Petak, 03.11.2023 | 21:40
IZVOR: una.rs

Da li će se ovo SVIDJETI korisnicima Fejsbuka i Instagrama? Platforma Treds uvodi NOVE PROMJENE

Kompanija Meta, koja je vlasnik sve tri pomenute aplikacije, na ovaj način želi da podstakne korišćenje Tredsa. 




Foto: Instagram, screenshot

Platforma Treds razvija novu funkciju koja će omogućiti da se objave na ovoj društvenoj mreži više ne prikazuju korisnicima Fejsbuka i Instagrama.

Ovu informaciju je prenio veb portal Verdž, pozivajući se na jednog od inženjera Tredsa.

U podešavanjima platforme Treds će se pojaviti funkcija "Predloži objave drugim aplikacijama" na kojoj korisnici mogu da dozvole ili blokiraju da se postovi sa ove mreže prikažu na Fejsbuku ili Instagramu.

U ovom trenutku se preporučene objave Tredsa automatski prikazuju kako na Fejsbuku, tako i Instagramu.

Kompanija Meta, koja je vlasnik sve tri pomenute aplikacije, na ovaj način želi da podstakne korišćenje platforme Treds koja je nedavno imala 100 miliona korisnika, prenosi Verdž.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Budvanska URA: Kroz program STAN ZA SVE omogućićemo građanima Budve da kupe stan po cijeni od 900 eura po metru kvadratnom

Utorak, 14.05.2024 | 10:57

"URA će izraditi i sprovesti na lokalnom nivou program "STAN ZA SVE" koji ima za cilj rješavanje stambenog pitanja za sve građanke i građane Budve koji nemaju svoj stan i to po višestruko povoljnijim uslovima od tržišnih. Stanovi će koštati samo onoliko koliko bude iznosila cijena njihove izgradnje, odnosno, po aktuelnim cijema 900 eura po metru kvadratnom", saopštili su iz budvanske URE dodajući da će u budućoj lokalnoj vlasti voditi drugačiju socijalnu i obrazovnu politiku.

Porodila se Bogdana - Veljko Ražnatović POSTAO OTAC po treći put

Utorak, 14.05.2024 | 10:49

Porodila se Bogdana Ražnatović i na svijet donijela sina.

Ovaj će grad uskoro PLAĆATI ljudima da VOZE BICIKLO umjesto automobila

Utorak, 14.05.2024 | 10:40

Zamislite sljedeću situaciju.

Ovaj FUDBALER je NAJBOLJI igrač Lige 1

Utorak, 14.05.2024 | 10:24

Kilijan Mbape (25) najbolji je francuski igrač godine, odlučeno je na ceromoniji u Parizu. Mbape je tom laskavom titulom završio svoju sedmogodišnju karijeru u Pari Sen Žermenu.

UHAPŠEN osumnjičeni za razbojništvo u Podgorici

Utorak, 14.05.2024 | 10:20

Policiji je u Podgorici prijavljeno da je jedno lice ušlo u stambeni objekat oštećenog lica i od nje zahtijevao da mu preda novac i ličnu tašnu, nakon čega joj je zadao udarce stolicom i napustio lice mjesta, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Da li ste čuli za BANANA VODU i da li je zaista DOBRA?

Utorak, 14.05.2024 | 10:01

Možda ste primijetili da su banane trenutno u centru pažnje.

Uprava policije - Dvanaestogodišnjak upravljao vozilom na autoputu

Utorak, 14.05.2024 | 09:58

Saopšteno iz Uprave policije.

Predstava „Ispovijesti” 17. maja na velikoj sceni KIC-a

Utorak, 14.05.2024 | 09:55

Predstava „Ispovijesti” koja je tokom niza gostovanja širom Crne Gore naišla na pozitivne reakcije, ponovo će u Podgorici biti izvedena u petak, 17. maja, u velikoj sali KIC-a „Budo Tomović“, od 20 sati.

Nova studija: Žene mogu produžiti ŽIVOTNI VIJEK uz manje vježbanja od muškaraca

Utorak, 14.05.2024 | 09:51

Istraživanja su otkrila da je ženama potrebna samo polovina „količine“ vježbanja u odnosu na muškarce, da bi postigle razne zdravstvene prednosti u smislu dugovječnosti.

VIDEO: Ovaj kamerman je postao ZVIJEZDA Eurosonga - Ovako je snimao nastup o kojem SVI PRIČAJU

Utorak, 14.05.2024 | 09:40

Ovogodišnje izdanje Evrovizije biće upamćeno po brojnim skandalima i šokantnim izdanjima muzičara, međutim, jedan od mnogobrojnih takmičara oduševio je sve svojim glasom i muzičkom izvedbom.