Srijeda, 30.06.2021 | 08:34
IZVOR: blic.rs

VIDEO - "Za sve što su FLAMINGOSI napravili": Amidžić je novu PJESMU posvetio Madžgalju

Novu pjesmu Ognjen je posvetio Marinku Madžgalju, i njihovoj grupi Flamingosi...




Foto: Youtube screenshot/G Production

Ognjen Amidžić, voditelj emisije "Amidži šou", dugi niz godina bio je i dio kultnog sastava "Flamingosi" sa njegovim velikim prijateljem Marinkom Madžgaljem. Nažalost, nakon Marinkove prerane smrti, grupa je prestala da postoji, ali hitovi koje su napravili se i dan danas slušaju. Zato je Ognjen sa svojom ekipom riješio da uradi nešto kako bi svemu onome što su Marinko i on uradili oda čast.

On je publici predstavio pjesmu "Pustinja" za koju je spot snimio na Zanzibaru, a pored njega u glavnoj ulozi našla se Milica Majkić.

- Čudno je nekako došlo do ove pjesme, jedna neobična putanja, desila nam se inspiracija. Kada je nastala, shvatili smo da dosta liči na "Flamingose" i to kako bi oni izgledali u 2021. godini. Bilo je glupo da ovo neko drugi pjeva. Mnogo mi je ljudi tražilo u poslednje vrijeme da napravim nešto slično onome što smo radili i zbog toga i u čast tome je ova pjesma - rekao je Ognjen za "Pink".

Kako pjesma zvuči i spot izgleda možete videti u nastavku.

KOMENTARI (2)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.
Panda
30.06.2021 11:51

Ko je ovaj bradati ?

4 0
Bulat
30.06.2021 13:37

Ovo ti je najveci folerant i jezikuša moguća .

2 0

Mujović: U Ministarstvu energetike i rudarstva odlučni u doprinosu ekonomskog jačanja Crne Gore

Subota, 15.06.2024 | 17:34

Nakon što je dogovorena isplata naknade Opštini Nikšić za potopljeno zemljište za Bilećko jezero, za tekući i budući period, ministar energetike i rudarstva prof. dr Saša Mujović sastaće se u poneđeljak u Podgorici sa direktorom Elektroprivrede Republike Srpske Lukom Petrovićem kako bi se krenulo u proces utvrđivanja dugovanja za prethodnih 30 godina, koliko Opština Nikšić nije prihodovala po tom osnovu i definisala dinamika i modalitet isplate.    

Vujović: Spajić sve više liči na Mandićevu ikebanu a PES na frakciju NSD

Subota, 15.06.2024 | 17:11

“Posljednja dešavanja na političkoj sceni, od poruka na Svesrpskom saboru do najava Kneževića da je Spajić prihvatio promjene Ustava i koncept dvojnog državljanstva, nesumnjivo pokazuju da Spajić sve više liči na Mandićevu ikebanu a PES na frakciju Nove srpske demokratije”, smatra Ivan Vujović predsjednik SDP-a.

"Matijin talenat, rezultati i privrženost reprezentaciji ostaju svijetli trag na ponos porodici, sportskoj zajednici i Crnoj Gori"

Subota, 15.06.2024 | 16:55

Predsjednik Crne Gore, Jakov Milatović izjavio je saučešće povodom smrti golmana reprezentacije Crne Gore, Matije Šarkića.

Đurašković: Kurban-bajram svojom plemenitom simbolikom podsjeća nas na ljepotu skladnog života

Subota, 15.06.2024 | 16:50

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković uputio je čestitku povodom Kurban-bajrama.

ZLO I NAOPAKO: Ova tri horoskopska znaka najviše uživaju u tuđoj patnji

Subota, 15.06.2024 | 16:46

Da li su ovo najveći zlobnici horoskopa?

Prevrnuo se automobil u Nikšiću, povrijeđena djevojka

Subota, 15.06.2024 | 15:41

Prevezena je u Hitnu pomoć.

FunFest Cetinje: Na Ljetnjoj pozornici odigrana je predstava Svadbena zvona

Subota, 15.06.2024 | 15:17

Četvrtu noći festivala komedije i zabave „FunFest Cetinje“ na Ljetnjoj pozornici odigrana je predstava „Svadbena zvona“ u režiji Petra Srpčića, a u produkciji Srednjoevropskog kulturnog centra.

Monstat: Ne kasnimo s objavom podataka popisa

Subota, 15.06.2024 | 15:06

Podsjećaju da su od početka procesa najavili rokove objave podataka – parcijalno u drugoj polovini ove godine, što, kako kažu, poštuju, te, tvrde da „nema mjesta javnim prozivkama i negativnim komentarima po tom pitanju, nagađanjima i manipulaciji podacima“.

DPS Tuzi: Zbog neodgovornog i nestručnog upravljanja Vodovodom, Kuće Rakića dočekuju Bajram bez vode

Subota, 15.06.2024 | 14:38

Već nekoliko dana, zahvaljujući neodgovornim i nestručnim licima koja su po različitim kvotama i koalicionim sporazumima dovedeni da upravljaju Vodovodom Tuzi, mještani naselja Kuće Rakića isključeni su sa vodovodne mreže, saopšteno je iz Kluba odbornika DPS Tuzi.

Šehović: Građanska CG neće dozvoliti igranje sa nacionalnim interesima putem izmjena Zakona o crnogorskom državljanstvu

Subota, 15.06.2024 | 14:04

"Izmjene zakona o crnogorskom državljanstvu, kojima jedan dio parlamentarne većine ucjenjuje drugi, u namjeri da se ona po svaku cijenu makar vještački i privremeno održi, predstavljaju veoma opasan politički naum koji bi mogao imati nesagledive štetne posljedice po građansko i državotvorno biće Crne Gore. Zato onima koji su se u tom pravcu krenuli poručujemo da se manu ćorava posla, budući da je sasvim sigurno da samosvjesna, građanska Crna Gora, takvo najnovije igranje sa nacionalnim i državnim interesima sigurno neće dozvoliti", poručio je predsjednik Socijaldemokrata Crne Gore (SD) dr Damir Šehović.