Srijeda, 06.09.2023 | 07:44
IZVOR: nova.rs

Đoković razgovorao sa Simanićem, pa otkrio: "Strašna stvar, u utorak mi je..."

Životnu dramu Boriše Simanića pomno je ispratio i Novak Đoković, a onda se i čuo sa košarkašem koji je prošao kroz najteže trenutke.




Foto: YouTube screenshot/ US Open Tennis Championships

Simaniću je morao da bude odstranjen bubreg nakon neugodnog udarca koji je pretrpio na meču protiv Južnog Sudana, a od tada riječi podrške dolaze iz svih krajeva svijeta.

Đoković je odlučio da mu javno pošalje poruku podrške, a već je to uradio direktno. Pojasnio je i kako je izgledao taj razgovor.

„Stvarno mi je jako žao šta se desilo Boriši. Nije izgledalo toliko jako kada se gleda preko ekrana, ali šta je to sve proizvelo… Strašna stvar. U utorak mi je poslao poruku, na Instagramu, zahvalio se na podršci, uzvratio sam mu riječima podrške. Rekao sam da mu šaljemo energiju da ozdravi, da se molimo za njega“, počeo je Đoković.

Zatim je nastavio biranim riječima da govori o velikoj žrtvi srpskog košarkaša i poželio mu da nastavi da se bavi sportom koji voli.

„Jako mi je krivo što je doživio tako nešto, to ne želimo nikome da se desi – bubreg je čovjek izgubio, ne pamtim da se skoro desilo nešto slično u sportu. Ne poznajem ga lično toliko dobro, ali ono što sam čitao o njemu i što drugi kažu jeste da je izuzetno dobar čovjek, sa pravim vrijednostima, da mnogo voli Srbiju i da to pokazuje iz godine u godinu. Želim mu što brži oporavak, ne znam kako će to izgledati u budućnosti, ali nadam se da će moći da igra košarku.“

Još jednom je pohvalio jedinstvo koje postoji među „orlovima“.

„Vidio sam i selektora Pešića i kapitena Bogdana, svi u svakom intervjuu govore o njemu, o vezi i međusobnoj podršci“, završio je Đoković.

ČITAJTE I OVO - Velimir POŽELIO da donira bubreg Simaniću - "Sine, imam 65 godina i prošao sam sve, UZMI MOJ…”

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

"NEMA smanjenja plata prosvjetarima ni ukidanja dodataka, ali će biti više reda"

Utorak, 11.06.2024 | 14:47

U odnosu na navode Sindikata Prosvjete da će nastavnicima zarade biti manje 20 do 30%, te da im se ukidaju dodaci - u cilju objektivnog informisanja javnosti i sprečavanja daljeg širenja dezinformacija obavještavamo da donošenje novog zakona neće uticati na smanjenje zarada, saopšteno je iz Ministarstva finansija.

Otvorena prva fabrika smrznutog pomfrita u Crnoj Gori (FOTO/VIDEO)

Utorak, 11.06.2024 | 16:58

Danas je u Zatonu svečano otvorena fabrika za proizvodnju smrznutog pomfrita, prva i jedina te vrste u Crnoj Gori. Investitor je zatonska kompanija MD Trans, a projekat je realizovan putem IPARD poziva Ministarstva poljoprivrede. Vrijednost investicije iznosi oko 300.000 eura.

Vesna Bratić NAPADNUTA pri izlasku iz stana: Pobjegao je "heroj" od dva metra

Utorak, 11.06.2024 | 15:41

Bivša ministarka prosvjete, nauke, nauke i sporta u 42. Vladi Crne Gore Vesna Bratić je, kako je to napisala na mreži X, napadnuta danas pri izasku iz zgrade u kojoj stanuje u Momišićima.

"Iza Abazovića i URE stoje istorijski rezultati u borbi protiv šverca, a iza Spajića zastupanje interesa kriminalnih struktura"

Utorak, 11.06.2024 | 14:23

Iza Dritana Abazovića i Građanskog pokreta URA stoje istorijski rezultati u borbi protiv šverca cigareta, na koje je prije svega nekoliko dana ukazalo i Ministarstvo finansija Spajićeve Vlade, saopštivši da je prihod u 2023. godini od akciza na cigarete preko 100 miliona eura, što je više nego duplo u odnosu na raniji period, i priznajući da je šverc cigareta za vrijeme 43. Vlade u potpunosti zaustavljen, saopšteno je iz GP URA.

Ksenija Knežević htjela da odustane od pjevanja: Košta me zdravlja i živaca

Utorak, 11.06.2024 | 16:09

Pjevačica Ksenija Knežević proslavila se kao članica grupe Hurricane, nakon čijeg razlaza je uplovila u solo karijeru.

Počela primjena GPS uređaja za praćenje službenih vozila u Podgorici

Srijeda, 12.06.2024 | 13:40

Shodno potrebi kontrole kretanja vozila i potrošnje goriva, Glavni grad je uveo GPS sistem za praćenje motornih vozila koji je u funkciji od ponedjeljka 10. juna.

Osumnjičena da je iz suvenirnice manastira ukrala novac i nakit

Srijeda, 12.06.2024 | 13:26

Protiv M.O. (47) podnijeta je krivična prijava zbog sumnje da je u suvenirnici manastira Ostrog iz kase ukrala 500 eura i nakit u vrijednosti od 200 eura.

Drobnjak: Nijesam član DPS-a, moje reference preporuka za funkciju

Srijeda, 12.06.2024 | 13:17

Novoizabrani direktor Fonda PIO Vladimir Drobnjak kazao je za Portal RTCG da nije član DPS-a, te da su ga za poziciju preporučile njegove profesionalne reference. Poručio je da će učiniti sve da se nastavi program brige o penzionerima i da i oni koji imaju penzije veće od minimalnih, dobiju satisfakciju.  

Uhapšen putnik: Državljanin Crne Gore i Hrvatske na aerodromu u ručnom prtljagu nosio pištolj sa metkom u cijevi

Srijeda, 12.06.2024 | 13:06

Službenici Sektora granične policije – Stanice granične policije Tivat su preduzimajući intenzivne mjere i radnje u cilju sprječavanja vršenja svih oblika prekograničnog kriminala, 10.juna na Aerodromu Tivat kontrolisali a potom uhapsili L.M. (45) državljanina Crne Gore i Hrvatske zbog nošenja vatrenog oružja.

Nikšićanin osumnjičen za prijetnje nevjenčanoj supruzi i kršenje zabrane ulaska u stan

Srijeda, 12.06.2024 | 12:55

Odluka donijeta nakon saslušanja.

Kristijano Ronaldo: Znam da nemam još mnogo vremena u fudbalu

Srijeda, 12.06.2024 | 12:47

Fudbaleri Portugala u posljednjoj provjeri pred početak Evropskog prvenstva pobijedili su Republiku Irsku 3:0.

Za upis na Muzičku akademiju u novoj studijskoj godini predviđeno 28 mjesta

Srijeda, 12.06.2024 | 12:39

Za upis na Muzičku akademiju Univerziteta Crne Gore u novoj studijskoj 2024/2025. godini predviđeno je ukupno 28 mjesta za nove studente, saopšteno je iz UCG.

Spajić: Posle pola vijeka Pljevlja konačno dobijaju novu bolnicu

Srijeda, 12.06.2024 | 12:15

Raspisan je tender za izradu tehničke dokumentacije, kao i za izvođenje radova na izgradnji nove Opšte bolnice u Pljevljima po principu „projektuj i izgradi“.

Nove emocije stižu u Cineplexx u nastavku filma U MOJOJ GLAVI 2!

Srijeda, 12.06.2024 | 12:10

U subotu, 15. juna, bioskop Cineplexx organizuje Porodični dan uz prikazivanje nastavka jednog od omiljenih filmova za djecu “U mojoj glavi 2" od 12:00 do 17:00 časova.

U Skupštini: Katić: Sumnjam da su neki bivši ministri bili interesno vezani za "Montrose"

Srijeda, 12.06.2024 | 12:04

U toku je sjednica Odbora za turizam, poljoprivredu, ekologiju i prostono planiranje na kojoj je organizovano konsultativno saslušanje u vezi arbitražnog postupka koji je pokrenuo konzorcijum koji čine "Northstar" i "Equest Capital Limited" protiv države Crne Gore, a koji je trebao da gradi luksuzni turistički kompleks "Montrose" na poluostrvu Luštica.