Srijeda, 22.05.2024 | 17:08
IZVOR: grand.nova.rs

PREMINUO muzičar Toni Montano

Dana 22.05.2024. godine, Avala radio vezom javlja da je preminuo Miljković Velibor poznatiji kao Toni Montano.




Foto: YouTube screenshot/ Belgrade Beer Fest

Upućena patrola koja je na licu mesta zatekla Miljković Snežanu, sestru od strica preminulog Miljković Velibora inače estradnog umjetnika poznatijeg pod umjetničkim imenom

"Toni Montano, koja je izjavila da im se nije javljao na telefon i da nije otvarao vrata stana, gdje su angažovali bravara koji je otvorio stan, gdje je u fotelji zatečeno beživotno tijelo pomenutog Velibora. Na lice mjesta izašla ekipa SHMP koja je konstatovala smrt. Uviđajna ekipa izvršila uviđaj i zapečatila stan. Nema tragova nasilne smrti. Tijelo vozilom saniteta preveženo na ISM", navodi se u saopštenju.

Podsjetimo, Miljković je započeo karijeru kao pjevač u pank rok bendu Radost Evrope, koji je formiran 1979. godine. Kroz bend je prošao veliki broj muzičara, uključujući Dimeta Todorova koji je kasnije bio član Partibrejkersa i Slobodana Loku Neškovića koji je kasnio bio član benda Urbana gerila. Bend je imao probe i uglavnom nastupao u beogradskom Studentskom kulturnom centru, a uglavnom su izvodili pjesme pank rok grupe Ramons, ali i svoje.

Bend je prestao sa radom 1985. godine, a dio materijala našao se na Miljkovićevom debitantskom albumu, koji je počeo solu karijeru nakon raspuštanja benda. Toni Montano je 2012. godine okupio grupu beogradskih muzičara, kako bi krenuo na povratničku turneju. U sastavu su se našli Edi Salvatore (ritam gitara), Santos Trafikante (vodeća gitara), Vićenco de Mora (bas gitara) i Emilio Horhas (bubnjevi). Montano i bend su prvi put nastupali na pomenutom pivskom festivalu na kome je i snimljen upravo objavljeni materijal.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Voće puno vitamina - Uvrstite višnje u svoju ishranu, dobre su za rast srca

Srijeda, 19.06.2024 | 13:30

Višnje nisu samo ukusno voće, već su i pune brojnih vitamina i minerala koji imaju pozitivan učinak na cjelokupno zdravlje.

Radovanić: Stan za sve prošao Zakonodavni odbor Skupštine

Srijeda, 19.06.2024 | 13:20

Predlog zakona "Stan za sve" prošao je danas na Zakonodavnom odboru Skupstine Crne Gore. "Zahvalnost svim poslanicima i poslanicama koji su danas na Zakonodavnom odboru Skupštine Crne Gore podržali Predlog zakona o Fondu STAN ZA SVE", istakao je generalni sekretar Građanskog pokreta URA Mileta Radovanić, dodajući da je danas napravljen veliki korak ka usvajanju zakonskog rješenja koje građani sa nestrpljenjem očekuju.

Zašto komarci neke ljude uopšte ne grizu, a druge stalno napadaju? Pročitajte šta je istraživanje pokazalo

Srijeda, 19.06.2024 | 12:50

Ako i niste sami žrtva čestih uboda komaraca, sigurno ste bili na roštilju ili nekom druženju na otvorenom na kojemu ste čuli nekoga kako se žali na to. Zanima vas zašto komarci neke ljude bodu, a druge baš i ne?

Najinteligentniji među slavnima: Ove zvijezde imaju visok IQ

Srijeda, 19.06.2024 | 12:36

Vode se rasprave o tome postoji li samo jedna vrsta inteligencije koja se može mjeriti testovima ili postoji više inteligencija, kao što sugeriše psiholog s Harvarda Howard Gardner.

Monstat: Tender za izradu softvera za kontrolu podataka iz popisa OBJAVLJEN PO TREĆI PUT

Srijeda, 19.06.2024 | 12:24

Uprava za statistiku je 19. juna ove godine po treći put raspisala tender za nabavku softvera koji će građani koristiti za kontrolu svojih podataka o etničko-kulturološkim karakteristikama prikupljenim Popisom stanovništva, domaćinstava i stanova, saopšteno je iz Monstata.

Sada i zvanično - Kevin Panter novo pojačanje BARSELONE

Srijeda, 19.06.2024 | 11:58

Kevin Panter zvanično je predstavljen kao novo pojačanje Barselone.

Saobraćajna nesreća - POGINULA jedna osoba

Srijeda, 19.06.2024 | 11:35

Jedna osoba izgubila život.

Sastanak Radovića i Rajkovića: Dogovorene pojačane zajedničke aktivnosti u borbi protiv bespravnih sječa

Srijeda, 19.06.2024 | 11:32

Juče je u Podgorici održan sastanak VD direktora Uprave policije, Aleksandra Radovića i VD direktora Uprave za gazdovanje šumama i lovištima, Miloša Rajkovića, a na temu, kako je saopšteno, intenziviranja saradnje i zajedničkih akcija u borbi protiv bespravnih aktivnosti u šumama.

Rajzing Rajnke: Čestitke Crnoj Gori na ispunjavanju obaveza vezanih za troškove odbrane NATO

Srijeda, 19.06.2024 | 11:17

Ambasadorka SAD u Podgorici Džudi Rajzing Rajnke čestitala je i zahvalila se Crnoj Gori na ispunjavanju obaveza vezanih za troškove odbrane NATO alijanse.

U Luci Kotor dva kruzera sa 4.339 putnika

Srijeda, 19.06.2024 | 10:44

U kotorskoj luci danas su dva kruzera sa 4.339 putnika, javlja Radio Kotor.