Četvrtak, 25.04.2024 | 13:29
IZVOR: kolektiv.me

ANKETA: Da li treba POVEĆATI KAZNE za NEPROPISNO parkiranje u Podgorici?

Glasajte u našoj novoj anketi.




Foto: Ilustracija/Pixabay.com 

Direktor Uprave za inspekcijske poslove Branko Kovačević ranije danas, gostujući emisiji na Gradskoj TV, kazao je da je nepropisno parkiranje u Glavnom gradu i dalje jedan od najvećih problema sa kojima se suočavaju gradske službe.

„Želim da istaknem da u Glavnom gradu postoji realan problem nedostatka ogromnog broja parking mjesta. Glavni grad raspolaže sa između 6500 i 7000 slobodnih parking mjesta, dok je svakodnevni broj vozila na podgoričkim ulicama sto hiljada“, rekao je Kovačević.

Uprava Glavnog grada radi na povećanju kapaciteta parking mjesta.

„U prethodnom periodu je obezbijeđeno oko 1000 novih parking mjesta u Glavnom gradu, a u narednom periodu će se taj broj povećati“, kazao je Kovačević.

ČITAJTE DETALJNIJE!

Kovačević: POVEĆATI KAZNE za nepropisno parkiranje

„Moje lično mišljenje je da te kazne treba povećati. Za nepropisno parkirano vozilo kazna je 60 eura dok kazna za vozilo prevezeno pauk vozilo iznosi 125 eura. Prije svega treba raditi na edukaciji ljudi, da bi imali svijest građana kada je riječ o saobraćajnoj kulturi“, navodi Kovačević.

Uprava za inspekcijske poslove pravi plan kako bi se građani, prije svega mladi u osnovnim školama, mogli edukovati u oblasti saobraćajne kulture.

„Naplata kazni u svim sektorima povećana je za sto posto, što je u novčanom iznosu u ovom kvartalu uvećanje za sto hiljada eura“, zaključuje Kovačević.

A  MI VAS PITAMO?

Da li teba  POVEĆATI  kazne za  NEPROPISANI PARKIRANJE u Podgorici?

DA
94
NE
49

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Mandić na Vaskršnjoj liturgiji u Manastiru Morača

Nedjelja, 05.05.2024 | 10:22

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić prisustvovao je Vaskršnjoj liturgiji u Manastiru Morača.

Šabanović i Saša Popović došli glave Bjelopoljcu u Zvezdama Granda, surovo je srušen san Elsana Pilice

Nedjelja, 05.05.2024 | 10:07

Bjelopoljac Elsan Pilica nije uspio da se plasira u naredni krug “Zvezda Granda”.

MC Stojan i poznata pjevačica započeli vezu: Nikada ne biste pomislili da njih dvoje mogu biti par

Nedjelja, 05.05.2024 | 09:40

Pjevač Marko Stojković, mnogima poznatiji kao MC Stojan, uplovio je u romansu sa mlađom koleginicom, pjevačicom Zoranom Mićanović

Milatović: U Vaskrsu pronalazimo nadu za bolje sjutra

Nedjelja, 05.05.2024 | 09:23

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović čestitao je svim građankama i građanima pravoslavne vjeroispovijesti Vaskrs.

NAJVAŽNIJI DATUMI U 2024. GODINI: Astrolozi tvrde da donose promjene svim horoskopskim znacima

Nedjelja, 05.05.2024 | 09:18

Spremite se za preokrete

"Predsezona obećava, cijene smještaja neznatno uvećane"

Nedjelja, 05.05.2024 | 08:47

Cijene smještaja u Crnoj Gori su na nivou prošlogodišnjih ili neznatno uvećane. Podaci da je predsezona popunjena ranije i bolje nego prošle godine, a da je sezona u velikoj mjeri već bukirana, kako poručuju turistički poslenici, govore da su cijene formirane na zadovoljstvo gostiju, ističe se u prilogu TVCG.

Spajić čestitao Vaskrs: Neka naše društvo još snažnije bude protkano razumijevanjem, praštanjem i slogom

Nedjelja, 05.05.2024 | 08:10

Premijer Gore Milojko Spajić je u ime Vlade i svoje lično čestitao Vaskrs svim građankama i građanima pravoslavne vjeroispovijesti koji slave po julijanskom kalendaru.

Brnović: Nijednog trenutka nisam pomislio da odem, to što se desilo nema veze sa organizovanim navijačima

Subota, 04.05.2024 | 21:41

Poslije turbulentnih dešavanja u i oko kluba – tuče saigrača, upada navijača u svlačionicu i prijetnji igračima, te užasne situacije u kojoj su se našli trener Ivan Brnović i njegova porodica – za Budućnost stižu bolji dani. Podgoričani su u Tivtu savladali Arsenal 4:0 i ostali u igri za titulu prvaka Crne Gore, mada je i dalje sve u rukama Dečića.

McDonald's bi uskoro trebao predstaviti svoj najveći burger ikada, evo šta je poznato do sada

Subota, 04.05.2024 | 21:26

Hamburgeri iz McDonald'sa vrlo su ukusni i često poželimo da su još veći. Čini se da bi se to sada moglo i ostvariti jer su iz McDonald'sa potvrdili da njihovi timovi širom svijeta rade na lansiranju još većeg i još zasitnijeg hamburgera.

Živković: Imamo pravo da posumnjamo u selektivan pristup Tužilaštva

Subota, 04.05.2024 | 21:09

Predsjednik Demokratske partije socijalista Danijel Živković saopštio je da su, na principijelnoj ravni, uočili da se Tužilaštvo bavi samo prethodnim vremenom i prethodnim slučajevima, a od 30. avgusta 2020. se ne bavi nijednim slučajem, kao da se nijedno krivično djelo nije dogodilo nakon promjene vlasti u Crnoj Gori, zbog čega imaju pravo da  posumnjaju u selektivnost u pristupu i načinu rada  Tužilaštva.