Utorak, 21.05.2024 | 17:19
IZVOR: kolektiv.me

URA: Abazovićeva Vlada vratila Luku Budva građanima, Spajić ne može bez neistina i manipulacija

Čak ni za Dan nezavisnosti Milojko Spajić i njegova Vlada ne mogu bez novih neistina i manipulacija. Danas je naime objavljeno da je Vlada Crne Gore vratila Luku Budva građanima, što je apsolutna neistina, jer je 43. Vlada Crne Gore Dritana Abazovića to učinila prije više od godinu dana, tačnije 7. marta 2023. godine, saopšteno je iz GP URA.




Foto: GP URA

ČITAJTE I OVO - VLADA - Luka Budva vraćena građanima

"Spajiću, ministrima i generalnom sekretaru Vlade je ova činjenica dobro poznata, ali je svjesno kriju, pokušavajući na najperfidniji način, nalik nekadašnjem korumpiranom režimu prikupiti neki jeftini politički poen pred lokalne izbore u Budvi. Građani iz dana u dan mogu da se uvjere u neistine premijera Spajića, zbog čega će ih neminovno i kazniti na predstojećim lokalnim izborima u Budvi, a onda ubrzo i cijela Crna Gora. Jer ovakvog providnog iznošenja laži bez ikakvog stida definitivno nije bilo čak ni za vrijeme vlasti DPS-a".

Kako navode iz GP URA, "ako su mislili da će pažnja javnosti zbog praznika biti manja i da će im manipulacije proći onako "bez talasanja" kako PES to voli da radi, to nije slučaj".

"Pozivamo generalnog sekratara Vlade da objavi dokument Vlade kojim je Luka Budva vraćena još 2023. godine, a ako to on ne učini, objavićemo ga mi i time još jednom dokazati o kakvim se političkim manipulatorima i prevarantima radi", zaključeno je u saopštenju.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

OSTALE VIJESTI

PODACI MONSTATA: Pročitajte koliko IZNOSI INFLACIJA

Petak, 14.06.2024 | 18:26

Cijene proizvoda i usluga lične potrošnje, mjerene indeksom potrošačkih cijena, u maju su u odnosu na isti period prošle godine, u prosjeku bile više 4,9 odsto, pokazuju podaci Monstata.

EPCG i COK POTPISALI UGOVOR o SPONZORSTVU - "Napravljen spoj dva NAJBOLJA BRENDA u Crnoj Gori"

Petak, 14.06.2024 | 16:32

Elektroprivreda Crne Gore (EPCG) i Crnogorski olimpijski komitet (COK) potpisali su ugovor o sponzorstvu, shodno kome će EPCG biti dio našeg olimpijskog tima.

Đeljošaj: Interes države je da Sveti Stefan bude OTVOREN

Petak, 14.06.2024 | 14:28

U vezi sa ponovljenim zahtjevom mještana Pržna i Svetog Stefana o raskidu ugovora sa kompanijom „Adriatic properties“ a koji se odnosi na zakup Svetog Stefana u ime Ministarstva ekonomskog razvoja i svoje lično izražavam puno razumijevanje i dijelim nastojanje da grad hotel Sveti Stefan bude valorizovan u punom kapacitetu, kazao je Nik Đeljošaj, potpredsjednik Vlade za ekonomsku politiku.

Vujović: Kolektivni ugovor radnika Željezare mora ostati ili će radnici imati svoj odgovor

Petak, 14.06.2024 | 13:30

Kolektivni ugovor radnika Željezare mora ostati, u suprotnom radnici će imati svoj odgovor, kazao je aktuelni predsjednik Sindikata te fabrike Ivan Vujović.

Spajić: Radimo punom parom da dovedemo Lidl i slične firme

Petak, 14.06.2024 | 12:42

Premijer Milojko Spajić naveo je u objavi na društvenoj mreži "X" da Vlada radi punom parom kako bi doveli Lidl i slične firme, jer je, kako kaže, to jedino dugoročno rješenje u borbi protiv visokih cijena.

OVE prerađene namirnice trebali biste JESTI i kada ŽELITE da SMRŠATE

Petak, 14.06.2024 | 19:07

Iako mnogi misle da je za gubitak kilograma potrebno jesti samo zdrave i cjelovite namirnice koje ste pripremili u vlastitoj kuhinji, zapravo postoje prerađene namirnice koje možete jesti u procesu mršavljenja.

"Ovo smo ČEKALI" - Ceca i Vojaž UKRSTILI GLASOVE i ODUŠEVILI FANOVE (VIDEO)

Petak, 14.06.2024 | 18:48

Oduševili fanove. 

PODACI MONSTATA: Pročitajte koliko IZNOSI INFLACIJA

Petak, 14.06.2024 | 18:26

Cijene proizvoda i usluga lične potrošnje, mjerene indeksom potrošačkih cijena, u maju su u odnosu na isti period prošle godine, u prosjeku bile više 4,9 odsto, pokazuju podaci Monstata.

Milatović: DEBAKL istrage u slučaju ,,Tunel” pokazao na koje grane su spali PRAVOSUĐE i SEKTOR BEZBJEDNOSTI

Petak, 14.06.2024 | 18:20

Sva neefikasnost crnogorskog pravosudnog sistema reflektuje se kroz činjenicu da je prošla gotovo godina od iskopavanja tunela do depoa Višeg suda u Podgorici, a slučaj ni dan danas nije rasvijetljen, saopštila je poslanica Demokratske partije socijalista (DPS) Sonja Milatović.

Siner i Muzeti IGRAJU u dublu na Olimpijskim igrama u Parizu

Petak, 14.06.2024 | 18:07

Italijanski teniseri Janik Siner i Lorenco Muzeti igraće u dublu na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu, saopštio je Teniski savez Italije.

RASHLADITE se i pritom UŠTEDITE: Evo kako podesiti klimu da TROŠI MANJE STRUJE

Petak, 14.06.2024 | 17:50

Prema nekim podacima, svaki stepen  više na termostatu može rezultirati uštedom od tri do pet posto energije.

Glavni grad: Nismo USTUPILI podatke, NITI SMO vlasnici GIS portala

Petak, 14.06.2024 | 17:36

Glavni grad nije ustupio podatke, niti je vlasnik spornog GIS portala niti ima nadležnosti nad njegovim upravljanjem, poručuju iz gradske uprave Podgorice u reagovanju na navode odbornika Demokratske partije socijalista (DPS) Stefana Ćulafića.

Ovo je ZVANIČNA pjesma Eura: Naišla već na KRITIKE, a da li ste je vi POSLUŠALI? (VIDEO)

Petak, 14.06.2024 | 17:25

Utakmicom Njemačke i Škotske večeras počinje Evropsko fudbalsko prvenstvo, a prije tri sedmice je predstavljena i zvanična pjesma koju izvode DJ sastav Meduza, OneRepublic i Leoni.

Predstavnici PES- a i Pokreta za Podgoricu PONOVO NA OKUPU

Petak, 14.06.2024 | 17:20

Pokret za Podgoricu koji ima pet odbornika traži dio funkcija i finansija koje je Pokret Evropa sad zaradio na izborima dobijanjem 13 mandata.

Budućnost se oprostila od Janka Miročevića: Otišao je jedan od NAJVEĆIH, učitelj fudbala i života

Petak, 14.06.2024 | 17:12

Od legende crnogorskog fudbala Janka Miročevića, oprostila se i Budućnost – klub u kojem je Miročević proveo praktično čitav sportski vijek.