Ponedjeljak, 14.11.2022 | 13:04
IZVOR: Kolektiv.me

Tihomir Stanić i Jovana Stoiljković na svečanoj premijeri filma VERA u Cineplexxu

Dugo najavljivani film „Vera“ u režiji debitanta Nedeljka Kovačića, inspirisan uzbudljivom istinitom pričom o višestrukoj špijunki iz vremena Drugog svjetskog rata, konačno će se naći pred podgoričkom publikom.




Foto: Cineplexx

Svečana premijera će se održati u petak, 18. novembra, u bioskopu Cineplexx, a premijeri će prisustvovati glumačka i autorska ekipa filma, glumci Jovana Stoiljković, Tihomir Stanić i Petar Zekavica, producentkinja Danka Milošević i reditelj Nedeljko Kovačić.

Glavni glumci u filmu Jovana Stojiljković i Petar Zekavica su briljantno oživjeli Veru Pešić i Karla Krausa, visokorangiranog njemačkog obavještajca u Kraljevini Jugoslaviji sa kojim je Vera bila u poslovnoj, ali i emotivnoj vezi.

U lavirintu špijunskih igara na Balkanu, od Beča do Carigrada, Vera Pešić opstaje među jugoslovenskim, njemačkim i britanskim špijunima s dvostrukim i trostrukim agendama, sama, bez ideologije, ali odlučna da se bori i preživi.

Vera Pešić, koja je 1944. godine strijeljana zajedno sa svojom majkom Anđom kada je imala 25 godina, bila je složena i interesantna ličnost, što se publika može uvjeriti ako pogleda film.

Pozivamo vas da pogledate priču o ženi u muškom svijetu i uživate u drami koja vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim.

Sjajnu glumačku ekipu čine Jovana Stoiljković, Petar Zekavica, Nikola Kojo, Bojan Žirović, Aleksandar Srećković – Kubura, Viktor Savić, Anita Mančić, Tihomir Stanić, Vuk Kostić, Nebojša Dugalić i drugi.

Ulaznice su u prodaji i dostupne su na blagajnama bioskopa Cineplexx.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

OSTALE VIJESTI

Cineplexx Specijal i novi bioskopski repertoar

Utorak, 30.04.2024 | 16:08

Redovna bioskopska akcija Cineplexx Specijal biće održana u ponedjeljak, 6. maja, umjesto uobičajenog termina – prve nedjelje u mjesecu, zbog prazničnog radnog vremena. Bioskop Cineplexx obradovaće svoju publiku u ponedeljak, kada će se u sklopu akcije CINEPLEXX SPECIJAL ulaznice za izabrane filmske naslove naći po sniženoj cijeni od 2,50€! Publika će imati priliku da uživa u ovim popularnim filmskim naslovima : Istjerivači duhova: Ledena prijetnja, Jorgovani, Prvo predskazanje, Godzila x Kong, kao i animirani film za najmlađu publiku, Nojeva barka. Ulaznice su već u prodaji na blagajnama bioskopa.

ANIME NIGHT u Cineplexxu i 4 nova filma

Srijeda, 24.04.2024 | 12:49

Novi filmovi na repertoaru bioskopa Cineplexx.

Super subota i svi filmovi po cijeni ulaznice od 2,00€ u bioskopu Big Fashion!

Srijeda, 17.04.2024 | 15:04

Bioskop Cineplexx Big Fashion obradovaće svoju publiku u subotu, 20. aprila, kada će se u sklopu akcije SUPER SUBOTA ulaznice za sve filmske naslove na repertoaru naći po sniženoj cijeni od 2,00€! Publika će imati priliku da uživa u najnovijim filmskim naslovima po super povoljnoj cijeni. Ulaznice su već u prodaji na blagajnama bioskopa.

ČETIRI nova filma na repertoaru bioskopa Cineplexx

Srijeda, 10.04.2024 | 13:19

Novi filmovi na repertoaru bioskopa Cineplexx.

Cineplexx specijal i novi filmovi na repertoaru bioskopa Cineplexx Big Fashion

Srijeda, 03.04.2024 | 13:30

Nedjelja je dan za odmor, porodicu, prijatelje i naravno, za uživanje u čarobnom svijetu filma.

Stiže nam PROMJENA VREMENA - Evo kakvo nas vrijeme čeka tokom PRAZNIKA

Utorak, 30.04.2024 | 10:09

Meteorološkinja Tanja Mirković kazala je u Jutarnjem programu TVCG Dobro jutro Crno Goro da nas za praznike očekuje projenljivo i nestabilno vrijeeme. Sjutra u prvom dijelu dana suvo, pa ko planira prvomajsko roštiljanje, neka porani.

UP: Knežević IZRUČEN Crnoj Gori, biće SPROVEDEN u Viši sud

Utorak, 30.04.2024 | 11:13

Službenici Sektora za borbu protiv kriminala su danas, uz asistenciju službenika Sektora policije posebne namjene, uspješno realizovali ekstradiciju optuženog predsjednika Atlas grupe Duška Kneževića (65), državljanina Crne Gore, iz Velike Britanije u Crnu Goru, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

U toku ekstradicija Kneževića iz Londona u Crnu Goru - "DOLAZIM sa plavom torbom, mnogima NEĆE biti prijatno"

Utorak, 30.04.2024 | 10:59

Optuženi biznismen Duško Knežević kazao je za Vijesti da u Crnu Goru stiže sa plavom torbom i da mnogima nije prijatno što dolazi.

Duška Kneževića danas IZRUČUJU Crnoj Gori?

Utorak, 30.04.2024 | 09:10

Predsjednik Atlas grupe Duško Knežević trebalo bi danas da bude izručen Crnoj Gori iz Velike Britanije, saznaje nezvanično Televizija Crne Gore.

Bjelopoljac OSUMNJIČEN za prijetnje majci, određeno mu zadržavanje

Utorak, 30.04.2024 | 08:38

Uprava policije – OB Bijelo Polje dostavila je juče Osnovnom državnom tužilaštvu u Bijelom Polju krivičnu prijavu protiv (S.K.) iz koje proizilazi osnovana sumnja da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici.

Obradović: Najvažnija je pobjeda, ali brinu izgubljene lopte

Utorak, 30.04.2024 | 21:58

Trener Partizana Željko Obradović bio je zadovoljan zbog pobjede protiv Budućnosti i igra u odbrani, ali je vidio i probleme u nastupu svoje ekipe.

Partizan imenovao novog trenera

Utorak, 30.04.2024 | 21:41

Fudbaleri Partizana i zvanično su dobili novog trenera.

Žakelj: Nismo iskoristili šanse u trećoj četvrtini, ali želimo da vratimo seriju u Beograd

Utorak, 30.04.2024 | 21:26

Trener Budućnosti Voli Andrej Žakelj smatra da je njegov tim poražen u Beogradu od Partizana zbog slabog šuta spolja.

CEP predala listu za lokalne izbore u Budvi

Utorak, 30.04.2024 | 20:59

Crnogorska Evropska Partija danas je Opštinskoj Izbornoj Komisiji Budve predala listu za opštinske izbore koji će se održati 26. maja.

Brnović: Zgrožen sam gestom Pavličića, kaznili smo i Grbića

Utorak, 30.04.2024 | 20:23

Trener Budućnosti Ivan Brnović rekao je da je pored Đorđija Pavličića suspendovan i kapiten Petar Grbić.

Saobraćajna nezgoda u Bulevaru Džordža Vašingtona: Dvije osobe povrijeđene

Utorak, 30.04.2024 | 19:46

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila večeras oko 18.40 časova na Bulevaru Džordža Vašingtona u Podgorici dvije osobe zadobile su povrede, saopšteno je CDM-u iz OKC-a.

Podgoričanin preminuo od posljedica nesreće

Utorak, 30.04.2024 | 19:25

Podgoričanin M.Š. preminuo je od posljedica saobraćajne nesreće koja se dogodila 24. februara. Njega je tada udario automobil za čijim volanom je bio odbornik u Skupštini Glavnog grada Aleksandar Saša Zeković, prenosi Portal RTCG.

Krivokapić i Abazović prijavili imovinu: Nešto uštedjeli, nešto naslijedili, a nešto dobili na poklon

Utorak, 30.04.2024 | 19:07

Bivši premijer u tehničkom mandatu, lider i poslanik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović ima 26.000 eura gotovine i vikendicu, pokazuju podaci o imovini koje je dostavio Agenciji za sprečavanje korupcije (ASK).

Stari parket sijaće kao nov uz ova DVA sastojka: Lako se pravi, a efekat ostavlja bez daha

Utorak, 30.04.2024 | 19:04

Uz jeftino prirodno sredstvo vaš parket će uvek sijati! A pravi se vrlo lako, sastojke već sad sigurno imate u kući.

Eraković: Članovi Odbora za antikorupciju Skupštine Crne Gore od ASK traže dokumenta upućena Tužilačkom savjetu i podatke o prihodima i imovini načelnika SPO

Utorak, 30.04.2024 | 18:36

“Danas sam sa svojim kolegama i članovima Odbora za antikorupciju Skupštine Crne Gore Andrijom Nikolićem i Nikolom Janovićem, zatražio od Agencije za sprečavanje korupcije da nam u što kraćem roku dostavi obavještenje koje je Agencija, prema riječima direktorice Jelene Perović, uputila Tuzilačkom savjetu, a koje se odnosi na navodno nezakonito oduzimanje predmeta specijalnim tužiocima, odlukom glavnog specijalnog tužioca”, izjavio je dr Jevto Eraković predsjednik Odbora za antikorupciju.