Nedjelja, 03.09.2023 | 13:01
IZVOR: magazin.novosti.rs

SLAVLJE u porodici Đoković: Jelena objavila porodičnu fotografiju kojom je sve ODUŠEVILA (FOTO)

Porodica Đoković danas ima mnogo razloga za sreću i slavlje.




Foto: Instagram screenshtot/ jelenadjokovicndf

Ćerka Novaka i Jelene Đoković, Tara, napunila je šest godina. Povodom njenog rođendana Jelena se oglasila na društvenoj mreži Instagram gdje je objavila lijepu porodičnu fotografiju.

Na fotografiji Jelena i Novak trče sa djecom, noseći balone.

Foto: Instagram screenshot/ jelenadjokovicndf

"Tarin šesti rođendan",  napisala je Jelena.

Jelena je ranije govorila o tome kako se snašla u ulozi roditelja i koliko ju je to promjenilo:

"Mislila sam da će meni to doći sve spontano i lako, ali sam shvatila da život ima mnogo čemu da me nauči. Meni je bilo izazovno jer smo se mi kao pretvarali da se ništa nije promjenilo. Jer Novakova karijera je bila u punom jeku, njegovi ciljevi i ambicije su bili poprilično visoki i mi smo se pretvarali da jedna mala beba može sve to da isprati i mi sa njom, i da neće bitno promeniti naš ritam, naših putovanja... Međutim, potpuno nas je poremetilo", iskreno je priznala Jelena za RTS.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Savršen stari trik za dobar san: Stavite list ove moćne biljke ispod jastuka

Srijeda, 12.06.2024 | 10:48

Ovaj trik sa lovorovim listom praktikovali su još i stari Rimljani.

"Magični vikend...." - Jelena objavila FOTOGRAFIJE i otkrila kako se Novak OPORAVLJA

Srijeda, 12.06.2024 | 10:32

Novak Đoković oporavlja se nakon operacije u Parizu.

Ova masna hrana je idealna za zdravlje srca

Srijeda, 12.06.2024 | 10:22

Naučna istraživanja pokazuju da ishrana bogata zasićenim mastima značajno povećava rizik od srčanog udara, moždanog udara i kardiovaskularnih bolesti, što je jedan od vodećih uzroka smrti u svijetu.

Medenica na suđenju zbog slučaja Zekić

Srijeda, 12.06.2024 | 10:08

Bivša predsjednica Vrhovnog suda Vesna Medenica stigla je na zakazano suđenje u Viši sud gdje joj se sudi zbog sumnje da je zloupotrijebila službeni položaj, tako što je, sumnjaju u Specijalnom državnom tužilaštvu, omogućila sudiji Osnovnog suda u Rožajama, Milosavu Zekiću, da ne bude privremeno udaljen sa posla iako se protiv njega vodio krivični postupak. To je treći postupak, koji je pokrenut protiv nekadašnje šefice pravosuđa.

Ultraprerađena biljna hrana povezana je sa srčanim bolestima, a evo i kako

Srijeda, 12.06.2024 | 09:53

Konzumacija biljnih proizvoda može biti korisna, djelujući kao zaštita od zdravstvenih problema ili može predstavljati rizik.

Državni dug Crne Gore iznosi 4,67 milijardi eura – 66,36 odsto BDP-a

Srijeda, 12.06.2024 | 09:41

Ukupan državni dug (bez depozita), na dan 31. marta ove godine, iznosio je 4,67 milijardi eura, ili 66,36 odsto BDP-a. Uzimajući u obzir depozite, ukupan državni dug na kraju marta iznosio je 3,89 milijardi eura ili 55,36 odsto BDP-a, saopšteno je iz Ministarstva finansija.

Donosimo SAVJETE kako da RASHLADITE automobil za samo deset sekundi

Srijeda, 12.06.2024 | 09:15

Svaki vozač koji je ušao u automobil koji je stajao na suncu cijeli dan zna koliko to može biti teško iskustvo. To ne samo da je neprijatno, već može biti i opasno za zdravlje.

Koncert učenika odsjeka za gitaru Muzičke škole “Vasa Pavić” u Kusleovoj kući

Srijeda, 12.06.2024 | 08:52

Koncert učenika odsjeka za gitaru Umjetničke škole za muziku i balet "Vasa Pavić" biće priređen u četvrtak, 13. juna, u 20 časova, u Kuslevovoj kući.

"Milović poslanicima podmetnuo set antikorupcijskih zakona, reforme nužne"

Srijeda, 12.06.2024 | 08:49

Pojedina zakonska IBAR rješenja su gora od onih iz doba režima Demokratske partije socijalista (DPS), tako da se može reći da u Crnoj Gori reforme postoje samo na papiru, a u praksi je vidljivo ozbiljno nazadovanje, smatra izvršna direktorica MANS-a Vanja Ćalović Marković.

Šta kažu pušači, a šta nepušači o mogućim izmjena Zakona o ograničavanju duvanskih proizvoda?

Srijeda, 12.06.2024 | 08:40

Dok ugostiteljski sektor izražava zabrinutost da bi potencijalna nova ograničenja, posebno u dijelu zabrane korišćenja bezdimnih duvanskih proizvoda u zatvorenom prostoru, negativno uticala na promet u lokalima i pad obima poslovanja, gosti podgoričkih kafića i restorana vjeruju u kompromis.