Srijeda, 22.05.2024 | 14:20
IZVOR: superžena.rs

Najveća zlopamtila horoskopa: S njima uvijek oprezno

Za tri horoskopska znaka astrolozi kažu da su najveća zlopamtila u svijetu zodijaka.




Foto: Ilustracija, Pixabay

Škorpija

Škorpije pamte sve, ali baš sve što im se događa u životu. Situacije, riječi, gestove - ništa ne prolazi nezapaženo kod njih. Za ljude rođene u znaku Škorpije, pamćenje je oružje koje koriste kako bi se zaštitili od mogućih prijetnji i izazova u budućnosti.

Jarac

Ljudi rođeni u znaku Jarca poznati su po izdržljivosti i strpljenju, ali i po tome što ne zaboravljaju ni najmanje detalje. Oni pamte sve događaje i situacije koje su ih oblikovale. Za Jarca, pamćenje je način da se izvlače pouke iz prošlosti i da se bolje pripremi za budućnost.

Rak

Rakovi pamte sve što im je ikada uzdrmalo emocionalni svijet. Njihovo pamćenje duboko je povezano s njihovim osjećanjima, pa tako pamte sve trenutke radosti, ali i sve trenutke boli koje su doživjeli. Za njih, pamćenje je način da se povežu sa svojim emocijama i da nauče iz svojih iskustava.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Najinteligentniji među slavnima: Ove zvijezde imaju visok IQ

Srijeda, 19.06.2024 | 12:36

Vode se rasprave o tome postoji li samo jedna vrsta inteligencije koja se može mjeriti testovima ili postoji više inteligencija, kao što sugeriše psiholog s Harvarda Howard Gardner.

Sada i zvanično - Kevin Panter novo pojačanje BARSELONE

Srijeda, 19.06.2024 | 11:58

Kevin Panter zvanično je predstavljen kao novo pojačanje Barselone.

Sastanak Radovića i Rajkovića: Dogovorene pojačane zajedničke aktivnosti u borbi protiv bespravnih sječa

Srijeda, 19.06.2024 | 11:32

Juče je u Podgorici održan sastanak VD direktora Uprave policije, Aleksandra Radovića i VD direktora Uprave za gazdovanje šumama i lovištima, Miloša Rajkovića, a na temu, kako je saopšteno, intenziviranja saradnje i zajedničkih akcija u borbi protiv bespravnih aktivnosti u šumama.

UP: Krivična prijava zbog sumnje na utaju poreza i doprinosa od oko 130.000 eura

Srijeda, 19.06.2024 | 11:23

Službenici Uprave policije i Poreske uprave podnijeli su krivičnu prijavu Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru protiv pravnog lica “Royal Gradnja BD” i ovlašćenog lica N. G. (35) zbog sumnje da su izvršili utaju poreza i doprinosa u iznosu od oko 130.000 eura.

Rajzing Rajnke: Čestitke Crnoj Gori na ispunjavanju obaveza vezanih za troškove odbrane NATO

Srijeda, 19.06.2024 | 11:17

Ambasadorka SAD u Podgorici Džudi Rajzing Rajnke čestitala je i zahvalila se Crnoj Gori na ispunjavanju obaveza vezanih za troškove odbrane NATO alijanse.

U Luci Kotor dva kruzera sa 4.339 putnika

Srijeda, 19.06.2024 | 10:44

U kotorskoj luci danas su dva kruzera sa 4.339 putnika, javlja Radio Kotor.

Zvanično: Mijović ponovo na klupi SC Derbija

Srijeda, 19.06.2024 | 10:36

Petar Mijović novi je trener SC Derbija, saopšteno je iz podgoričkog kluba.

Mašković: Izbori u Podgorici jedino rješenje, PES građanima prodavao maglu

Srijeda, 19.06.2024 | 10:29

Izbori u Podgorici su jedino rješenje da se prevaziđe politička kriza, a čisto sumnjam da će i danas na sastanku doći do dogovora političkih konstituenata, smatra odbornik Socijaldemokrata u Skupštini Glavnog grada Miloš Mašković.

Vještačka inteligencija u Crnoj Gori: Edukacija i odgovorna upotreba ključ za budućnost

Srijeda, 19.06.2024 | 10:07

Ministarstvo javne uprave (MJU) posvećeno je promovisanju bezbjedne, etične i odgovorne upotrebe vještačke inteligencije. Naš cilj je da kroz edukaciju i otvoreni dijalog pomognemo zajednici da se pripremi za sve buduće izazove, kazao je generalni direktor Direktorata za infrastrukturu, informacionu bezbjednost, digitalizaciju i e-servise, Dušan Polović.

FunFest Cetinje: Barcelona Gipsy balKan Orchestra osvojio publiku strasnim, zavodljivim izvođenjem obrada pjesama sa Balkana

Srijeda, 19.06.2024 | 10:02

U okviru osme večeri festivala komedije i zabave „FunFest Cetinje“ planetarno popularni bend „Barcelona Gipsy balKan Orchestra“ zabavio je publiku sa tonovima džeza, romske, klezmer i druge muzike.