Četvrtak, 08.06.2023 | 14:58
IZVOR: najažena.rs

Koji su NAJLJEPŠI horoskopski znaci - Oni su na VRHU LJESTVICE po LJEPOTI

 Astrologija utiče na naš fizički izgled, pa se smatra da su pripadnici nekog znaka ljepši od drugih. 




Foto: Ilustracija/ Pixabay.com

Ribe su najljepši horoskopski znak.

Sa svojim zadivljujućim, lepršavim obrvama i slatkim pramenovima, Ribe imaju sve što je potrebno za privlačenje pažnje. Uz ovaj znak trebalo bi da ide i upozorenje na opasnost, jer oči Ribe su toliko duboke da utapanje u njih predstavlja ozbiljan rizik.

Lav ima intenzivnu ljepotu.

Sa savršenim nosom, očima koje oduzimaju dah i prelijepim tenom, Lav je sigurno među ljepšim znakovima. Lavovi imaju ljupka, ovalna lica, tanke usne i često rupice na obrazima. Kosa je takođe jedan od najistaknutijih detalja na njima. Gotovo je nemoguće ne primijetiti ih!

Vaga ima nježnu ljepotu

Njihovo savršeno ovalno lice i okruglo čelo čine ovaj znak neodoljivim. Njihove prekrasne obrve, smjele oči i svilenkasta kosa čine interesantnu kombinaciju kada je u pitanju ljepota. Njihov šarm je potpuno zarazan.

Strijelac se može pohvaliti neobičnom ljepotom

Strijelčeva velikodušnost i ljubav prema avanturama sjaje i čine ga potpuno zadivljujućim. Oči su mu poput dragog kamenja i nemoguće je ne primijetiti ga. A ima i prekrasnu gustu kosu.

Blizanci imaju živopisnu ljepotu

Sa ovalnim licem poput porculanske lutke, Blizanci imaju anđeoski izgled. Njihova često valovita kosa dodaje dašak divljine njihovom slatkom izgledu i dobro se slaže s njihovim prodorno svetlim očima. Iz Blizanaca prosto izbijaju inteligencija i ljubav prema životu, a osmjehom od milion dolara blistaju gde god se pojave.

Djevica ima ledenu ljepotu

Sa svojim tankim usnama i šarmantnim ali znatiželjnim izgledom Djevica prirodno slama srca. Njene tužne oči i anđeoske crte lica često ih čine pomalo tužnima i melanholičnima. Ljepota je kod Bika skrivena od znatiželjnih pogleda,

Senzualnost i nežnost su osobine koje se odražavaju na Bikovom licu. Njegova veličanstvena kosa i oči čine ga zaista lijepim i neuobičajenim znakom.

Ovan ima snažnu ljepotu

Svojim četvrtastim licima Ovnovi uglavnom imaju snažan izgled koji nikada ne ostaje nezapažen. Njihove intenzivne oči mogu se protumačiti kao agresivne i zastrašujuće, posebno ako su propraćene gustim obrvama.

Jarac je suptilno lijep

Njihova specifična lica i tanka kosa možda se tradicionalno ne smatraju lijepima, ali njihov karakter ih čini dragima. Njihov grub i čvrst izgled pojačavaju guste obrve i neprestano mrštenje

Vodolija ima specifičnu ljepotu

Njihova četvrtasta lica i visoka čela čine Vodolije vrlo originalnima. Njihove velike, svijetle oči i divlje obrve pokazuju koliko su otvoreni i šašavi. Ovaj horoskopski znak nema vremena za gledanje u ogledalo.

Rak je najmanje lijep znak

Rak je poznat po svom okruglom licu. Za oči se često kaže da su prozori duše, i to je definitivno slučaj sa Rakom. Njihove osobine ih često stavljaju u poziciju slatkih i simpatičnih.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Razmislite dobro PRI KUPOVINE - Ovi automobili su NAJJEFTINIJI za održavanje

Četvrtak, 25.04.2024 | 11:02

U početku su troškovi održavanja niski i slični za većinu brendova.

Ni nalik današnjem - POGLEDAJTE kako je Dubai izgledao '70-ih i '80-ih godina

Četvrtak, 25.04.2024 | 10:53

Na stranici Dubai Scoops objavljena je kompilacija fotografija Dubaija iz perioda '70-ih i '80-ih godina kada se izgled grada u mnogome razlikovao u odnosu na danas.

Laković: "Prethodna Vlada KORISTILA AKCIJE tužilaštva za PROMOCIJU svoje politike"

Četvrtak, 25.04.2024 | 10:44

Proces "dritanizacije" započeo je glasanjem DPS-a u Parlamentu za vladu koju je vodio Dritan Abazović, kazao je poslanik Pokreta Evropa sad Miodrag Laković.

FANOVI RAZOČARNI - Netfliks OTKAZUJE jednu od najpopularnijih serija

Četvrtak, 25.04.2024 | 10:38

Netfliks je odbacio predstojeći nastavak jedne od svojih najuspješnijih serija “Vještac” (The Witcher) kao dio novog niza programskih rezova.

Vuković Kuč: Selektivnost, netransparentnost i revanšizam karakterišu rad SDT-a

Četvrtak, 25.04.2024 | 10:30

“Evidentno je da u posljednje vrijeme tri elementa – revanšizam, selektivnost i netransparentnost u radu karakterišu funkcionisanje SDT-a i tužilaštva”, istakla je Aleksandra Vuković Kuč, potpredsjednica DPS-a,  podsjetivši javnost da je ta partija u posljednje četiri godine podnijela na stotine krivičnih prijava zbog eklatantnih kršenja zakona, zloupotrebe službenih položaja i golog kriminala i lopovluka u našoj državi, a da tužioci na te prijave još uvijek nijesu regovali.

Alkaras - Novak me iznenadio, prijatelji su mi rekli za to

Četvrtak, 25.04.2024 | 10:26

Karlos Alkaras je pred start turnira u Madridu dao veliki intervju za Marku.

Bliži se NAJPRESTIŽNIJI modni događaj godine - Za ULAZNICU treba IZDVOJITI "VRTOGLAVU CIFRU"

Četvrtak, 25.04.2024 | 10:21

Bliži e prvi ponedjeljak u  maju, a on je svake godine zakazan za najpoznatiji i najprestižniji modni događaj na svijetu - Met Galu. 

Haris Džinović OTKRIO da li je spreman za NOVU ŽENU - "Mora da bude NORMALNA"

Četvrtak, 25.04.2024 | 10:12

Nakon brojnih izjava koje je dao o razvodu i, sada bivšoj supruzi Melini, pjevač Haris Džinović je odgovorio na pitanje "da li je spreman za novu ljubav?"

Nova studija - Ovo su TOP 10 GRADOVA koje turisti žele ponovo da POSJETE

Četvrtak, 25.04.2024 | 10:02

Dominiraju na listi top deset gradova koje turisti žele opet da posjete.

Ponovo da ZABLISTA - SPASITE NAKIT uz pomoć JEDNE SITNICE iz kupatila

Četvrtak, 25.04.2024 | 09:47

Ovaj trik se takođe može primijeniti i kod srebrnog nakita koji je oksidirao.