Nedjelja, 19.05.2024 | 14:35
IZVOR: rtcg.me

ABA liga šalje delegata, ne osjeća se nadležnom zbog incidenta

Rukovodstvo ABA lige upoznato je sa današnjim incidentom između košarkaša Partizana Džejmsa Nanelija i Crvene zvezde Stefana Lazarevića i poslalo je disciplinskog sudiju u Beograd, ali se ne osjeća nadležnim jer se incident dogodio van terena.




Foto. Ilustracija/Pixabay.com 

Kako je danas prenio Sport klub, disciplinski sudija bi trebalo da doputuje u Beograd prije početka večerašnje utakmice dva beogradska kluba, u finalu plej-ofa ABA lige.

Incident se dogodio prije podne kada je jedan tim završavao, a drugi počinjao šuterski trening u Beogradskoj areni. Zvezda je saopštila da je Naneli napao i nanio teške tjelesne povrede Lazareviću i zatražila je hitnu reakciju nadležnih, kao i da se američki košarkaš diskvalifikuje i privremeno udalji iz takmičenja.

Iz Partizana je saopšteno da se pregleda video snimak incidenta i da će se poslije toga klub oglasiti.

Treća utakmica finala plej-ofa ABA lige između Partizana i Crvene zvezde igra se večeras od 20.30 u Beogradskoj areni gdje su crno-bijeli domaćini.

Zvezda vodi 2:0 i potrebna joj je pobeda za osvajanje šampionske titule, koju brani Partizan.

ČITAJTE DETALJNIJE!

INCIDENT u Areni: Košarkaš Partizana pesnicom udario igrača Crvene zvezde

KK Crvena zvezda: Naneli FIZIČKI NAPAO Lazarevića

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

DPS: Opština Zeta – borba za privatne biznise i podjelu partijskog plijena

Ponedjeljak, 10.06.2024 | 20:14

Dok se mi pitamo koji su to razlozi zašto posljednje Monstatovo istraživanje pokazuje trend iseljavanja iz Zete koja je tradicionalno bila sredina u kojoj se rado živjelo i doseljavalo, objašnjenje u pozadini postaje sve jasnije. Nijesu svi stanovnici Zete jednako vješti, niti imaju iste uslove. Neki su svoju šansu prepoznali i iskoristili i ovdje vrlo vješto sami sebi stvorili ambijent za uspješnost i ozbiljnu zaradu, saopštili su iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Zeta.

Blečić: Vatrogasni punktovi uskoro u Zeti, Tuzima i u Tološima

Ponedjeljak, 10.06.2024 | 20:03

Vatrogasni punktovi do kraja juna biće otvoreni u podgoričkom naselju Tološi, u Zeti i u Tuzima, saopštio je Zdravko Blečić, vršilac dužnosti komandira Službe zaštite i spašavanja.

"Članice NATO rade na kandidovanju Đukanovića za zamjenika generalnog sekretara NATO"

Ponedjeljak, 10.06.2024 | 19:12

U toku je priprema inicijative za kandidovanje Mila Đukanovića za zamjenika generalnog sekretara NATO iza koje do sada stoji devet članica Alijanse, među kojima je i Turska, objavio je turski portal „Firtina Haber“, pozivajući se na visoke diplomatske izvore iz nekoliko članica NATO.

Muka vam je kada treba da čistite kuću? Evo kako da se motivišete

Ponedjeljak, 10.06.2024 | 18:25

Kada je u pitanju čišćenje, postoje dva tipa ljudi – oni koji uživaju u čišćenju kuće i oni kojima je teško da počnu da čiste.

Popović Samardžić: IJZ dobio vakcinu za trudnice protiv velikog kašlja

Ponedjeljak, 10.06.2024 | 18:07

U Crnoj Gori je trenutno stabilna situacija kada je riječ o obolijevanju od malih boginja, poručila je u emisiji “Vox populi” na RTNK epidemiološkinja Instituta za javno zdravlje Milena Popović Samardžić.

Budućnost počela pripreme: Pravimo novu priču, fokus je na obavezama u Evropi

Ponedjeljak, 10.06.2024 | 17:28

Fudbaleri Budućnosti pripreme za sezonu 2024/25 počinju danas, na konferenciji za medije uoči starta, trener Ivan Brnović govorio je o planovima, igračkom kadru, očekivanjima.

Radović u Londonu: Žene da budu u što većem broju vlasnice preduzeća

Ponedjeljak, 10.06.2024 | 17:09

Guvernerka Irena Radović posjetila je danas Evropsku banku za obnovu i razvoj (EBRD) u Londonu, a sa direktorom za finansijske institucije EBRD Fransisom Maližom potpisala je Memorandum o saradnji kako bi se žene što više bile dio ekonomskog potencijala.

"Zbog izgradnje autoputa brojna sela ostala bez vode"

Ponedjeljak, 10.06.2024 | 17:01

Vodosnadbijevanje, rasvjeta i putna infrastruktura glavni su problemi sa kojima se mještani udaljenih sela u podgoričkoj opštini suočavaju.

Poslanici, ipak neće, 17. juna glasati o zakonima koje je Milatović vratio na ponovno odlučivanje

Ponedjeljak, 10.06.2024 | 16:49

Poslanici crnogorskog parlamenta neće 17. juna, kako je bilo najavljeno ranije danas, opet glasati o dva IBAR zakona koja je predsjednik Crne Gore Jakov Milatović vratio na ponovno odlučivanje.

Nikola Jokić igra za Srbiju na Olimpijskim igrama

Ponedjeljak, 10.06.2024 | 16:17

Najbolji igrač ligaškog dijelala NBA lige, srpski košarkaš Nikola Jokić, učestvovaće na Olimpijskim igrama u Parizu ovog ljeta