Četvrtak, 31.08.2023 | 21:04
IZVOR: klix.ba

Ovo su NAJBOLJE BESPLATNE turističke atrakcije NA SVIJETU

Kada se radi o planiranju odmora, posebno s ograničenim budžetom, nema ničeg boljeg od turističkih atrakcija koje možete posjetiti besplatno te je kompanija Casago predstavila listu najboljih besplatnih atrakcija na cijelom svijetu.




Foto: World Wild Heart/ YouTube screenshot

Casago, kompanija za iznajmljivanje kuća za odmor, koristeći kritike na TripAdvisoru, istražila je koje besplatne turističke lokacije imaju najviše recenzija s pet zvjezdica.

Prema njihovoj studiji, belgijski gradić Brugge mjesto je najbolje besplatne turističke atrakcije na svijetu. 94,5 posto recenzija Muzeja mini harfe, koji vodi harfista Luc Vanlaere, ima pet zvjezdica. Ovaj muzej je mjesto za intimne koncerte, sastavljeno da zadivi publiku ljepotom zvuka harfe.

Na drugom mjestu nalazi se Nacionalni muzej američkog ratnog zrakoplovstva. Ovo mjesto uključuje mnoštvo izložbi koje pokrivaju različite ere historije američkog ratnog zrakoplovstva, od ranih godina do galerije projektila, a 92,85 posto njegovih recenzija na TripAdvisoru ima pet zvjezdica.

Treći na listi je vodopad Horseshoe, najveći od tri vodopada koji čine Nijagarini vodopadi u Kanadi. S 92,7 posto recenzija ovog kultnog prirodnog mjesta sa pet zvjezdica, jasno je da Horseshoe Falls ne zaostaje.

Lista 10 najboljih besplatnih turističkih atrakcija na svijetu, prema Casago kompaniji obuhvata:

Luc Vanlaere Harfist (Muzej mini harfe), Belgija

Nacionalni muzej američkog ratnog vazduhoplostva, SAD

Horseshoe Falls, Kanada

Nacionalni muzej pješaštva i vojnički centar, SAD

Jezero Bacalar, Meksiko

Zlatni hram, Indija

Cerro Fitz Roy, Argentina

Grobnica nepoznatog vojnika, SAD

Australijski ratni spomenik, Australija

Lanta Animal Welfare, Tajland

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Još jedna prijava zbog sumnje o lažnoj diplomi o srednjem obrazovanju

Utorak, 14.05.2024 | 15:16

Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija podnijelo je danas Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici krivičnu prijavu protiv lica N. J. zbog osnovane sumnje da je dostavilo lažnu i neistinitu obrazovnu ispravu, za koju su u postupku priznavanja inostrane obrazovne isprave o stečenom srednjem obrazovanju, te nadležnosti srednje škole, utvrdili da nije vjerodostojna javna isprava.

Crna so je nevjerovatno popularna u svijetu, a efikasna kod čak sedam tegoba

Utorak, 14.05.2024 | 15:09

Bogata je mineralima i donosi brojne benefite za tijelo.

Ljekar analizirao posljedice Đokovićevog udarca: "Vrlo je zabrinjavajuće"

Utorak, 14.05.2024 | 14:51

Novak Đoković je na Mastersu u Rimu doživio neprijatnost kada ga je prilikom potpisivanja autogarama pogodila flašica vode u glavu.

Za godinu u Crnoj Gori 192 MALOLJETNIČKE TRUDNOĆE, najmlađa koja je abortirala imala 15 godina

Utorak, 14.05.2024 | 14:43

Mladi u Crnoj Gori, ali i svijetu, sve ranije stupaju u seksualne odnose, često nezaštićene. Stoga, povećan je i broj maloljetničkih trudnoća ali i djevojčica koje se često odluče za namjerni prekid trudnoće tj abortus. 

Ova ČETIRI znaka uvijek se ZALJUBLJUJU u sekundi

Utorak, 14.05.2024 | 14:39

Astrolozi su izdvojili četiri znaka Zodijaka koji imaju sklonost da se zaljube brže od drugih.

Siner PROPUŠTA Rolan Garos?

Utorak, 14.05.2024 | 14:25

Italijanski teniser Janik Siner zbog povrede nije učestvovao na Mastersu Rima, a pitanje je da li će igrati i na Rolan Garosu.

UP - Uhapšen osumnjičeni za ugrožavanja javnog saobraćaja u Ulcinju

Utorak, 14.05.2024 | 14:14

Ulcinjskoj policiji je prijavljeno da je na skretanju ka Velikoj plaži došlo do saobraćajne nezgode u kojoj je jedno lice povrijeđeno, a da je drugi učesnik napustio lice mjesta, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Sjutra u CNP-u Narodno pozorište iz Sarajeva

Utorak, 14.05.2024 | 14:11

Predstava “Jedan je Muhammad Ali”, koju je prema tekstu Almira Imširevića režirao Dino Mustafić u produkciji Narodnog pozorišta Sarajevo, biće izvedena sjutra (15. maj) na Velikoj sceni Crnogorskog narodnog pozorišta s početkom u 20h.

RTS: Rasprava o rezoluciji o Srebrenici vjerovatno 22. maja

Utorak, 14.05.2024 | 13:59

Kako saznaje RTS, najverovatnije će ponovo doći do odlaganja sjednice UN o Srebrenici. Moguće je da će novi termin biti 22. maj.

Istraživanje: U odjeći OVE BOJE drugima smo NAJPRIVLAČNIJI i NAJINTELIGENTNIJI

Utorak, 14.05.2024 | 13:44

Kolika je moć boje odjeće koju nosimo dokazalo je istraživanje koje je otkrilo da smo drugima ne samo najprivlačniji, nego da djelujemo i najpametnije i najsamouvjerenije u odjeći jedne određene boje.