Subota, 11.05.2024 | 17:37
IZVOR: informer

POSLIJE 12 GODINA JUPITER ULAZI U ZNAK BLIZANACA: Jedan znak dobija šansu da preokrene svoj život

Ova astrološka pojava će se odraziti na sve horoskopske znake.




Foto: Ilustracija, Pixabay

Jupiter u Blizancima donosi dinamičnu energiju. Takođe važi za planetu proširenja, sreće i mudrosti, kada se nalazi u znaku Blizanaca, izražava se kroz komunikaciju, učenje i raznolikost iskustava.

Komunikacija je ključna
Blizanci su znak koji voli raznolikost, komunikaciju i sticanje novih znanja, a Jupiter tu energiju dodatno pojačava. Osobe s ovom pozicijom mogu biti vrlo otvorene za nove ideje, filozofije i načine razmišljanja. NJihova znatiželja često ih vodi na različite puteve istraživanja, a skloni su učenju kroz razgovor, čitanje i putovanja.

Jupiter u Blizancima, takođe, može naglasiti sposobnost izražavanja i komunikacije. U intervalu od 26. maja bićemo svjedoci harizmatičnih, šarmantnih i zabavnih sagovornika koji će privući pažnju javnosti svojim pričama i idejama. NJihova sposobnost da prenesu svoje misli i ideje drugima može ih učiniti izvrsnim učiteljima, piscima ili govornicima.

Površnost i dosada
Međutim, Jupiter u Blizancima može takođe podstaknuti površnost. Pošto su stalno željni novih iskustava, ljudi mogu imati tendenciju da se rasprše na previše stvari istovremeno ili da se brzo zasite jedne teme prije nego što pređu na sljedeću.

Jupiter u Blizancima donosi optimizam, entuzijazam i želju za širenjem horizonta kroz intelektualno istraživanje i komunikaciju. Mnogi astrolozi su saglasni da će Jupiter u Blizancima da promijeni način na koji komuniciramo.

Šanse nakon 12 godina
Jupiter u Blizancima donosi nevjerovatnu pokretačku energiju za Blizance, jer je u ovom znaku boravio posljednji put prije tačno 12 godina. Zbog toga će Blizanci u intervalu od narednih godinu dana da dobiju nevjerovatne šanse, zakažu vjenčanje, prošire porodicu ali i zaljube se kao nikada u životu.

Jupiter u Blizancima će biti povoljan i za Vage i Vodolije. Takođe, Lavovi i Ovnovi će osjetiti pozitivan uticaj Jupitera iz Blizanaca.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Đoković poslije povlačenja: Igrao sam srcem…

Utorak, 04.06.2024 | 19:19

Novak Đoković povukao je bolan, ali razuman potez na Rolan Garosu. Zbog povrede koljena odlučio je da napusti takmičenje, kako bi bio maksimalno spreman za glavne događaje u godini – Olimpijske igre u Parizu (juri zlato) i Vimbldon.

Sok od nane koji se ne kuva: Hladi i sladi, kao stvoren za vrućine

Utorak, 04.06.2024 | 18:59

Nema više stajanja uz šporet i miješanja, ovaj sok je san svake domaćice. Domaći sok od nane koji nećete prestati da pijete u ovim vrelim ljetnjim danima.

Injac: Počela rekonstrukcija školskog poligona u Drezgi, vjerujem da ćemo okolinu Podgorice učiniti perspektivnom za život

Utorak, 04.06.2024 | 18:48

Osim radova na asfaltiranju saobraćajnica, gradsko preduzeće ,,Putevi“ započelo je rekonstrukciju poligona koji se nalazi u dvorištu piperske Osnovne škole ,,Vojin Popović” u Drezgi, saopšteno je iz Glavnog grada.

Prvo mjesto na ATP listi i polufinale Rolan Garosa: Siner maksimalan protiv Dimitrova

Utorak, 04.06.2024 | 17:51

Novi broj jedan svjetskog tenisa, Janik Siner, prošao je u polufinale Rolan Garosa maksimalnom pobjedom protiv Grigora Dimitrova.

"BIO SAM IZRIČIT DA NE PRIČA O TOME": Aco Pejović je dugo krio jednu tajnu, a onda je ona sve razotkrila

Utorak, 04.06.2024 | 17:36

Aco Pejović ovu informaciju nije htio da podijeli sa medijima

Mašković: PES i DF se boje izbora jer su u rapidnom padu, Čarapić građane zamajava “ekonomskim” temama

Utorak, 04.06.2024 | 16:54

Pokret Evropa sad (PES) i DF se boje izbora, jer su u rapidnom padu i znaju da nikada više neće biti u prilici da vrše vlast u Podgorici, ocijenio je šef Kluba odbornika SD-LP Miloš Mašković.

Vladimir Ivanović direktor CEDIS-a

Utorak, 04.06.2024 | 16:25

Vladimir Ivanović, kojeg je odbor direktora Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS) krajem marta imenovao za v.d. direktora ove kompanije, na današnjoj sjednici obora imenovan je za direktora u punom mandatu, prensi Cdm.

Injac: Pri kraju radovi na izgradnji novog parka u Bloku VI

Utorak, 04.06.2024 | 16:20

Privode se kraju radovi na izgradnji novog parka u Bloku VI, poručila je gradonačelnica Podgorice Olivera Injac. 

Živković: Istrajnost i jasno upiranje prstom u one koji su odgovori za uništavanje resursa, vratiće DPS na pozicije vlasti

Utorak, 04.06.2024 | 16:10

Predsjednik Demokratske partije socijalista (DPS) Danijel Živković, otvorio je opštinsku izbornu konferenciju DPS Žabljak, na kojoj su birani članovi opštinskog odbora.

Čelanović: Saobraćajne gužve u Kotoru zahtijevaju ozbiljan projekat za koji gradska uprava nema razumijevanja

Utorak, 04.06.2024 | 15:46

Generalni sekretar Socijaldemokrata Crne Gore (SD) Miloš Čelanović obratio se predsjedniku opštine Kotor Vladimiru Jokiću, povodom saobraćajnih gužvi i nedostatka parking mjesta sa kojima se suočava Kotor.