Ilića

Četvrtak, 25.04.2024 | 14:41

KK Crvena zvezda Meridianbet obavještava javnost da je u periodu od 72 sata, do utvrđivanja činjenica suspendovao člana našeg kluba Nebojšu Ilića, saopšteno je iz beogradskog kluba.

Ova UKUSNA namirnica SMANJUJE APETIT i doprinosi GUBITKU KILOGRAMA

Četvrtak, 25.04.2024 | 14:32

Dobro balansirana ishrana je jedan od najvažnijih faktora ukoliko želimo da smršamo.

Mandić: IZVJESNO da će tokom juna doći do PROŠIRENJA Vlade

Četvrtak, 25.04.2024 | 14:23

Izvjesno je da će tokom juna doći do proširenja Vlade, što će dati novi zamah kada su u pitanju svi zacrtani planovi parlamentarne većine, kazao je predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić tokom današnjeg susreta sa Natašom Pirc Musar, predsjednicom Slovenije.

IRF - Uz dodatne edukacije i treninge do jake profesionalne ličnosti

Četvrtak, 25.04.2024 | 14:20

Polaznice prve generacije programa razvoja liderki za pozicije ekonomskog odlučivanja „Women on Boards“ Marija Janković, Ivana Đurović i Radmila Ivanović ističu važnost interakcije s inspirativnim liderkama u okviru samog programa, naglašavajući da je povezivanje s uspješnim ženama ključno za njihov dalji profesionalni put.

Sačuvajte ZDRAVLJE jednog od VITALNIH ORGANA: Ovo VOĆE može znatno poboljšati funkciju jetre

Četvrtak, 25.04.2024 | 14:09

Njena primarna funkcija je izlučivanje toksina iz tijela.

"UPOZNALE smo se na hemoterapiji": Plesačica OTRKILA DETALJE o Kejt Midlton

Četvrtak, 25.04.2024 | 13:57

Princeza Kejt Midlton je nedavno saopštila da se liječi od karcinoma i time pokušala da stane na put svim teorijama zavjere koje su kružile.

Poznata rediteljka o BRAKU sa 33 MLAĐIM GLUMCEM - "Ne shvatam FASCINACIJU našom razlikom u godinama"

Četvrtak, 25.04.2024 | 13:48

Britanska redateljika Sam Tejlor Džonson (57) kaže da je  učudi što ljudi toliko komentirišu razliku u godinama između nje i supruga Aarona Tejlora J Džonsona (33), koji bi trebao biti novi Džejms Bond . Par se vjenčao još 2012. nakon tri godine veze, a s komentarima na račun godina suočavaju se od samog početka.