Petak, 07.07.2023 | 11:04
IZVOR: cdm.me

POGLEDAJTE - TikToker za pet dana postao milioner i to zbog najbizarnijih mogućih klipova (VIDEO)

TikTokeri su stalno u potrazi za novim trendovima koje treba isprobati.




Foto: TikTok screenshot/rachapotes

Od novih plesova do viralnih filtera, mogućnosti su beskrajne. Nedavni trend koji je zahvatio TikTok, su staklene flaše ispunjene različitim stvarima, od piva do šampanjca, kako se kotrljaju niz stepenice i čeka se da se razbiju.

Korisnik TikTok-a Rachapotes je prvi objavio ovakav video i pregledan je više od 200.000.000 puta za šest dana. Takođe ima više od 21,1 milion lajkova na samo šest video snimaka.

Jedina svrha video zapisa je da gledaju staklene boce i tegle napunjene različitim stvarima kako se kotrljaju niz stepenice da bi se vidjelo da li će se razbiti ili ne.

Kako predviđaju ljudi, ovaj TikToker će po svim procjenama uskoro postati korisnik koji najviše novca zarađuje preko ove platforme. Profili koji mu predviđaju svijetlu budućnost, su dodali da je između ostalog, poenta ovih klipova čuveni “ASMR”, odnosno zvuk sa snimka koji bi trebalo da “smiruje”.

Postoji opcija da zaradite putem sponzorisanih postova, ali prvo vaš video sadržaj mora da bude izuzetno popularan sa puno lajkova i komentara. Influenseri koji koriste “Creator Fund” za objavljivanje video snimaka obično zarađuju dva do četiri centa na 1.000 pregleda. Drugim riječima, uspješan video koji dobije 500.000 pregleda zarađuje oko 20 dolara.

Ali i tu postoji jedna “caka”. TikTok ima svoj kreativni program, gdje profili koje prati milion ljudi, mogu da zarade dolar na hiljadu pregleda, ako im je snimak duži od jednog minuta. Ovaj profil ima već milion pratilaca, a njegov prvi video već ima preko 300 miliona pregleda. Iako bi to značilo da je samo na njemu zaradio 300 hiljada dolara, piše City Magazin.

Stručnjanci ipak napominju da se ne računa baš sve na taj način, već se obračunava koliko je pratilaca imao u određenom trenutku pregleda. Zbog toga, predviđa se da je na ovom video zaradio ‘samo’ 100 hiljada dolara.

VIDEO sadržaj na njegovom TIKtoku pogledajte OVDJE

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

VIDEO: Princa Vilijama pitali kako je KEJT, ovako je odgovorio

Srijeda, 01.05.2024 | 10:37

Princ William bio je na svečanom otvorenju James Place Newcastlea, centra za prevenciju suicida, a tamo su ga okupljeni upitali za suprugu Kate Middleton.

FOTO/VIDEO: Tradicionalnim Abrumom oživio karnevalski duh Budve: "Ljudima treba da se opuste i zabave na ovakav način"

Srijeda, 01.05.2024 | 10:08

Atraktivan program 21. izdanja Međunarodnog budvanskog karnevala nastavljen je sinoć Tradicionalnim Abrumom tokom kojeg su veseli Feštađuni i karnevalisti pozivali građane i posjetioce Starog grada i okoline na Veliki budvanski karneval.

CEDIS - Planirani radovi na mreži za 2, 3, 6, 7. i 8. maj

Srijeda, 01.05.2024 | 10:03

Planirani radovi na mreži.

"Nadam se da sam uspio da budem dobar primjer za nove generacije, to je važnije od titula"

Srijeda, 01.05.2024 | 09:30

Španski teniser Rafael Nadal uz bujicu emocija se oprostio od Mastersa u Madridu, za koji je istakao da mu je bio važniji od grend slemova.

Neviđeno do sad! Za 1€ ideš na EURO – Evo šta je potrebno da uradiš

Srijeda, 01.05.2024 | 08:57

Zapleši ritmom fudbalske igre i osjeti uzbuđenje, jer Minhen te zove, a Meridian vodi na EURO 2024! Od danas je svaki tiket recept za nezaboravnu dozu navijačkog adrenalina!

Da li ste znali? Zbog čega se BLUETOOTH zove baš tako?

Srijeda, 01.05.2024 | 08:11

Jedan od ključnih elemenata savremenog bežičnog povezivanja je Bluetooth tehnologija. Međutim, malo ljudi zna kako je ova tehnologija dobila svoje neobično ime.

Danas je 1. MAJ - Međunarodni praznik rada

Srijeda, 01.05.2024 | 07:50

Prvi maj je praznik rada koji se obilježava širom svijeta kao dan posvećen radnicima i radničkim pravima.

Obradović: Najvažnija je pobjeda, ali brinu izgubljene lopte

Utorak, 30.04.2024 | 21:58

Trener Partizana Željko Obradović bio je zadovoljan zbog pobjede protiv Budućnosti i igra u odbrani, ali je vidio i probleme u nastupu svoje ekipe.

Partizan imenovao novog trenera

Utorak, 30.04.2024 | 21:41

Fudbaleri Partizana i zvanično su dobili novog trenera.

Žakelj: Nismo iskoristili šanse u trećoj četvrtini, ali želimo da vratimo seriju u Beograd

Utorak, 30.04.2024 | 21:26

Trener Budućnosti Voli Andrej Žakelj smatra da je njegov tim poražen u Beogradu od Partizana zbog slabog šuta spolja.