Srijeda, 13.12.2023 | 18:48
IZVOR: kolektiv.me

Podrška i od Rajnke: "AJMO LAVICE, američka ambasada večeras NAVIJA za vas"

"Lavice" večeras igraju odlučujući meč protiv Danske. 




Foto: X screenshot/ US Embassy Podgorica

Utakmica rukometašice Crne Gore  i Danske u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva, od velikog je značaja za istorju crnogorskog sporta generalno.

Iz američke ambasade iskazali su podršku za naše "lavice".

Ambasadrodka Džudi Rajzing Rajnke je napisala na svom X profilu "Srećno hrabre lavice".

Ona je u video koji je podijelila na društvenoj mreži X, rekla  da američka ambasada večeras navija za Crnu Goru. 

"Zdravo lavice, vrlo sam srećna zbog vaših uspjeha u prošloj godini, i veoma poštujem sve što ste do sada uradile. U ime cijelokupnog tima ambasada SAD u Crnoj Gori vam želi sreću večeras. Ajmo Lavice", kazala je u poruci Rajnke.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Stojović: Nema genocidnog naroda; Janović: Presude međunarodnih sudova pokazuju sve

Četvrtak, 16.05.2024 | 21:15

Poslanik Pokreta Evropa sad Gordan Stojović istakao je u emisiji Argumenti na TVCG da je njegov stav o usvajanju Rezolucije o Srebrenici isti kao i stav pokreta Evropa sad. Naglasio je da cijeli region treba da se okrene ekonomiji.

Danilović: Mislim da Srebrenica nije genocid, priznajem da se desio jedan od najvećih zločina u BiH

Četvrtak, 16.05.2024 | 21:03

Mislim da Srebrenica nije genocid, priznajem da se desio jedan od najvećih zločina u Bosni i Hercegovini – saopštio je lider Ujedinjene Crne Gore i direktor Agencije za kontrolu i obezbjeđenje kvaliteta visokog obrazovanja Goran Danilović.

Predsjednik Sutjeske: Zahtijevam od ministra unutrašnjih poslova da ispita ko je kriv

Četvrtak, 16.05.2024 | 20:50

Predsjednik Sutjeske Saša Miličić kazao je da je nedopustivo da policija dozvoli da usred utakmice uđe grupa gostujućih navijača i izazove incident.

Nepoštovanje zakona postalo navika institucija u Crnoj Gori

Četvrtak, 16.05.2024 | 20:22

Na reviziju pravilnosti, Državna revizorska institucija, od početka 2023. dala je 31 negativno mišljenje na poslovanje institucija u Crnoj Gori. Kažu da se nepoštovanje zakona, najčešće ponavlja kod političkih partija, ali i da državne institucije koje bi trebalo da paze na poštovanje zakona, često budu predmet revizije.

KK Sutjeska: Odgovornost za incident snosi policija

Četvrtak, 16.05.2024 | 20:09

Košarkaški klub Sutjeska saopštio je da je policija odgovorna za to što je današnja utakmica protiv Budućnost Volija prekinuta zbog sukoba navijača dva kluba.

Radović: Više od 400 objekata u Podgorici nije priključeno na gradsku vodovodnu mrežu

Četvrtak, 16.05.2024 | 19:45

Više od 400 objekata nije priključeno na gradsku vodovodnu mrežu, kazao je u emisiji “Lice Podgorice” direktor sektora za tehničko-operativne poslove ovog preduzeća Zdravko Radović. Ističe da će se i u narednom periodu raditi na kontroli, kako bi se dodatno smanjilo nelegalno korišćenje vodovodnih mreža.

PET znakova depresije na koje ne obraćamo pažnju: Potiskuju se i zanemaruju

Četvrtak, 16.05.2024 | 19:01

Depresija je čest, ali ozbiljan poremećaj raspoloženja.  

Jelena Tomašević posvetila album pokojnom ocu: Nedostaje mi, bio bi ponosan da je ovdje

Četvrtak, 16.05.2024 | 18:44

Na veliku radost publike, Jelena Tomašević objavila je album pod nazivom „Iskrena“ nakon osam godina od izlaska prethodnog projekta.

Bar: Požar zahvatio dva automobila

Četvrtak, 16.05.2024 | 18:21

U barskom naselju Sokolana, pod još nerazjašnjenim okolnostima došlo je do požara koji je zahvatio dva putnička automobila koji su bili na otpadu, javlja Primorski portal.

Spajić – O’Brajen: Crna Gora kohezioni faktor Zapadnog Balkana

Četvrtak, 16.05.2024 | 18:20

Crna Gora je faktor stabilnosti i pouzdana saveznica Sjedinjenim Američkim Državama na Zapadnom Balkanu, poruka je sastanka premijera Milojko Spajić sa pomoćnikom američkog državnog sekretara zaduženog za Evropu i Evroaziju Džejmsom O’Brajenom.