Četvrtak, 16.05.2024 | 20:50
IZVOR: RTCG

Predsjednik Sutjeske: Zahtijevam od ministra unutrašnjih poslova da ispita ko je kriv

Predsjednik Sutjeske Saša Miličić kazao je da je nedopustivo da policija dozvoli da usred utakmice uđe grupa gostujućih navijača i izazove incident.




Foto: KK Sutjeska - zvanična stranica/Facebook

Drugi meč polufinala plej-ofa crnogorske košarkaške lige prekinut je sredinom druge četvrtine kada su navijači Budućnostu ušli na službeni ulaz dvorane i upali na teren. Potom je došlo do sukoba sa domaćim navijačima, letjele se stolice, ali srećom, nije bilo povrijeđenih.

"Do momenta prekida je utakmica igrana u predivnoj i sportskoj atmosferi. Tog trenutka je na službeni ulaz ušla grupa navijača „Varvari” i izazvala incident sa domaćim navijačima. Počele su da lete stolice i sudijska trojka je prekinula meč. Odgovornost za ovo je na policiji Nikšića i Podgorice, jer je nedopustivo da usred utakmice navijačka grupa poznata odavno po djelima upadne i izazove incident. Nakon toga je sudijska trojka tražila da se sala isprazni, to je izazvalo revolt kod navijača koji ni sa čime nisu ovo izazvali", kaže Miličić.

On je imao poruku za ministra unutrašnjih poslova...

"Zahtijevam od ministra unutrašnjih poslova da ispita ko je kriv za ovo što se dogodilo , da li nikšićka, podgorička policija ili neko treći. Sigurno nije KK Sutjeska i navijači koji su došli da gledaju utakmicu", istakao je Miličić.

Direktor Sutjeske Zoran Marojević je kazao da je u dvorani bilo 20 zaštitara i 30 policajaca.

"Imali smo 20 zaštitara i došlo je 30 policajaca. Nedavno smo vrhunski organizovali meč sa Vojvodinom u ABA2 ligi, a sada je ušla druga navijačka grupa i izazvala incident. Po saznanjima policije, navijačka grupa je probila dva zaštitara i dva policajca i ušla u dvoranu. Onda je došlo do verbalnog i fizičkog kontakta, palo je stotinak stolica. Ružno je ovo što se dešava i bitno je da niko nije povrijeđen", kazao je Marojević

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Jelo kao iz restorana - RECEPT a sočnu piletinu u SLATKO-LJUTOM SOSU

Četvrtak, 06.06.2024 | 10:35

Savršeno ide uz pirinač.

Koncert Folklornog ansambla „Budo Tomović” na velikoj sceni KIC-a

Četvrtak, 06.06.2024 | 10:34

Ljubitelji tradicionalnih folklornih igara ponovo će biti u prilici da uživaju u koncertu koji će povodom sedamdeset osam godina uspješnog postojanja i promocije crnogorske tradicije i kulture Folklorni ansambl „Budo Tomović” prirediti 7. juna, na velikoj sceni KIC-a, u 20 sati.

ZBUNILA i fanove - Misteriozna poruka Dženifer Lopez usred glasina o RAZVODU

Četvrtak, 06.06.2024 | 10:25

Dženifer  Lopez oglasila se o svom novom filmu Atlas, koji je trenutno među najgledanijima na Netflixu.

Biciklom kroz Srbiju: 5 destinacija za potpuni biciklistički doživljaj

Četvrtak, 06.06.2024 | 10:23

autor: Turistička organizacija Srbije

Nacionalni parkovi Crne Gore među pet učesnika UNESCO programa

Četvrtak, 06.06.2024 | 10:18

Javno preduzeće za nacionalne parkove Crne Gore među 5 je izabranica UNESCO-vog programa „Promocija održivog razvoja kroz UNESCO programe i lokalitete“ koji finansira abrdn Dobrotvorna fondacija, a u okviru kojeg će se tokom 2024. sprovoditi projekat “Smanjenje pojave šumskih požara u NP Durmitor i kanjonu rijeke Tare”. 

Svi volimo JABUKE - Ovo je NAJBOLJE VRIJEME kada ih treba JESTI

Četvrtak, 06.06.2024 | 10:14

Jabuke su bez sumnje jedno od najkorisnijih voća koje možemo uključiti u našu svakodnevnu ishranu. 

"ŽIVIM kao životinja i NE KUPAM se“: Slavna holivudska glumica IZNENADILA mnoge svojom odlukom

Četvrtak, 06.06.2024 | 10:02

Jedna od najpoznatijih svjetskih glumica, Kameron Dijaz, iz glume se povukla 2018. godine.

SNP-Demokrate Andrijevica tvrde da DPS u Andrijevici priprema kupovinu odbornika

Četvrtak, 06.06.2024 | 09:55

Koalicija SNP-Demokrate Andrijevica optužila je Demokratsku partiju socijalista (DPS) da pokušava da izvede novu političku korupciju u Andrijevici kako bi došli do neophodnih 16 odbornika za vršenje vlasti u tom gradu.

Stavljate li jaja u vodu odmah ili tek kad počne ključati? RAZLIKA u KUVANJU je ogromna

Četvrtak, 06.06.2024 | 09:49

Siurno znate za savjet da vodu u kojoj su se kuvala jaja treba prokuvati i ostaviti da kuva još 5 minuta, a zatim maknuti sa šporeta?

PES: "Skaj POTVRDIO da su Abazović i URA duboko upleteni u šverc cigareta"

Četvrtak, 06.06.2024 | 09:41

Iz Pokreta Evropa sad (PES) tvrde da je lider GP URA Dritan Abazović imao poslovne odnose sa Miodragom Dakom Davidovićem koji je pod sankcijama Sjedinjenih Američkih Država i Aleksandrom Mrkićem, članom kriminalne grupe Veselina Veljovića.