Utorak, 28.02.2023 | 13:03
IZVOR: Kolektiv.me

Favoriti za Oskara od 2. do 12. marta na velikom platnu Cineplexxa - Ulaznice u prodaji

Počela je trka za najprestižniju nagradu sedme umjetnosti! Ukoliko želite da ispratite svog favorita zlatne statue, idealna prilika su udobne sale i veliko platno bioskopa Cineplexx! Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa!




Foto: Cineplexx

Povodom 95. ceremonije dodjele Oskara, koja je sinonim za prestiž u filmskoj industriji, bioskop Cineplexx će prikazati Oskar reviju u periodu od 2. do 12. marta,  na kojoj će se naći lista filmova nominovanih za najprestižniju filmsku nagradu.

Nominacije za ovogodišnju nagradu Američke filmske akademije u kategoriji najboljih filmova zaradila su ostvarenja Sve u isto vrijeme, Avatar: Put vode, Elvis, Fabelmanovi, Tar, Top Gan: Maverik i Trougao tuge, koja će se naći na programu revije.

Po broju nominacija dominira avanturistička komedija Sve u isto vrijeme koji ima jedanaest nominacija, zatim Elvis sa osam nominacija, Fabelmanovi koji ima sedam nominacija i Top Gan Maverik i Tar sa šest nominacija.

Avantura Sve u isto vrijeme prati Evelin, ženu koju igra Mišel Jeo je uvučena u nezamislivu avanturu u kojoj istražuje paralelne univerzume u kojima se sreće sa životnim putanjama koje je mogla da vodi. Mišel Jeo je nominovana i u kategoriji za najbolju glumicu. Film je do sada u bioskopima zaradio više od 100 miliona dolara, četiri puta više od provbitnog budžeta i dobio je ogromna priznanja kritičara.

U okviru revije biće prikazan i filmovi Crni Panter: Wakanda zauvijek koji ima 4 nominacije i drama Kit, za koju je Brendan Frajzer nominovan za najbolju mušku ulogu.

Pored ovih ostvarenja, na reviji će biti prikazana i dva animirana filma nominovana za najbolji animirani film godine: Pocrvenjela Panda i Mačak u čizmama: Posljednja želja.

Podsjećamo, prva ceremonija dodjele nagrada Američke filmske akademije održana je 16. maja 1929. godine, u Hotelu Ruzvelt u Holivudu, u čast izvanrednih filmskih dostignuća u sezoni filma u periodu 1927-1928. godine.

Ulaznice za filmove se već nalaze u prodaji po cijeni od 4,00€, a više informacija o događaju možete pronaći na sajtu www.cineplexx.me.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

OSTALE VIJESTI

Cineplexx Specijal i novi bioskopski repertoar

Utorak, 30.04.2024 | 16:08

Redovna bioskopska akcija Cineplexx Specijal biće održana u ponedjeljak, 6. maja, umjesto uobičajenog termina – prve nedjelje u mjesecu, zbog prazničnog radnog vremena. Bioskop Cineplexx obradovaće svoju publiku u ponedeljak, kada će se u sklopu akcije CINEPLEXX SPECIJAL ulaznice za izabrane filmske naslove naći po sniženoj cijeni od 2,50€! Publika će imati priliku da uživa u ovim popularnim filmskim naslovima : Istjerivači duhova: Ledena prijetnja, Jorgovani, Prvo predskazanje, Godzila x Kong, kao i animirani film za najmlađu publiku, Nojeva barka. Ulaznice su već u prodaji na blagajnama bioskopa.

ANIME NIGHT u Cineplexxu i 4 nova filma

Srijeda, 24.04.2024 | 12:49

Novi filmovi na repertoaru bioskopa Cineplexx.

Super subota i svi filmovi po cijeni ulaznice od 2,00€ u bioskopu Big Fashion!

Srijeda, 17.04.2024 | 15:04

Bioskop Cineplexx Big Fashion obradovaće svoju publiku u subotu, 20. aprila, kada će se u sklopu akcije SUPER SUBOTA ulaznice za sve filmske naslove na repertoaru naći po sniženoj cijeni od 2,00€! Publika će imati priliku da uživa u najnovijim filmskim naslovima po super povoljnoj cijeni. Ulaznice su već u prodaji na blagajnama bioskopa.

ČETIRI nova filma na repertoaru bioskopa Cineplexx

Srijeda, 10.04.2024 | 13:19

Novi filmovi na repertoaru bioskopa Cineplexx.

Cineplexx specijal i novi filmovi na repertoaru bioskopa Cineplexx Big Fashion

Srijeda, 03.04.2024 | 13:30

Nedjelja je dan za odmor, porodicu, prijatelje i naravno, za uživanje u čarobnom svijetu filma.

Stiže nam PROMJENA VREMENA - Evo kakvo nas vrijeme čeka tokom PRAZNIKA

Utorak, 30.04.2024 | 10:09

Meteorološkinja Tanja Mirković kazala je u Jutarnjem programu TVCG Dobro jutro Crno Goro da nas za praznike očekuje projenljivo i nestabilno vrijeeme. Sjutra u prvom dijelu dana suvo, pa ko planira prvomajsko roštiljanje, neka porani.

UP: Knežević IZRUČEN Crnoj Gori, biće SPROVEDEN u Viši sud

Utorak, 30.04.2024 | 11:13

Službenici Sektora za borbu protiv kriminala su danas, uz asistenciju službenika Sektora policije posebne namjene, uspješno realizovali ekstradiciju optuženog predsjednika Atlas grupe Duška Kneževića (65), državljanina Crne Gore, iz Velike Britanije u Crnu Goru, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

U toku ekstradicija Kneževića iz Londona u Crnu Goru - "DOLAZIM sa plavom torbom, mnogima NEĆE biti prijatno"

Utorak, 30.04.2024 | 10:59

Optuženi biznismen Duško Knežević kazao je za Vijesti da u Crnu Goru stiže sa plavom torbom i da mnogima nije prijatno što dolazi.

Advokat Đukanović: Knežević će NEGIRATI sve optužbe

Utorak, 30.04.2024 | 12:22

Branilac optuženog Duška Kneževića, advokat Zdavko Đukanović kazao je "Vijestima" da će Knežević biti priveden sudiji za istragu Višeg suda u Podgorici u 19 časova.

Spajić: Vlada će naći način da PORODICE ŽRTAVA u Murinu budu OBEŠTEĆENE

Utorak, 30.04.2024 | 11:39

Crna Gora nikada neće zaboraviti svoje tragično nastradale kćeri i sinove, kazao je premijer Milojko Spajić.

"Nadam se da sam uspio da budem dobar primjer za nove generacije, to je važnije od titula"

Srijeda, 01.05.2024 | 09:30

Španski teniser Rafael Nadal uz bujicu emocija se oprostio od Mastersa u Madridu, za koji je istakao da mu je bio važniji od grend slemova.

Neviđeno do sad! Za 1€ ideš na EURO – Evo šta je potrebno da uradiš

Srijeda, 01.05.2024 | 08:57

Zapleši ritmom fudbalske igre i osjeti uzbuđenje, jer Minhen te zove, a Meridian vodi na EURO 2024! Od danas je svaki tiket recept za nezaboravnu dozu navijačkog adrenalina!

Da li ste znali? Zbog čega se BLUETOOTH zove baš tako?

Srijeda, 01.05.2024 | 08:11

Jedan od ključnih elemenata savremenog bežičnog povezivanja je Bluetooth tehnologija. Međutim, malo ljudi zna kako je ova tehnologija dobila svoje neobično ime.

Danas je 1. MAJ - Međunarodni praznik rada

Srijeda, 01.05.2024 | 07:50

Prvi maj je praznik rada koji se obilježava širom svijeta kao dan posvećen radnicima i radničkim pravima.

Obradović: Najvažnija je pobjeda, ali brinu izgubljene lopte

Utorak, 30.04.2024 | 21:58

Trener Partizana Željko Obradović bio je zadovoljan zbog pobjede protiv Budućnosti i igra u odbrani, ali je vidio i probleme u nastupu svoje ekipe.

Partizan imenovao novog trenera

Utorak, 30.04.2024 | 21:41

Fudbaleri Partizana i zvanično su dobili novog trenera.

Žakelj: Nismo iskoristili šanse u trećoj četvrtini, ali želimo da vratimo seriju u Beograd

Utorak, 30.04.2024 | 21:26

Trener Budućnosti Voli Andrej Žakelj smatra da je njegov tim poražen u Beogradu od Partizana zbog slabog šuta spolja.

CEP predala listu za lokalne izbore u Budvi

Utorak, 30.04.2024 | 20:59

Crnogorska Evropska Partija danas je Opštinskoj Izbornoj Komisiji Budve predala listu za opštinske izbore koji će se održati 26. maja.

Knežević: Duško Knežević dolazi sa namjerom da bude oslobođen, spašava imovinu

Utorak, 30.04.2024 | 20:31

Za lidera DNP-a Milana Kneževića nije iznenađujuće izručenje Duška Kneževića. Ističe da je bio sve vrijeme u kontaktu sa odbjeglim biznismenom.

Brnović: Zgrožen sam gestom Pavličića, kaznili smo i Grbića

Utorak, 30.04.2024 | 20:23

Trener Budućnosti Ivan Brnović rekao je da je pored Đorđija Pavličića suspendovan i kapiten Petar Grbić.