Četvrtak, 25.01.2024 | 14:18
IZVOR: una.rs

Merkur je ušao u znak Jarca - Ovi ZNAKOVI moraju da se pripreme za PREOKRET u LJUBAVNIM ODNOSMA

Tri znaka neka se pripreme na promjene.




Foto: Ilustracija/Pexels.com 

Protekli period je bio pun pritisaka, stagnacije i težine po mnogim pitanjima i sve se to odražavalo i na partnerske odnose. Merkur u Jarcu donosi velike promjene na emotivnom planu, naročito ako ste rođeni u znaku Bika, Jarca ili Riba.

Naredni period možda neće odmah donijeti rješavanje svega što vas muči, ali ćete svakako vi biti u boljem raspoloženju. Vi ste ona pokretačka sila u vašem partnerstvu a sada ćete imati više energije i za sebe i za inicijativu prema partneru.

Slijede vam nešto bolji i opušteniji dani.

Ova tri znaka će imati veliki benefit od tranzita Merkura kroz znak Jarca:

Jarac

Emotivni odnosi u narednom mogu biti vrlo zanimljivi i donijeti vam vrlo strastvene momente sa osobom koju volite. Oni koji su slobodni imaju vrlo zanimljive trenutke sa osobama suprotnog pola. Ima tu više potencijalnih "kandidata" i onih koji vam mogu zapasti za oko, a i vi njima. Neke strasti mogu proključati, neke se emocije mogu probuditi. U svakom slučaju - biće interesantno.

Riba

Kako je bilo u prethodnom periodu – sada će vam biti super. Bukvalno najkomplikovaniji period u ovoj godini ste ostavili iza sebe i sada možete lagano naprijed sa voljenom osobom. Provodite što više vremena zajedno, smijte se, uživajte. Doduše, imaćete vi još uvijek u svojoj glavi milion i jedno neodgovoreno pitanje, mučiće vas neke situacije a nećete moći da sa voljenom osobom popričate o tome, ali to će, bar za sada morati da ostane neriješeno. Posao, prijatelji, društvene mreže, bliža okolina – sva će ova mjesta slobodnim Ribama davati šansu da upoznaju nekog novog i interesantnog.

Bik

Bikovi ulaze u dane koji im donose dobru energiju, živost, ponovnu zaljubljenost prvenstveno u sebe, a onda i u partnera. Zaboravite ono što je bilo i sada se okrenite provodu, uživanciji, osmjehu, društvu, putovanjima a prvenstveno – okrenite se zajedničkim aktivnostima sa voljenom osobom koje će sada funkcionisati mnogo bolje! Ukoliko ste usamljeni – evo vama tokom ove sedmice "strujnog udara" od strane Urana – neko nov i neobičan koga upoznajete preko prijatelja, izlazaka, društvenih aktivnosti i mreža. Biće interesantno.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Krunisana nova Miss SAD nakon ostavke pobjednice zbog “mentalnog zdravlja”

Četvrtak, 16.05.2024 | 15:55

Prva pratilja na izboru za Mis SAD 2023. Savana Gankijevič sa Havaja postala je nova pobjednica tog takmičenja, više od nedjelju dana nakon što je prethodna mis podnijela ostavku navodeći kao razlog za to mentalno zdravlje.

Sjutra nova blokada puta, bivši radnici “Košute” traže razgovor sa ministarkom Nišić

Četvrtak, 16.05.2024 | 15:26

Radnici nekadašnje “Košute” nastavljaju sa protestima u petak na Kruševom ždrijelu, gdje će blokirati putni pravac Cetinje – Podgorica od 12 do 14 časova, javlja RTV Cetinje.

Počeo Program obuke u oblasti upravljanja IPA sredstvima

Četvrtak, 16.05.2024 | 15:18

Predstavnici Ministarstva finansija, načelnica Direkcije za nacionalni fond i upravljanje računima Žana Jovanović i načelnik Direkcije za upravljanje kontrolnim okvirom i nadgledanje sistema Velibor Damjanović, održali su prvu u nizu obuka u oblasti upravljanja IPA sredstvima, u saradnji sa Upravom za ljudske resurse.

NAJBRŽI test ličnosti: Dovoljna je SEKUNDA da saznate da li ste rođeni vođa

Četvrtak, 16.05.2024 | 15:03

Nova optička iluzija donosi vam odgovore na pitanja da li ste sigurniji u vođenju tima ili više volite da pratite uputstva drugih.

Potpisana Podgorička povelja: Francuska Bugarskoj predala štafetu Zemlje počasnog gosta Sajma knjiga

Četvrtak, 16.05.2024 | 14:57

Ministar kulture Bugarske, Najden Todorov, direktor Francuskog instituta u Crnoj Gori, Johann Uhres i direktor izdavačke kuće Nova knjiga i predsjednik programskog savjeta Sajma knjiga, Predrag Uljarević potpisali su Podgoričku povelju danas na 18. Međunarodnom podgoričkom sajmu knjiga i obrazovanja.

Berane: Inspekcija UTVRDILA da u ovoj školi NEMA JEDINICA

Četvrtak, 16.05.2024 | 14:57

U OŠ “Vladislav Rajko Korać” u Beranama “nijedan učenik od četvrtog do devetog razreda nema nijednu negativnu ocjenu ni iz jednog nastavnog predmeta”, konstatovano je u izvještaju o izvršenom inspekcijskom nadzoru u pomenutoj školi 10. maja 2024. godine, objavio je Dan.

Ovi SIMPTOMI ukazju da imate POREMEĆAJ sa spavanjem

Četvrtak, 16.05.2024 | 14:45

Iako se često pridaje pažnja klasičnim simptomima, poput hrkanja ili iscrpljenosti, apneja, ozbiljno stanje poremećaja spavanja, može se prikriti i ne tako očitim znakovima.

Podgorica: Vozilo se PREVRNULO na krov

Četvrtak, 16.05.2024 | 14:18

Saobraćajna nezgoda. 

PROTEST advokata, notara i izvršitelja: Sjutra će na sat PREKINUTI sa radom

Četvrtak, 16.05.2024 | 14:11

Iz Advokatske komore Crne Gore su saopštili da će crnogorski advokati, notari i izvršitelji sjutra u 10 sati na kratko prekinuti rad u trajanju od jednog časa i okupiti se ispred svih osnovnih sudova u zemlji.

UP -Strani državljanin OSUMNJIČEN za nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi

Četvrtak, 16.05.2024 | 13:59

Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“, Odjeljenja bezbjednosti Pljevlja, podnijeli su krivičnu prijavu protiv lica za koje postoji sumnja da je izvršio krivično djelo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi, saopšteno je iz Uprave policije (UP).