Utorak, 21.05.2024 | 11:20
IZVOR: cdm.me

Grbović - Ponosan i punog srca odlazim u “penziju”, uvijek uz Crnu Goru, grb i momke

Italijanski rukometaši pokvarili su reprezentativni oproštaj Nemanje Grbovića, ali svi ljubitelji rukometa u zemlji moraju biti saglasni u ocjeni da je sjajni pivot ostavio veliki trag u nacionalnom timu.




Foto: arhiva, YouTube screenshot/Rukometni savez Crne Gore

Grbović je nakon 15 godina odlučio da se oprosti od dresa sa državnim grbom, a nakon što su se utisci malo slegli nakon bolne eliminacije od Italije u baražu za Svjetsko prvenstvo obratio se javnosti na društvenim mrežama.

“Sada, kada su se utisci slegli, želim da vam se obratim. Hvala što ste i tog dana, kao i sve godine unazad, bili uz mene. Hvala za onakvu atmosferu i onakav oproštaj! Ponosan, srećan i počastvovan što sam više od 15 godina bio dio reprezentacije i igrao za svoju zemlju”, započeo je Grbović u svojoj objavi.

“Bilo je tu uspona i padova, dosta teških bitki koje se neće nikad zaboraviti. Ponosno odlazim jer znam da sam tamo uz svoje drugove ginuo i davao sve od sebe. Da smo imali dosta odricanja da bi bili tamo i sve uradili da dignemo našu reprezentaciju na mjesto koje i zaslužije”.

Tokom karijere Grbović je u tri navrata igrao za Lovćen, Budućnost, Vardar, Radnički iz Kragujevca, a posljednjih godina član je rumunske Steaue iz Bukurešta.

“Nije bilo lako donijeti ovu odluku… ali srce je puno! Znam da mi je čast što sam imao takve saigrače i što sam za života stekao prijatelje, braću! Hvala saigračima, navijačima, trenerima, Savezu… Ponosan i punog srca odlazim u “penziju”. Uvijek uz Crnu Goru, grb i momke koji nastavljaju dalje”, zaključio je Grbović.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Tivat: Zbog KRŠENJA odluke o ZABRANI gradnje 20 PRIJAVA

Petak, 14.06.2024 | 19:33

Tokom posljednje dvije nedelje, komunalni inspektori i policija su na području opštine napisali oko dvadeset prijava za nepoštovanje Odluke o zabrani gradnje, izjavio je Krsto Pejović, sekretar za inspekcijski i komunalni nadzor u Opštini Tivat.

Poznata pjevačica se NE DRUŽI sa poznatima - "To NISU moji ljudi"

Petak, 14.06.2024 | 19:22

Majli Sajrus objašnjava zašto izbjegava prijateljstva sa slavnim ličnostima.

PES: Šta ŽELITE od nas da vi NE BI išli prema DPS-u?

Petak, 14.06.2024 | 19:18

Iz kluba odbornika Pokreta Evropa sad (PES) u Podgorici pozvali su odbornike Pokreta za Podgoricu da iznesu listu zahtjeva, odnosno precizno postave svoja očekivanja kako bi krenuli u pravcu postizanja dogovora.

OVE prerađene namirnice trebali biste JESTI i kada ŽELITE da SMRŠATE

Petak, 14.06.2024 | 19:07

Iako mnogi misle da je za gubitak kilograma potrebno jesti samo zdrave i cjelovite namirnice koje ste pripremili u vlastitoj kuhinji, zapravo postoje prerađene namirnice koje možete jesti u procesu mršavljenja.

"Ovo smo ČEKALI" - Ceca i Vojaž UKRSTILI GLASOVE i ODUŠEVILI FANOVE (VIDEO)

Petak, 14.06.2024 | 18:48

Oduševili fanove. 

TEMPERATURA tijela koja je TAJNA DUGOG ŽIVOTA

Petak, 14.06.2024 | 18:36

Posljednja istraživanja naučnika pokazala su kako idealna temperatura tijela nije 36,6 stepeni Celzijusa, kako se ranije mislilo.

PODACI MONSTATA: Pročitajte koliko IZNOSI INFLACIJA

Petak, 14.06.2024 | 18:26

Cijene proizvoda i usluga lične potrošnje, mjerene indeksom potrošačkih cijena, u maju su u odnosu na isti period prošle godine, u prosjeku bile više 4,9 odsto, pokazuju podaci Monstata.

Milatović: DEBAKL istrage u slučaju ,,Tunel” pokazao na koje grane su spali PRAVOSUĐE i SEKTOR BEZBJEDNOSTI

Petak, 14.06.2024 | 18:20

Sva neefikasnost crnogorskog pravosudnog sistema reflektuje se kroz činjenicu da je prošla gotovo godina od iskopavanja tunela do depoa Višeg suda u Podgorici, a slučaj ni dan danas nije rasvijetljen, saopštila je poslanica Demokratske partije socijalista (DPS) Sonja Milatović.

Siner i Muzeti IGRAJU u dublu na Olimpijskim igrama u Parizu

Petak, 14.06.2024 | 18:07

Italijanski teniseri Janik Siner i Lorenco Muzeti igraće u dublu na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu, saopštio je Teniski savez Italije.

RASHLADITE se i pritom UŠTEDITE: Evo kako podesiti klimu da TROŠI MANJE STRUJE

Petak, 14.06.2024 | 17:50

Prema nekim podacima, svaki stepen  više na termostatu može rezultirati uštedom od tri do pet posto energije.