Srijeda, 22.05.2024 | 17:30
IZVOR: avaz.ba

DRAMA u Kanu: Okršaj pjevačice i obezbjeđenja (FOTO/VIDEO)

Američka pjevačica i glumica Keli Roland na crvenom tepihu Filmskog festivala u Kanu posvađala se s članicom osiguranja.




Foto: YouTube screenshot/ WFAA

Keli je pozirala fotografima, a potom se uz pratnju osiguranja počela penjati po stepenicama. Tu i tamo bi zastala da mahne i pozira. No, u jednom trenu došlo je do žestoke svađe sa telohraniteljkom.

Keli je na snimkama i fotografijama djelovala vrlo bijesno. Najprije je potapšala telohraniteljku, a onda su nešto počele razgovarati. Tada je pjevačica pukla - namrštila se, mahala je prstom i vikala. Brzo je došao drugi telohranitelj koji je počeo pričati s koleginicom, a Keli je još jednom viknula na ženu.

Video okršaja proširile su se društvenim mrežama, a fanovi pjevačice nagađaju da je telohraniteljka stala na njenu haljinu i zbog toga je Keli poludjela. Ali, šta se tačno dogodilo na crvenom tepihu još nije poznato i Keli se nije oglasila.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

MOHITO ZA SVAČIJI UKUS: Bezalkoholno piće koje će vas odmah rashladiti u toplim danima

Subota, 15.06.2024 | 21:59

Od samo nekoliko sastojaka napravite napitak koji će vam odmah prirasti za srce.

Modrić poslije poraza od Španije: Lopta nije htjela u gol, a oni su sve pogodili, to je fudbal

Subota, 15.06.2024 | 21:52

Kapiten Hrvatske Luka Modrić rekao je da njegov tim danas nije koristio šanse, a Španija jeste, što joj je donijelo ubjedljivu pobjedu.

Italijani gubili pa preokrenuli, Albanija propustila šansu da osvoji bod protiv prvaka Evrope

Subota, 15.06.2024 | 21:33

Italija je opravdala ulogu favorita za otvaranju Evropskog prvenstva – šampion je trijumfom nad Albanijom 2:1 krenuo u odbranu kontinentalnog trona.

"Crnu Goru vidim kao najvažnijeg strateškog partnera SAD na Zapadnom Balkanu"

Subota, 15.06.2024 | 21:14

Veoma srdačan i otvoren razgovor sa potpredsjednicom SAD-a Kamalom Haris, saopštio je predsjednik Jakov Milatović.

Nina Badrić „procvjetala“ zahvaljujući Novaku Đokoviću: Evo o čemu se radi

Subota, 15.06.2024 | 20:53

Pjevačica Nina Badrić (51) na društvenim mrežama oduševljava pratioce svojom ljepotom, ali i vitkom linijom.

Da li pravite ovu grešku sa internetom? Mogla bi skupo da vas košta

Subota, 15.06.2024 | 20:14

Da li koristite Wi-Fi kad ste na nekom javnom mjestu.

Parlamentarna većina očekuje rekonstrukciju Vlade odmah nakon IBAR-a

Subota, 15.06.2024 | 20:08

Nakon dobijanja dugo iščekivanog IBAR-a čeka nas i dugo najavljivana rekonstrukcija Vlade. Iako je izvjesno da će se članovi Nove srpske demokratije priključiti izvršnoj vlasti, nije poznato da li osim njih još neko ulazi u Vladu. Nije još objelodanjeno ni da li će Demokrate nakon dobijanja IBAR-a iz Vlade izaći, jer su oročili svoj ostanak zbog spora se premijerom u vezi sa imenovanjem v.d direktora Uprave policije. I Demokratska narodna partija je uslovila podršku Vladi usvajanjem rezolucije o Jasenovcu.  

Princ Luis ponovo zvijezda: Parada nije prošla bez njegovih nestašluka (VIDEO)

Subota, 15.06.2024 | 18:58

Princ Luis prisustvovao je danas zajedno s drugim članovima kraljevske porodice paradi Pozdrav bojama, a još jednom je ukrao pažnju svojim nestašlucima i grimasama.

Milatović: Crna Gora je uz Ukrajinu od početka ruske agresije

Subota, 15.06.2024 | 18:51

Predsjednik države Jakov Milatović učestvuje na Mirovnom samitu za Ukrajinu, na poziv švajcarske predsjednice Viole Amherd, koji se danas i sjutra održava u Burgenštoku.

Milatović sa Mišelom: Dijelimo zajedničku viziju o Crnoj Gori kao sljedećoj članici EU

Subota, 15.06.2024 | 18:43

Na marginama mirovnog samita za Ukrajinu predsjednik Jakov Milatović razgovarao je sa predsjednikom Evropskog savjeta Čarlsom Mišelom ambicioznoj agendi članstva Crne Gore u EU, napisao je Milatović na X mreži.