Utorak, 31.10.2023 | 06:34
IZVOR: kurir.rs

VIDEO - Susret sportskih legendi: Ovako je reagovao MESI kada je vidio ĐOKOVIĆA

Susret Novaka Đokovića i Lea Mesija na dodjeli Zlatne lopte bio je jedan od najzanimljivijih momenata na ovoj prestižnoj svečanosti u Parizu.




Foto: X screenshot/Diario Olé

Srpski teniser je davao intervju, kada je iza njega prolazio Leo Mesi koji je spazio Novaka.

Nole je prekinuo intervju i prišao kako bi se pozdravio sa Leom, (pa zatim i njegovom suprugom Antonelom), a novinari su sve to propratili sa oduševljenjem i riječima "vau, oni se poznaju".

ČITAJTE I OVO - Priznanje za Argentinca - Mesi osvojio OSMU Zlatnu loptu

Pogledajte kako je sve to izgledalo:

KOMENTARI (2)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.
Juka
31.10.2023 17:00

Što tamo trazi ovaj teniser ????

0 7
Истина
01.11.2023 02:24

Тебе Јука тражи, тебе!

4 0

Da li ste znali? Pročitajte koliko koštaju stanovi u blizini slavnih italijanskih spomenika

Petak, 17.05.2024 | 13:11

U istraživanju koje je sproveo Imobilijare bili su uključeni spomenici poput Duoma u Milanu, Koloseuma u Rimu, Starog mosta u Firenci, Pjaca San Marko u Veneciji, Arena u Veroni, Mole Antoneliana u Torinu kao i krivi toranj u Pizi.

CNP: Predstava „Smrt i njeni hirovi“ na Sceni Studio

Petak, 17.05.2024 | 13:08

Predstava „Smrt i njeni hirovi“, prema Žozeu Saramagu, u adaptaciji Kate Đarmati i režiji Lidije Dedović, biće izvedena 18. maja na Sceni Studio Crnogorskog narodnog pozorišta. Sve ulaznice su rasprodate.

„Ja sam procvjetao, a njoj je svanulo“: Ovako je pobjednik Zvezda Granda pričao o razvodu

Petak, 17.05.2024 | 12:50

Bane Mojićević, nekadašnji pobjednik Zvezda Granda, 2020. godine se razveo od supruge Milice, sa kojom ima sina Radoša i ćerku Mašu.

Odluka KSCG: Budućnost Voli u finalu, Sutjeska novčano kažnjena

Petak, 17.05.2024 | 12:47

Košarkaški savez Crne Gore registrovao je drugu polufinalnu utakmicu između Sutjeske i Budućnost Volija službenim rezultatom (2:0) u korist aktuelnog šampiona, na osnovu člana 30 Propozicija takmičenja.

Za Dan nezavisnosti GRADSKI PREVOZ će saobraćati po OVOM režimu vožnje

Petak, 17.05.2024 | 12:29

Za vrijeme neradnih dana tokom Dana nezavisnosti Crne Gore, gradski prevoz će saobraćati po izmijenjenom režimu.

Šehović u Nikšiću: Aktuelna vlast je talac politike Andrije Mandića

Petak, 17.05.2024 | 12:24

„Očigledno je da je aktuelna vlast talac retrogradne politike nekadašnjeg Demokratskog fronta i Andrije Mandića kao suštinskog lidera parlamentarne većine, i da kao takva predstavlja ozbiljnu prijetnju po suštinske evropske vrijednosti i građanski karakter države i društva. Nadstranački savez SD-a, SDP-a i LP-a će biti svojevrstan glas razuma, odnosno najdosljedniji protivnik svakoj populističkoj i nacionalističkoj politici koja, nažalost, sve više u Crnoj Gori uzima maha", poručio je predsjednik Socijaldemokrata Crne Gore (SD) dr Damir Šehović na sjednici opštinskog odbora te partije u Nikšiću.

Martinović: Optimisti da ćemo imati uspješnu turističku sezonu

Petak, 17.05.2024 | 11:30

Ministar turizma, ekologije, održivog razvoja i razvoja sjevera Vladimir Martinović poručio je da su spremno dočekali predsezonu, te da se preduzimaju sve aktivnosti kako bi i ljetnja turstička sezona bila uspješna. Parametri koje taj resor ima, kako je saopštio ministar u emisiji "Link", govore da je u maju osam odsto više gostiju nego u istom periodu prošle godine.

Vujović - Todorov: Crna Gora i Bugarska jačaju kulturnu razmjenu i saradnju

Petak, 17.05.2024 | 11:10

Crna Gora i Bugarska imaju vjekovno prijateljstvo i veoma duge diplomatske odnose, dok Bugraska snažno podržava Crnu Goru na njenom evropskom putu, a kulturnu razmjenu i saradnju, posebno u oblasti stvaralaštva, treba produbiti potpisivanjem novog Programa o sardanji između dvije zemlje.

Novi film Breda Pita o Formuli 1 u velikim problemima

Petak, 17.05.2024 | 10:57

Troškovi proizvodnje dugoočekivanog filma na temu Formule 1, u kojem Bred Pit glumi, a Luis Hamilton se potpisuje kao koproducent, premašili su prvobitni budžet.

Odaberite NIJANSU RUMENILA prema boji kose: Koje je idealno za plavuše, a koje za brinete?

Petak, 17.05.2024 | 10:35

Uz pomoć rumenila možete koži dati blistav i zdrav izgled, što je posebno važno sada, kada noći provodimo bez punog sna, a ujutru izgledamo umorno.