Nedjelja, 06.08.2023 | 12:51
IZVOR: dan.online

Nakon RAZGOVORA zvaničnika: Normalizovan SAOBRAĆAJ na granici sa Albanijom

Albanski ministar unutrašnjih poslova kontaktirao je sa premijerom Dritanom Abazovićem i ministrom Filipom Adžićem.




Foto: Ilustracija/ Pixabay.com 

Na graničnom prelazu Hani i Hoti situacija je noralizovana nakon razgovora zvaničnika Crne Gore i Albanije, piše Top čanel.

Kako navodi ovaj portal nakon dugih redova od tri kilometra koje su stvorene na ovom graničnom prelazu, albanski ministar unutrašnjih poslova Taulant Bala razgovarao je sa premijerom Dritanom Abazovićem i ministrom unutrašnjih poslova Filipom Adžićem.

Izvori Top Čenela ukazuju da je Bala tražio da se olakšaju procedure prelaska na graničnom prelazu.

Nakon ove komunikacije, saobraćaj je ublažen i počela je normalizacija saobraćaja na graničnom prelazu u Hani e Hoti

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Knežević: Uslovi u pritvoru nehumani, tražim dolazak diplomatskog osoblja iz Ambasade UK, posjetu Mitropolita Joanikija

Srijeda, 08.05.2024 | 13:11

Predsjednik Atlas grupe i Univerziteta Mediteran dr Duško Knežević, koga je Velika Britanija izručila Crnoj Gori 30. aprila i nakon saslušanja u Višem sudu u Podgorici određen mu jednomjesečni pritvor, obratio se pismom Vladimiru Šćepanoviću, načelniku Istražnog zatvora u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija.

Air Montenegro OTKAZUJE LETOVE na liniji Podgorica - Minhen

Srijeda, 08.05.2024 | 11:40

Uslijed geopolitičkih prilika koje onemogućavaju obavljanje letova na liniji Podogorica - Tel Aviv, nacionalni avioprevoznik će tokom ljetnje sezone saobraćaj obavljati na četiri aviona. Uzimajući navedeno u obzir, Air Montenegro je pristupio optimizaciji reda letenja za ljetnju sezonu i donio odluku o otkazivanju letova na liniji Podgorica – Minhen, saopšteno je iz nacionalne aviokompanije.

Radunović: Ako treba davaćemo krv Katniću; Huter: Suditi ljudima, ali živim

Srijeda, 08.05.2024 | 12:51

Na dnevnom redu Skupštine Crne Gore je više tačaka, ali se rasprava otvorila oko pitanja Rezolucije o Srebrenici i o štrajku glađa bivšeg GST Milivoja Katnića.

Srpski mediji: Na autu osumnjičenih za ubistvo NIJE NAĐEN DNK Danke Ilić?

Srijeda, 08.05.2024 | 17:01

Kako tvrdi Nova.rs pozivajući se na izvore u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru nakon pristiglih novih vještačenja na automobilu kojeg su navodno vozili Dejan Dragojević i Srđan Janković nisu pronađeni tragovi DNK-a nestale dvogodišnje Danke Ilić.

Burno u Skupštini: Nikolić Čarapiću: Obratite pažnju kako nam se obraćate da ne bismo razgovarali drugačije; Čarapić: Sram Vas bilo

Srijeda, 08.05.2024 | 13:10

U Skupštini Crne Gore danas je bilo burno. Došlo je do žučne polemike između šefova poslaničkih klubova DPS-a i PES-a Andrije Nikolića i Vasilija Čarapića zbog amandmana na Rezoluciju o Srebrenici. Stejt department je danas saopštio da oni nisu posrednici u tim amandmanima, pa je Nikolić pozvao Čarapića da saopšti “zašto je PES slagao javnost”. Čarapić tvrdi da PES nije prevario građane. Prije toga je i poslanica DPS-a Aleksandra Vuković Kuč pozvala danas Pokret Evropu sad i Jelenu Nedović (PES) da se izvini građanima zbog, kako je kazala, dezinformacije koju su iznijeli za vezano za amandmane o Rezoluciji o Srebrenici. Nedović je na to kazala: “Sačekajmo par dana pa ćemo da vidimo šta se dešava”.

Vraća se legendarni model NOKIA 3210, ali u modernijem izdanju - POGLEDAJTE

Četvrtak, 09.05.2024 | 11:02

HMD objavljuje Nokia 3210 telefon u novom ruhu, a klasični telefon iz devedesetih stiže u modernoj varijanti.

Vujović: Herojstvo i žrtve naših predaka ne smiju biti zaboravljeni

Četvrtak, 09.05.2024 | 10:51

Evropska unija je naše stremljenje, jedini put i krajnje odredište. I pored brojnih izazova danas, više nego ikad, odlučno koračamo ka tom cilju, posvećeni suštinskim rezultatima, progresivnim idejama i vrijednostima, ponosni na naše građansko opredjeljenje i antifašističko nasljeđe. Uskoro će se otvoriti vrata za prvu sljedeću članicu evropske porodice - za Crnu Goru. Na nama je da učinimo da se to što prije dogodi, saopštila je ministarka kulture i medija Tamara Vujović povodom 9.maja - Dana Evrope i Dana pobjede nad fašizmom.

Eraković: Svi koji su glasali za ovaj eksperiment nad zdravljem građana Crne Gore neka se spreme

Četvrtak, 09.05.2024 | 10:31

Upozoravali smo na vrijeme na pogubnu politiku ukidanja doprinosa za zdravstveno osiguranje, saopštio je potpredsjednik DPS-a Jevto Eraković.

Anćeloti: Bajern se žalio na suđenje? Ok, onda ćemo se i mi žaliti

Četvrtak, 09.05.2024 | 10:01

Karlo Anćeloti će pokušati da dođe i do pete titule Lige šampiona, prethodno dvije osvojio je na klupi Reala (2014, 2022), a prije toga i sa Milanom (2003, 2007).

Ostali su vam ostaci hrane od Vaskrsa? Pripremite od toga PICU

Četvrtak, 09.05.2024 | 09:48

Vaskrs je došao i prošao, ali ostala vam je tona hrane! Već posle nekoliko dana pripremljene đakonije više nisu svježe, nasiječen sir i suhomesnato počinje da se suši i mijenja teksturu, dok se povrće sparušalo. A ukućani su već presiti svega i ne mogu više da jedu jedno te isto.

Milović - Smanjenje penzionih doprinosa TEKTONSKI potres ekonomije Crne Gore

Četvrtak, 09.05.2024 | 09:37

Smanjenje penzionih doprinosa tektonski potres ekonomije Crne Gore, saopštio je poslanik DPS-a Nikola Milović.

Husić - Izmješta se sidrište iz Dobrote, sigurnost plovidbe na prvom mjestu

Četvrtak, 09.05.2024 | 09:15

Uprava pomorske sigurnosti i upravljanja lukama inicirala je izmještanje sidrišta preko puta Fakulteta za pomorstvo u Kotoru, jer, kako se navodi u saopštenju, predstavlja smetnju za sigurnu plovidbu u tom dijelu Bokokotorskog zaliva. 

VIDEO: EMOTIVNA PORUKA Jokićeve žene i ćerke: "Ti si naš MVP"

Četvrtak, 09.05.2024 | 08:58

Denver Nagetsi su spremili emotivan video u čest Nikoli Jokiću, koji je po treći put proglašen za najkorisnijeg igrača NBA lige (MVP).

Bivši radnici Košute i danas blokiraju put Cetinje-Podgorica: Očekuju da ih Spajić pomene

Četvrtak, 09.05.2024 | 08:50

Bivši radnici cetinjske Košute danas će zaustavi saobraćaj između Cetinja i Podgorice od 11 do 15 sati kako bi još jednom podsjetili na zahtjeve o isplati zaostalih zarada i povezivanje radnog staža.

CGO: Dan Evrope i Dan pobjede nad fašizmom

Četvrtak, 09.05.2024 | 08:31

Dan Evrope i Dan pobjede nad fašizmom treba da nam služe kao podsjetnik da se kao društvo možemo evropeizovati samo na vrijednosnoj osnovi, jasnim državnim politikama i javnom interesu, kao i na otporu retrogradnim ideologijama, saopšteno je iz Centra za građansko obrazovanje (CGO).