Utorak, 06.06.2023 | 15:02
IZVOR: najžena.rs

Posvećene i odane: NAJBOLJE supruge po horoskopu su rođene u ova TRI ZNAKA

One svoje muževe bacaju na koljena, posvećene su i odane partnerke, utiču na njih tako što ih ohrabruju i osnažuju, a uz to su i požrtvovane majke.




Foto: Ilustracija/ Pixabay.com

Žena Rak

Dame rođene u znaku Raka jako su vezane za svoje partnere. Njihova ljubav je bezuslovna i učiniće sve za čovjeka koga vole. Međutim, sklone su drami, čak i zbog trivijalnih stvari, ali to je stvarno mala mana u poređenju sa vrlinama koje je krase. Žena Rak će se posvetiti domu i od njega stvoriti raj za vas i vašu porodicu. Osim toga, fantastične su u kuhinji, što znači da ćete uživati u mnogobrojnim ukusnim jelima. Posvećene su majke, pune ljubavi, koje uvijek djecu stavljaju na prvo mjesto. Ono što beskompromisno traže od svojih muževa jeste ljubav i iskrenost.

Žena Ovan

Astrolozi kažu da su žene Ovnovi dame koje svoje muškarce bacaju na koljena. One su izuzetno jake i nepopustljive, i učiniće šta god je potrebno da bi postigle svoje ciljeve. Ako mislite da ste dovoljno jaki da provedete svoj život sa ovom snažnom i hrabrom ženom, slobodno, ali morate da se pobrinete da plamen između vas uvijek gori. Žena Ovan će očekivati vašu pomoć i podršku u svemu što radi. Zbog toga, uživaćete u visokom društvenom statusu, jer će svako zbog nje početi da vas tretira s poštovanjem.

Žene Ovnovi imaju pozitivan uticaj na svoje muževe, jer ih ohrabruju i osnažuju, podsjećaju na njihove odgovornosti i stvari koje su vredne njihove pažnje.

Stoje čvrsto na zemlji i imaju realna očekivanja od ljudi oko njih. Sa druge strane, te žene je jako teško privući, a ako to uspjete, budite svesni da ona ima vrlo visoko mišljenje o vama i da će učiniti sve što je potrebno kako biste uvek bili najbolja verzija sebe. Majke Ovnovi su stroge i nepristrasne, i u prošlosti su odgajale velike pobjednike i vođe. Ono što očekuje od partnera je snažan karakter i odlučnost.

Žena Lav

Žene Lavice su snažne i oštre. Drugim ijrečima, one su rođene ratnice. Imaju nevjerovatnu snagu i sposobnost, pa im treba neko ko je jak kao i one. Nikada ne padaju na “obične” muškarce. Lavica se previše ne trudi da bi zavela muškarca koji joj se sviđa, njega će potpuno osvojiti njen šarm i snaga. One su posvećene i odane partnerke, i za svoje muževe će uraditi sve što treba kako bi bili srećni.

Njihova ljubav je vrlo intenzivna. Zapravo, nikada nećete sresti drugu ženu koja će vas više voleti nego Lavica. Ona je slika i prilika nesebične i požrtvovane ljubavi. Kad je u pitanju borba, ona se bori istim intenzitetom i za svog muža i za djecu. Uvijek je spremna da učini sve što je potrebno kako bi zaštitila svoje voljene.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

DOBITNICA Gremija PREMINULA u 47. godini

Petak, 19.04.2024 | 15:37

Dobitnica Gremi nagrade i bivša takmičarka Američkog Idola preminula je u 47. godini.

Adžić: "Spajić BJEŽI od kontrolnog saslušanja, uz pomoć Mandića i Lakovića ponižava Skupštinu"

Petak, 19.04.2024 | 15:25

"Laković i Mandić su po ko zna koji put omogućili Spajiću da ponizi Skupštinu Crne Gore, ovog puta sa odlaganjem kontrolnog saslušanja za čak 26. jun i to u formi iza zatvorenih vrata", istakao je Filip Adžić povodom odluke predsjednika skupštinskog odbora za odbranu i bezbjednost da saslušanje premijera Spajića i ministra unutrašnjih poslova Šaranovića zakaže za 26. jun.

Fanovi će biti IZNENAĐENI - Poznati pjevač se ODLUČIO na veliki korak?

Petak, 19.04.2024 | 15:22

Mnogi željno iščekuju njegov povratak na muzičku scenu i nove pjesme. 

NAJAVE METEOROLOGA - Evo od kada nas ponovo OČEKUJE PORAST TEMPERATURE

Petak, 19.04.2024 | 15:16

Iako je april bio najtopliji mjesec od kad su počela mjerenja, pa su naglo pale temperature, za proljeće nijesu neuobičajene ovakve temperaturne razlike, kazao je u "Bojama jutra" šef Meteo centra TV Vijesti Dušan Pavićević.

Odović: Na prostorni plan stiglo više od 200 PRIMJEDBI, činimo sve da ga USVOJIMO u septembru

Petak, 19.04.2024 | 15:09

Ministar prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine Janko Odović kazao je da u tom resoru rade sve da prostorni plan bude donijet najkasnije u septembru.

Želite PRIRODNI IZGLED? Onda obrve NEMOJTE crtati olovkom

Petak, 19.04.2024 | 15:04

Za bolju postojanost, nanesite vosak za obrve.

Ministarstvo zdravlja: Odobrena Trikafta za pacijente mlađe od šest godina

Petak, 19.04.2024 | 14:55

Komisija Ministarstva zdravlja odobrila je primjenu lijeka Kafrio i Kalydeco (Trikafta), koji se koristi u terapiji cistične fibroze za 6 pacijenata koji su mlađi od 6 godina, saopšteno je iz Ministarstva zdravlja.

Onkološki pacijenti od novembra čekaju rješenja o invalidnini

Petak, 19.04.2024 | 14:35

Predstavnici nevladine organizacije “Diši”, onkološki pacijenti i njihove porodice, protestovali su ispred zgrade Ministarstva rada i socijalnog staranja, zbog kako kažu, neažurnosti institucija.

EPCG i CGES potpisali Ugovor o agregatu A8 za Hidroelektranu Perućica

Petak, 19.04.2024 | 14:33

Izvršni direktori Elektroprivrede Crne Gore (EPCG) i Crnogorskog elektroprenosnog sistema (CGES), Ivan Bulatović i Ivan Asanović, potpisali su danas u Podgorici Ugovor o izgradnji infrastrukture za priključenje agregata A8 u Hidroelektranu (HE) Perućica (snage 58.5 MW) na prenosni sistem.

CNP u Sarajevu: “671-LOV” u programskom segmentu MESS festivala

Petak, 19.04.2024 | 14:17

Predstava “671-LOV”, prema tekstu i u režiji Hane Rastoder, iz najnovije produkcije Crnogorskog narodnog pozorišta, biće izvedena u nedjelju, 21. aprila u Sarajevskom ratnom teatru – SARTR, u okviru 29. programa “Modul memorije”, Internacionalnog teatraskog festivala MESS.