Utorak, 18.04.2023 | 09:38
IZVOR: telegraf.rs

VIDEO: Drama najjačeg čovjeka na svijetu - PUKAO MU MIŠIĆ dok je pokušavao da obori rekord

Haftor Bjornson, kog mnogi znaju kao "Planinu" iz serije "Igra prijestola", doživio je veliki peh u pokušaju da obori rekord kada je u pitanju dizanje tegova iz benča!




Foto: Twitter, screenshot/@MmaCardinal

Za Bjornsona godinama unazad ide priča da je najjači čovjek svijeta i već ima nekoliko rekorda kada je u pitanju dizanje tegova. Čak i ovaj iz benča je njegov, jer je sa šipkom zajedno digao svojevremeno 250 kilograma.

Ovoga puta ideja je bila da "Planina" digne 252,5 kilograma, te je organizovao spektakl u svojoj teretani u koju je pozvao prijatelje. Međutim, umjesto da slave, došlo je do drame.

Bjornson je najprije podigao 230 kolograma, zatim i 240. Uslijedio je pokušaj od 252,5 kilograma, kada se začulo pucanje mišića na grudima i strašan urlik zbog bolova.

Nekako je uspio da zadrži šipku da ne padne na telo, a zatim su njegovi pomoćnici "pritrčali" da je podignu. Na kraju je "Planina" potvrdio da ga čeka pauza od nekoliko mjeseci, i to pred boksersku borbu protiv kolege snagatora Edija Hala.

Inače, Bjornson trenutno drži i svjetski rekord u mrtvom dizanju od 501 kilogram, kao i u čučnji gdje je digao 440 kilograma.

Izvor: telegraf.rs

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Prevrnuo se automobil u Nikšiću, povrijeđena djevojka

Subota, 15.06.2024 | 15:41

Prevezena je u Hitnu pomoć.

FunFest Cetinje: Na Ljetnjoj pozornici odigrana je predstava Svadbena zvona

Subota, 15.06.2024 | 15:17

Četvrtu noći festivala komedije i zabave „FunFest Cetinje“ na Ljetnjoj pozornici odigrana je predstava „Svadbena zvona“ u režiji Petra Srpčića, a u produkciji Srednjoevropskog kulturnog centra.

Monstat: Ne kasnimo s objavom podataka popisa

Subota, 15.06.2024 | 15:06

Podsjećaju da su od početka procesa najavili rokove objave podataka – parcijalno u drugoj polovini ove godine, što, kako kažu, poštuju, te, tvrde da „nema mjesta javnim prozivkama i negativnim komentarima po tom pitanju, nagađanjima i manipulaciji podacima“.

DPS Tuzi: Zbog neodgovornog i nestručnog upravljanja Vodovodom, Kuće Rakića dočekuju Bajram bez vode

Subota, 15.06.2024 | 14:38

Već nekoliko dana, zahvaljujući neodgovornim i nestručnim licima koja su po različitim kvotama i koalicionim sporazumima dovedeni da upravljaju Vodovodom Tuzi, mještani naselja Kuće Rakića isključeni su sa vodovodne mreže, saopšteno je iz Kluba odbornika DPS Tuzi.

Šehović: Građanska CG neće dozvoliti igranje sa nacionalnim interesima putem izmjena Zakona o crnogorskom državljanstvu

Subota, 15.06.2024 | 14:04

"Izmjene zakona o crnogorskom državljanstvu, kojima jedan dio parlamentarne većine ucjenjuje drugi, u namjeri da se ona po svaku cijenu makar vještački i privremeno održi, predstavljaju veoma opasan politički naum koji bi mogao imati nesagledive štetne posljedice po građansko i državotvorno biće Crne Gore. Zato onima koji su se u tom pravcu krenuli poručujemo da se manu ćorava posla, budući da je sasvim sigurno da samosvjesna, građanska Crna Gora, takvo najnovije igranje sa nacionalnim i državnim interesima sigurno neće dozvoliti", poručio je predsjednik Socijaldemokrata Crne Gore (SD) dr Damir Šehović.

Federer se prisjetio karijere, pa otkrio: Đoković je majstor u tome

Subota, 15.06.2024 | 13:18

Bivši švajcarski teniser Rodžer Federer osvrnuo se na činjenicu da publika ne voli kada velikani gube od mlađih izazivača.

Kejt Vinslet o filmu Titanik - Ova scena da DiKaprijom bila je NOĆNA MORA

Subota, 15.06.2024 | 12:32

Kate Winslet je tokom intervjua za Vanity Fair otkrila da snimanje jedne od najromantičnijih scena u Titanicu nije bilo ni približno romantično u stvarnosti.

Čestitka Bečića: Da blagoslovene dane Kurban Bajrama provedete u zdravlju, slozi i blagostanju

Subota, 15.06.2024 | 12:06

Želim vam da blagoslovene dane Kurban Bajrama provedete u zdravlju, slozi i blagostanju, u zagrljaju svojih najbližih, saopštio je potpredsjednik Vlade Aleksa Bečić.

Jedan od najvećih evropskih autoriteta iz kardiohirurgije u KCCG: Nastavljena edukacija za mini invazivnu video asistiranu hirurgiju

Subota, 15.06.2024 | 12:01

Jedan od najuglednijih evropskih kardiohirurga, direktor Centra za kardiohirurgiju bolnice San Bortolo iz Vićence, dr Loris Salvador, boravio je u višednevnoj radnoj posjeti Kliničkom centru Crne Gore gdje je nastavio da obučava ljekare Centra za kardiohirurgiju za izvođenje mini invazivne video asistirane hirurgije, saopšteno je iz KCCG.

Kovinić: Uvijek je veliko zadovoljstvo igrati za svoju zemlju

Subota, 15.06.2024 | 11:42

Najbolja crnogorska teniserka Danka Kovinić je prije nekoliko dana dobila specijalnu pozivnicu za učešće na Olimpijskim igrama u Parizu.