Petak, 17.05.2024 | 21:43
IZVOR: kolektiv.me

Muratović: "Nevaspitan i nepismen odgovor Laković najbolje svjedoči koliko su Crna Gora i Nikšić POSRNULI"

Kao roditelj, građanin Nikšića, kao odbornik i predsjednik OO najjače političke partije u Nikšiću, zatečen sam i razočaran odgovorom direktorice OŠ “Jagoš Kontić”, poručio je lider nikšićkog DPS-a Boris Muratović u reagovanju na navode direktorice Ranke Laković.




Foto: DPS

Gospođo Laković, pita on, “jeste li čuli za interpunkcijske znake”?

“To su ona čuda, tačka, zarez, znak pitanja. Vidim da ih ne koristite ili ih pogrešno upotrebljavate, pa se ne čudimo što nam učenici neslavno prolaze na PISA testiranju. Iako ste prosvjetna radnica i direktorica obrazovne ustanove, napravili ste toliko pravopisnih i gramatičkih grešaka (pretci, bitci, prestavnici, prestaviti, koje kakve, bez malo, itd) da sigurno ne bi dobili prelaznu ocjenu kod svojih kolega”, naveo je Muratović u reagovanju.

Tu ocjenu definitivno, prema njegovim riječima, “ne biste zavrijedili iz profesionalizma, vaspitanja i odnosa prema kolegama i djeci”.

“Porazna je činjenica da sa pozicije direktorice obrazovne ustanove vodite političku polemiku, ocjenjujući šta je u političkom kontekstu ko je šta mogao učiniti i ko je za šta plaćen! Ovo je samo loš pokušaj skretanja pažnje s aktuelnog događaja koji ste sami izazvali, zabranivši izvedbu pjesme “Crna Goro” uprkos višemjesečnom trudu vaših učenika i njihove nastavnice! Imajući u vidu da će Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija uputiti predmet Prosvjetnoj inspekciji, javnost će imati priliku da sazna sve ono što je već poznato roditeljima i učenicima te škole. Istina uvijek izađe na vidjelo, prije ili kasnije”.

Finalno, poručuje Muratović, "činjenica da ste vi danas direktorica osnovne škole najbolje svjedoči o tome koliko su Crna Gora i Nikšić u svakom smislu posrnuli”!

ČITAJTE DETALJNIJE!

Laković: NEMA POLITIKE, pjesma o Crnoj Gori na proslavi Dana škole nije izvedena zbog tehničkih razloga

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

OSTALE VIJESTI

Evropski komesar za PRAVDU: Vlada SJAJNO upravlja procesom - IBAR potvrda napretka

Petak, 07.06.2024 | 19:59

„Vlada Crne Gore sjajno upravlja procesom evropske integracije, a to najbolje pokazuju rezultati u poglavljima 23 i 24, odnosno stvaranje uslova za dobijanje IBAR-a u rekordno kratkom roku”, kazao je evropski komesar za pravdu i kandidat za generalnog sekretara Savjeta Evrope Didije Rejnders tokom susreta sa predsjednikom Vlade Crne Gore Milojkom Spajićem.

RASPRAVA u Skupštini; Vujović: Što plenum izglasa, to se mora POŠTOVATI (VIDEO)

Petak, 07.06.2024 | 19:13

Poslanici Skupštine Crne Gore raspravljaju na današnjoj sjednici o Predlogu zakona o medijima, Predlogu zakona o nacionalnom javnom emiteru - Javnom medijskom servisu Crne Gore, Predlogu zakona o audiovizuelnim medijskim uslugama.

Muratović: Gospodo iz Uprave FK “Sutjeska”, NE BRUKAJTE grad i konačno podnesite OSTAVKE

Petak, 07.06.2024 | 18:34

Nakon 24 sata Upravni odbor FK "Sutjeska" smogao je snage da odgovori na naše saopštenje, kazao je lider OO Demokratske partije socijalista (DPS) Nikšić Boris Muratović.

Vlada ODBILA amandmane Zirojevića i Čapunija

Petak, 07.06.2024 | 17:59

Vlada je odbila amandmane poslanika Nikole Zirojevića i Ilira Čapunija.

Radan Katnić: Moj otac HITNO operisan, nije životno ugrožen ali je vidno ISCRPLJEN

Petak, 07.06.2024 | 16:08

Bivši glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić, operisan je  u jednoj privatnoj klinici, kazao je njegov sin Radan Katnić.

Stručnjak objasnio zašto je VRLO VAŽNO koje je BOJE kupaći kostim vašeg djeteta

Petak, 07.06.2024 | 20:50

Boja kupaćeg kostima vašeg djeteta može uticati na njihovu sigurnost u bazenu ili na plaži.

YouTube najavljuje važne RESTRIKCIJE od 18. juna

Petak, 07.06.2024 | 20:33

YouTube platforma za dijeljenje video sadržaja najavila je da uvodi nova ograničenja za videozapise koji prikazuju oružje, nakon opetovanih poziva aktivista za ograničavanje potencijalno traumatizirajućeg materijala.

Uskoro REGISTAR pedofila, djevojčice najčešće ŽRTVE NASILJA

Petak, 07.06.2024 | 20:24

O vršnjačkom nasilju u obrazovnim ustanovama raspravljalo se danas na sjednici skupštinskog Odbora za prosvjetu, nauku i kulturu. Ministarka Anđela Jakšić-Stojanović kazala je da su krenuli s projktom postavljanja video-nadzora u osnovnim i srednjim školama.

Ovo je NOVA Miss Alabame - Njena POBJEDA izazvala brojne KRITIKE (VIDEO)

Petak, 07.06.2024 | 20:08

Sara Miliken ima 23 godine i uspjela je da dobije titulu Miss Alabame na ovogodišnjem takmičenju.

Evropski komesar za PRAVDU: Vlada SJAJNO upravlja procesom - IBAR potvrda napretka

Petak, 07.06.2024 | 19:59

„Vlada Crne Gore sjajno upravlja procesom evropske integracije, a to najbolje pokazuju rezultati u poglavljima 23 i 24, odnosno stvaranje uslova za dobijanje IBAR-a u rekordno kratkom roku”, kazao je evropski komesar za pravdu i kandidat za generalnog sekretara Savjeta Evrope Didije Rejnders tokom susreta sa predsjednikom Vlade Crne Gore Milojkom Spajićem.

PRIZOR koji će vas ODUŠEVITI - Vaspitačici na vjenčanje došla sva DJECA iz vrtića, otpjevali joj OVU PJESMU (VIDEO)

Petak, 07.06.2024 | 19:53

Presladak snimak sa jednog vjenčanja održanog u Hrvatskoj osvojio je srca mnogih korisnika društvenih mreža kada se pojavio na internetu i prikazao trenutak za pamćenje.

NOVO ISTRAŽIVANJE - Godine u kojima djevojčice postaju FOKUSIRANE na IZGLED

Petak, 07.06.2024 | 19:46

Većina djevojčica razumije kulturološka očekivanja da budu lijepa prije nego što nauče da čitaju ili pišu.

Glavni grad: Građani VIŠE NEĆE morati da prilažu BROJNA UVJERENJA i IZVODE

Petak, 07.06.2024 | 19:39

Kako se u okviru lokalne samouprave tokom godine obradi na više desetina hiljada zahtjeva u kojima se od građana traži neko od uvjerenja ili izvoda (o prebivalištu, državljanstvu, bračnom statusu, izvod iz matične knjige rođenih/umrlih, ), Služba za informacioni sistem Glavnog grada ostvarila je vezu sa Centralnim registrom stanovništva kako bi se ta dokumentacija, za naše državljane, pribavljala posredstvom jedinstvenog informacionog sistema za razmjenu podataka između organa javne uprave, saopšteno je iz Glavnog grada.

Alkaraz nakon POBJEDE - "Moraš da pronađeš RADOST i u PATNJI“

Petak, 07.06.2024 | 19:31

Karlos Alkaras je u finalu Rolan Garosa, pobijedio je Janika Sinera u pet setova i stigao na korak od treće grend slem titule – nakon što je osvojio US open 2022, a Vimbldon prošle godine.

Još jedna NOVA LINIJA - Najavljeni letovi iz Tivta prema ovoj DESTINACIJI

Petak, 07.06.2024 | 19:20

Air Montenegro danas je dočekao prve putnike iz Bakua, čime je i zvanično otvorena naša nova linija Tivat-Baku.