Srijeda, 22.05.2024 | 09:02
IZVOR: rtcg

Turističke agencije: Aranžmani za ljeto već rezervisani

Da se praznici često koriste za putovanja svjedoče i u turističkim agencijama. Kažu da je interesovanje tokom ovih praznika premašilo putovanja tokom prvomajskih. Da novac nije ograničavajući faktor kada želja postoji, kažu naši sugrađani. 




Foto: Ilustracija, Pixabay

Iako su praznični dani ove godine u sredini radne nedjelje mnogi će ga provesti van granica države. Interesovanje za putovanja, kako kažu u jednoj od podgoričkih turističkih agencija, veće nego za prvomajske praznike.

"Crnogorci iz godine u godinu putuju u sve većem broju. Pošto postojimo 23 godine zaista možemo da zaključimo da je stalno povećanje interesovanja. Idu od Portugala, Španije, Italije, na različite destinacije", kaže Srđan Kovačević.

Osim za praznike većina onih koji imaju naviku da putuju rezervisali su na vrijeme i aranžmane za ljeto. Najveće interesovanje je već godinama za Grčku.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Prevrnuo se automobil u Nikšiću, povrijeđena djevojka

Subota, 15.06.2024 | 15:41

Prevezena je u Hitnu pomoć.

FunFest Cetinje: Na Ljetnjoj pozornici odigrana je predstava Svadbena zvona

Subota, 15.06.2024 | 15:17

Četvrtu noći festivala komedije i zabave „FunFest Cetinje“ na Ljetnjoj pozornici odigrana je predstava „Svadbena zvona“ u režiji Petra Srpčića, a u produkciji Srednjoevropskog kulturnog centra.

Monstat: Ne kasnimo s objavom podataka popisa

Subota, 15.06.2024 | 15:06

Podsjećaju da su od početka procesa najavili rokove objave podataka – parcijalno u drugoj polovini ove godine, što, kako kažu, poštuju, te, tvrde da „nema mjesta javnim prozivkama i negativnim komentarima po tom pitanju, nagađanjima i manipulaciji podacima“.

DPS Tuzi: Zbog neodgovornog i nestručnog upravljanja Vodovodom, Kuće Rakića dočekuju Bajram bez vode

Subota, 15.06.2024 | 14:38

Već nekoliko dana, zahvaljujući neodgovornim i nestručnim licima koja su po različitim kvotama i koalicionim sporazumima dovedeni da upravljaju Vodovodom Tuzi, mještani naselja Kuće Rakića isključeni su sa vodovodne mreže, saopšteno je iz Kluba odbornika DPS Tuzi.

Šehović: Građanska CG neće dozvoliti igranje sa nacionalnim interesima putem izmjena Zakona o crnogorskom državljanstvu

Subota, 15.06.2024 | 14:04

"Izmjene zakona o crnogorskom državljanstvu, kojima jedan dio parlamentarne većine ucjenjuje drugi, u namjeri da se ona po svaku cijenu makar vještački i privremeno održi, predstavljaju veoma opasan politički naum koji bi mogao imati nesagledive štetne posljedice po građansko i državotvorno biće Crne Gore. Zato onima koji su se u tom pravcu krenuli poručujemo da se manu ćorava posla, budući da je sasvim sigurno da samosvjesna, građanska Crna Gora, takvo najnovije igranje sa nacionalnim i državnim interesima sigurno neće dozvoliti", poručio je predsjednik Socijaldemokrata Crne Gore (SD) dr Damir Šehović.

Prosinečki: Ne mogu da pronađem pravu riječ, Matija je bio posvećen fudbalu, sjajan kao osoba

Subota, 15.06.2024 | 13:48

Selektora fudbalske reprezentacije Crne Gore Roberta Prosinečkog šokirala je vijest o iznenadnoj smrti golmana naše selekcije, Matije Šarkića.

Federer se prisjetio karijere, pa otkrio: Đoković je majstor u tome

Subota, 15.06.2024 | 13:18

Bivši švajcarski teniser Rodžer Federer osvrnuo se na činjenicu da publika ne voli kada velikani gube od mlađih izazivača.

Kejt Vinslet o filmu Titanik - Ova scena da DiKaprijom bila je NOĆNA MORA

Subota, 15.06.2024 | 12:32

Kate Winslet je tokom intervjua za Vanity Fair otkrila da snimanje jedne od najromantičnijih scena u Titanicu nije bilo ni približno romantično u stvarnosti.

Čestitka Bečića: Da blagoslovene dane Kurban Bajrama provedete u zdravlju, slozi i blagostanju

Subota, 15.06.2024 | 12:06

Želim vam da blagoslovene dane Kurban Bajrama provedete u zdravlju, slozi i blagostanju, u zagrljaju svojih najbližih, saopštio je potpredsjednik Vlade Aleksa Bečić.

Jedan od najvećih evropskih autoriteta iz kardiohirurgije u KCCG: Nastavljena edukacija za mini invazivnu video asistiranu hirurgiju

Subota, 15.06.2024 | 12:01

Jedan od najuglednijih evropskih kardiohirurga, direktor Centra za kardiohirurgiju bolnice San Bortolo iz Vićence, dr Loris Salvador, boravio je u višednevnoj radnoj posjeti Kliničkom centru Crne Gore gdje je nastavio da obučava ljekare Centra za kardiohirurgiju za izvođenje mini invazivne video asistirane hirurgije, saopšteno je iz KCCG.