Srijeda, 11.01.2023 | 11:46
IZVOR: Kolektiv.me

Novi filmovi na repertoaru bioskopa CINEPLEXX

Repertoar bioskopa Cineplexx.




Foto: Cineplexx

- VAVILON – Bred Pit, Margo Robi i Dijego Kalva u ulogama koje ostavljaju bez daha! Osjetite magiju Holivuda kao nikada do sada!

Vizuelno spektakularan, muzički lucidan, film VAVILON predstavlja svojevrsni omaž Holivudu i sedmoj umjetnosti i na do sada neviđen način oslikava period Zlatne ere filmske industrije.

U istoriji kinematografije malo je projekata kao što je VAVILON, film u koji je reditelj i scenarista Dejmijen Šazel tokom 15 godina tkao svoj talenat, predanost, vizionarski pristup i istraživački rad.
Glumačka ekipa, predvođena nekim od najzvučnijih imena Holivuda i najvažnijim predstavnicima filmske umjetnosti, neprevaziđenim Bredom Pitom i Margo Robi, dotaći će svaku emociju svojih gledalaca i izmamiti i osmjehe i suze.

- FABELMANOVI – U novoj, uzbudljivoj filmskoj priči čuveni reditelj Stiven Spilberg donosi intimni pogled u svoje djetinjstvo u polu-autobiografskom filmu. Film prati osjetljive godine mladića koji će otkriti potresnu porodičnu tajnu, a čije otkriće će ga podstaći da uroni u svijet filmova. Slavnom reditelju upravo će filmovi pomoći da spozna istinu o sebi i drugima.

- GDJE SI ADAME – Dokumentarni film Gdje si, Adame donosi na veliko platno atmosferu monaškog života na Svetoj Gori. Prikazujući život jednog od svetogroskih manastira iznutra, uz očuvanje atmosfere i autentičnosti, kroz razgovor sa glavnim junakom filma, igumanom atonskog manastira Grigorijom, ali i sa drugim monasima, autori okom kamere bilježe svakodnevicu monaške zajednice koja na sebe preuzima teškoće, trud i trpljenje života u ime Hristovo i sledovanje monaškom idealu.
Kadrovi prirode koja okružuje Dohijar gotovo su neraskidivo vezani sa neprekidnim tokom rada i molitve, ukazujući da su biser ovog autentičnog vizantijskog pejzaža sami monasi.

- BELA I SEBASTIJAN: NOVA GENERACIJA – Desetogodišnji Sebastijan nerado provodi odmor u planinama sa bakom i tetkom. Pomaganje oko ovaca teško da je uzbudljiva perspektiva za gradskog dječaka kao što je on - ali njegov susret sa Belom, ogromnim psom kog njen vlasnik maltretira, promijeniće ugao posmatranja.
Spreman na sve da se bori protiv nepravde i da zaštiti svog novopronađenog prijatelja, Sebastijen će provesti najluđe ljeto u svom životu.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

OSTALE VIJESTI

Cineplexx Specijal i novi bioskopski repertoar

Utorak, 30.04.2024 | 16:08

Redovna bioskopska akcija Cineplexx Specijal biće održana u ponedjeljak, 6. maja, umjesto uobičajenog termina – prve nedjelje u mjesecu, zbog prazničnog radnog vremena. Bioskop Cineplexx obradovaće svoju publiku u ponedeljak, kada će se u sklopu akcije CINEPLEXX SPECIJAL ulaznice za izabrane filmske naslove naći po sniženoj cijeni od 2,50€! Publika će imati priliku da uživa u ovim popularnim filmskim naslovima : Istjerivači duhova: Ledena prijetnja, Jorgovani, Prvo predskazanje, Godzila x Kong, kao i animirani film za najmlađu publiku, Nojeva barka. Ulaznice su već u prodaji na blagajnama bioskopa.

ANIME NIGHT u Cineplexxu i 4 nova filma

Srijeda, 24.04.2024 | 12:49

Novi filmovi na repertoaru bioskopa Cineplexx.

Super subota i svi filmovi po cijeni ulaznice od 2,00€ u bioskopu Big Fashion!

Srijeda, 17.04.2024 | 15:04

Bioskop Cineplexx Big Fashion obradovaće svoju publiku u subotu, 20. aprila, kada će se u sklopu akcije SUPER SUBOTA ulaznice za sve filmske naslove na repertoaru naći po sniženoj cijeni od 2,00€! Publika će imati priliku da uživa u najnovijim filmskim naslovima po super povoljnoj cijeni. Ulaznice su već u prodaji na blagajnama bioskopa.

ČETIRI nova filma na repertoaru bioskopa Cineplexx

Srijeda, 10.04.2024 | 13:19

Novi filmovi na repertoaru bioskopa Cineplexx.

Cineplexx specijal i novi filmovi na repertoaru bioskopa Cineplexx Big Fashion

Srijeda, 03.04.2024 | 13:30

Nedjelja je dan za odmor, porodicu, prijatelje i naravno, za uživanje u čarobnom svijetu filma.

Živković čestitao Prvi maj: Zajedno da nastavimo sa afirmacijom i poštovanjem radničkih prava

Srijeda, 01.05.2024 | 12:39

Svim građankama i građanima Crne Gore, u ime Demokratske partije socijalista i svoje lično, čestitam Međunarodni praznik rada - Prvi maj, sa željom da zajednički nastavimo sa daljom afirmacijom i poštovanjem radničkih prava, saopštio je predsjednik DPS-a Danijel Živković.

UP - Na jugu Crne Gore pojačane represivne aktivnosti prema operativno interesantnim licima

Srijeda, 01.05.2024 | 11:45

Službenici Uprave policije juče izvršili pretrese objekata koje koriste članovi organizovanih kriminalnih grupa, kao i operativno interesantna i sa njima povezana lica, na nekoliko lokacija na teritoriji opština Bar, Ulcinj i Tivat, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Vučić najavio - Finale Lige Evrope 2028. u BEOGRADU

Srijeda, 01.05.2024 | 11:12

Beograd će za četiri godine biti domaćin velikog fudbalskog događaja, tako bar tvrdi predsjednik Srbije.

Kardiolozi otkrivaju: Na ovaj način možemo da IZRAČUNAMO rizik od bolesti srca

Srijeda, 01.05.2024 | 11:38

Kardiovaskularne bolesti vodeći su uzrok smrti u svijetu, a svake godine odnose oko 17,9 miliona života, prema podacima Svjetske zdravstvene organizacije (WHO)

Za ove horoskopske znakove u maju počinje ČAROBNO RADOBLJE

Srijeda, 01.05.2024 | 11:06

Čarobno razdoblje za ove znakove započeće 1. maja i trajaće do kraja mjeseca. Evo kome će se sreća osmjehivati češće nego ostalima.

VIDEO: Princa Vilijama pitali kako je KEJT, ovako je odgovorio

Srijeda, 01.05.2024 | 10:37

Princ William bio je na svečanom otvorenju James Place Newcastlea, centra za prevenciju suicida, a tamo su ga okupljeni upitali za suprugu Kate Middleton.

FOTO/VIDEO: Tradicionalnim Abrumom oživio karnevalski duh Budve: "Ljudima treba da se opuste i zabave na ovakav način"

Srijeda, 01.05.2024 | 10:08

Atraktivan program 21. izdanja Međunarodnog budvanskog karnevala nastavljen je sinoć Tradicionalnim Abrumom tokom kojeg su veseli Feštađuni i karnevalisti pozivali građane i posjetioce Starog grada i okoline na Veliki budvanski karneval.

CEDIS - Planirani radovi na mreži za 2, 3, 6, 7. i 8. maj

Srijeda, 01.05.2024 | 10:03

Planirani radovi na mreži.

"Nadam se da sam uspio da budem dobar primjer za nove generacije, to je važnije od titula"

Srijeda, 01.05.2024 | 09:30

Španski teniser Rafael Nadal uz bujicu emocija se oprostio od Mastersa u Madridu, za koji je istakao da mu je bio važniji od grend slemova.

Ministarstvo uputilo inicijativu: Jedna ulica u Podgorici da dobije ime po SOFIJI KLIKOVAC

Srijeda, 01.05.2024 | 09:01

Ministarstvo prosvjete, nauka i inovacija uputilo je inicjativu Skupštini Glavnog grada da jedna ulica u Podgorici dobije ime po Sofiji Klikovac, koja je, kako su naveli, dala neprocjenjiv doprinos razvoju predškolskog vaspitanja i osnovala prve jaslice u Crnoj Gori.