Ponedjeljak, 13.05.2024 | 12:22
IZVOR: kolektiv.me

FOTO: Počelo postavljanje državnih zastava u susret 21. MAJU Danu nezavisnosti

U saradnji sa Glavnim gradom, a povodom 21. maja, Dana nezavisnosti, ekipe Komunalnih usluga danas su započele sa aktivnostima vezanim za postavljanje državnih zastava na stubovima javne rasvjete, saopšteno je iz preduzeća Komunalne usluge.




Foto: Facebook screenshot/Komunalne usluge doo Podgorica

"Lokacije koje su predviđene za postavljanje zastava su: Ulica Slobode, Ulica Marka Miljanova, Bulevar Ivana Crnojevića, Bulevar Stanka Dragojevića, Bulevar Svetog Petra Cetinjskog, Bulevar Revolucije, Ulica 13. Jula, Ulica 4. Jula, Ulica Rista Stijovića, Bulevar 21. Maj, Bulevar Džordža Vašingtona, Bulevar Revolucije, Bulevar Crnogorskih Serdara, Cetinjski put, Bulevar Bratstva i jedinstva, Bulevar Srđana Aleksića, Bulevar Vilija Branta, Bulevar Peka Dapčevića, Bulevar Josipa Broza Tita, Bulevar Šarla De Gola, Bulevar Georgija Žukova, Bulevar Zetskih vladara (od kružnog toka na Zabjelu do skretanja za aerodrom), put prema MZ Rogami".

Foto: Facebook screenshot/Komunalne usluge doo Podgorica

Foto: Facebook screenshot/Komunalne usluge doo Podgorica

Kako su naveli iz Komunalnih usluga, dinamika postavljanja crnogorskih zastava radi svečanijeg izgleda našeg grada biće usklađena sa redovnim radnim aktivnostima na održavanju objekata javne rasvjete i svjetlosne signalizacije”, navode Komunalne usluge.

"Nakon državnih praznika, Dana nezavisnosti i Dana državnosti, ekipe Komunalnih usluga radiće i na uklanjanju zastava, a za sve pomenute aktivnosti obezbijeđena je sva neophodna tehnička podrška u vidu radne snage, mehanizacije i opreme", zaključeno je u saopštenju.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Mandić: Srpski narod UJEDINJEN u protivljenju svakoj namjeri da se u UN izglasa njegova navodna genocidnost

Četvrtak, 23.05.2024 | 08:09

Predsjednik Skupštine i lider Nove srpske demokratije Andrija Mandić, saopštio je uoči današnje sjednice Generalne skupštine Ujedinjenih nacija na kojoj će se razmatrati Rezolucija o genocidu u Srebrenici da će se uzdignuta čela izboriti se za bolju budućnost srpskog naroda.

Pun Mjesec u Strijelcu ZASIJAĆE danas i DVA ZNAKA Zodijaka očekuje USPJEH

Četvrtak, 23.05.2024 | 11:08

Pun Mjesec u znaku slobodnog i vatrenog Strijelca zasijaće 23. maja. U skladu sa prirodom znaku u kojem će se naći, donosi puno avantura i podstiče sve da prošire vidike i traže sunce poslije kiše.

Dončić: Oni imaju Edvardsa, ali mi imamo Irvinga, spremni smo da igramo protiv bilo koga

Četvrtak, 23.05.2024 | 08:51

Košarkaš Dalas Maveriksa Luka Dončić je pohvalio svog saigrača posle brejka protiv Timbervulvsa.

Napravite sami KISJELU VODU kod kuće, dovoljna su svega ČETIRI SASTOJKA

Srijeda, 22.05.2024 | 22:00

Nezgodan trenutak je kada krenete nešto da spremate i shvatite da vam nedostaje jedan sastojak.

Popović Samardžić: Dijete koje je zaraženo morbilima BOLJEG je opšteg stanja

Četvrtak, 23.05.2024 | 10:59

Dvoipogodišnje dijete iz Podgorice koje je zaraženo morbilama boljeg je opšteg stanja, kazala je gostujući u Bojama jutra dr Milena Popović Samardžić, epidemiološkinja Instituta za javno zdravlje. Iako pohađa predškolsku ustanovu u periodu zaraženosti nije boravilo u vrtiću.

Posljednji radni dan biće obilježen OVIM temperaturama

Četvrtak, 23.05.2024 | 21:25

Pretežno sunčano, uz slab do umjeren razvoj oblačnosti, najavljuju iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju (ZHMS).

"Nigdje ne piše da su Srbi genocidan narod, pojedinci uporno manipulišu"

Četvrtak, 23.05.2024 | 21:19

U rezoluciji UN o Srebrenici nigdje ne piše da su Srbi genocidan narod, što znači da pojedinci konstantno manipulišu ovom osjetljivom temom za unutrašnje političke potrebe i stranački rejting, rekao je funkcioner Pokreta Evropa sad (PES) Tihomir Dragaš.

Đoković u polufinalu turnira u Ženevi

Četvrtak, 23.05.2024 | 20:54

Malo muke u prvom setu, a onda stari dobri Nole u drugom… Najbolji teniser svijeta Novak Đoković plasirao se u polufinale turnira u Ženevi.

Da li je u redu spavati sa mokrom kosom? Stručnjaci daju šok odgovore na vječno pitanje, a jedna stvar je ključna

Četvrtak, 23.05.2024 | 20:50

Stručnjaci daju odgovore na pitanje da li je u redu spavati sa mokrom kosom, ukoliko vas uhvati velika mrzovolja

Evo zbog čega je KUĆNI BROJ VAŽAN: Vjeruje se da je osmica simbol BOGATSTVA, a jedinica znak nesuglasica!

Četvrtak, 23.05.2024 | 20:22

Još od drevnih civilizacija poput Egipta, Kine, Indije i Japana, brojevi su bili povezani s magičnim moćima i smatralo se da nose određeno značenje.

DPS: Pozdravljamo odluku Vlade da glasa za Rezoluciju, još jedna potvrda ispravnosti politike koju je DPS trasirao u Crnoj Gori

Četvrtak, 23.05.2024 | 20:17

Demokratska partija socijalista pozdravlja odluku Vlade Crne Gore, koja je u Ujedinjenim nacijama danas glasala za usvajanje Rezolucije o genocidu u Srebrenici, iako je učinjen presedan i po ovako važnom pitanju Crnu Goru na Generalnoj skupštini nijesu predstavljali ni predsjednik Vlade, ni predsjednik Crne Gore.

Prokockao 20 miliona dolara! Dečko crnogorske misice u Budvi igrao poker, ona šokirala izjavom

Četvrtak, 23.05.2024 | 19:55

U pitanju je Triton poker turnir, poznat po visokim ulozima

Majke Srebrenice: Ovo je pomirenje, hvala Crnoj Gori, Hrvatskoj, Sjevernoj Makedoniji, Sloveniji i Albaniji

Četvrtak, 23.05.2024 | 18:49

"Hvala vam susjedi."

Crnogorski diplomata u UN: Rezolucija nepogrešivo osuđuje zločin

Četvrtak, 23.05.2024 | 18:33

Crnogorski diplomata Damir Šabanović, kazao je danas u Ujedinjenim nacijama, da Rezolucija o Srebrenici nepogrešivo osuđuje zločin. On je pozvao članice da spriječe buduće genocide, da se priča o tome kroz obrazovanje, ali i da se spriječi veličanje ratnih zločina, zločina protiv čovječnosti i genocida. Poručio je da oni koji su odgovorni za genocid treba da odgovaraju.

Tokom praznika zatvorene dvije trgovine, tržišna i inspekcija rada izdale 42 prekršajna naloga u iznosu od 27.900 eura

Četvrtak, 23.05.2024 | 18:20

Za vrijeme državnog praznika ‘Dana nezavisnosti’ inspektori tržišne inspekcije vršili su pojačane kontrole na teritoriji cijele Crne Gore. Kako je saopšteno iz Uprave za inspekcijske poslove, tokom 21. i 22. maja, izvršeno je 18 inspekcijskih nadzora pri čemu je utvrđeno devet nepravilnosti i izdato 14 prekršajnih naloga u ukupnom iznosu od 5.200 eura.