Ponedjeljak, 29.04.2024 | 17:44
IZVOR: b92.net

Žena po kojoj je snimljena jeziva serija koja RUŠI REKORDE gledanosti - "Ja sam ovdJe ŽRTVA"

Serija Baby Reindeer je za kratko vrIJeme postala hit na Netfliksu i pokupila je samo pozitivne kritike.




Foto: YOuTube screnehsot/ Netlix

Serija Baby Reindeer je temeljena na istinitoj priči. Scenario je napisao Ričard Gad, koji i glumi glavnog lika, a sam je vrlo otvoreno pričao o ženi koja ga je u stvarnom životu uhodila četiri godine.

Sve je počelo još prije deset godina kada je žena, čije je ime u seriji Marta, počela da uhodi Ričarda. Dolazila je na njegove komičarske nastupe, pojavila mu se čak i u kući, poslala mu je 41.071 e-mail, 350 sati govorne pošte, 744 tvita, 46 Facebook poruka i 106 stranica pisama.

Žena koji stoji iza ovog lika nije zadovoljna ekranizacijom, pa se napominje čak i da bi mogla da ga tuži. Ona je u intervjuu za Daily Mail istakla kako je laž da je uhodila Ričarda, a nakon serije je počela da dobije pretnje smrću.

"On koristi Baby Reindeer da mene uhodi. Ja sam žrtva. Napisao je seriju o meni", istakla je žena.

Ova žena je navela i naslov serije kao sporan, s obzirom na to da, prema njenim riječima, nikada Ričarda nije nazivala "malenim irvasom", niti je koristila tu igračku u djetinjstvu kao utjehu nakon zlostavljanja koje je preživaljavala, a što je u seriji pomenuto.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

"Novak nije izgubio meč mjesecima nakon toga": Jelena Đoković o trenucima koji su promijenili život

Četvrtak, 16.05.2024 | 17:12

Jelena Đoković, direktorka fondacije Novak Đoković i supruga najboljeg tenisera svijeta istakla je koliko se život promijenio od kada je postala majka i koliko je važno da se ljudi bave porodicom i edukacijom o tome

Đeljošaj: Crna Gora i Kosovo imaju bliske ekonomske odnose, želimo da ta saradnja bude jača

Četvrtak, 16.05.2024 | 16:59

Crna Gora i Kosovo imaju bliske ekonomske odnose i želimo da ta saradnja bude jača, kazao je danas potpredsjednik Vlade za ekonomsku politiku Nik Đeljošaj tokom susreta sa ministarkom ekonomije Vlade Kosova, Artanom Rizvanoli u Prištini.

Stiže pun Mjesec u Strijelcu: Četiri znaka nek se spreme za velike promjene i nemire

Četvrtak, 16.05.2024 | 16:55

Pred nama je važan astrološki period, jer nas očekuje pun Mjesec u znaku Strijelca 23. maja, tako da dolazi vrijeme velikih promjena.

Spajić sjutra priređuje prijem povodom Dana nezavisnosti

Četvrtak, 16.05.2024 | 16:37

Premijer Milojko Spajić sjutra će prirediti svečani prijem u Vili Gorica povodom predstojećeg Dana nezavisnosti.

Berane: Osumnjičenima za napad na advokata Simovića pritvor do 30 dana

Četvrtak, 16.05.2024 | 16:23

Napadačima na advokata iz Berana Aleksandra Simonovića, Denisu Adroviću i Ernadu Adroviću, određen je pritvor do trideset dana, zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda, javlja portal RTCG.

Krunisana nova Miss SAD nakon ostavke pobjednice zbog “mentalnog zdravlja”

Četvrtak, 16.05.2024 | 15:55

Prva pratilja na izboru za Mis SAD 2023. Savana Gankijevič sa Havaja postala je nova pobjednica tog takmičenja, više od nedjelju dana nakon što je prethodna mis podnijela ostavku navodeći kao razlog za to mentalno zdravlje.

Sjutra nova blokada puta, bivši radnici “Košute” traže razgovor sa ministarkom Nišić

Četvrtak, 16.05.2024 | 15:26

Radnici nekadašnje “Košute” nastavljaju sa protestima u petak na Kruševom ždrijelu, gdje će blokirati putni pravac Cetinje – Podgorica od 12 do 14 časova, javlja RTV Cetinje.

Počeo Program obuke u oblasti upravljanja IPA sredstvima

Četvrtak, 16.05.2024 | 15:18

Predstavnici Ministarstva finansija, načelnica Direkcije za nacionalni fond i upravljanje računima Žana Jovanović i načelnik Direkcije za upravljanje kontrolnim okvirom i nadgledanje sistema Velibor Damjanović, održali su prvu u nizu obuka u oblasti upravljanja IPA sredstvima, u saradnji sa Upravom za ljudske resurse.

NAJBRŽI test ličnosti: Dovoljna je SEKUNDA da saznate da li ste rođeni vođa

Četvrtak, 16.05.2024 | 15:03

Nova optička iluzija donosi vam odgovore na pitanja da li ste sigurniji u vođenju tima ili više volite da pratite uputstva drugih.

Potpisana Podgorička povelja: Francuska Bugarskoj predala štafetu Zemlje počasnog gosta Sajma knjiga

Četvrtak, 16.05.2024 | 14:57

Ministar kulture Bugarske, Najden Todorov, direktor Francuskog instituta u Crnoj Gori, Johann Uhres i direktor izdavačke kuće Nova knjiga i predsjednik programskog savjeta Sajma knjiga, Predrag Uljarević potpisali su Podgoričku povelju danas na 18. Međunarodnom podgoričkom sajmu knjiga i obrazovanja.