Nedjelja, 07.01.2024 | 15:00
IZVOR: kolektiv.me

Da li nas OČEKUJU PADAVINE? Ove TEMPERATURE SU PROGNOZIRANE za PONEDJELJAK

Iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, za ponedjeljak najavljuju pretežno oblačno vrijeme.




Foto: Ilustracija/Pixabay.com 

"Umjereno do pretežno oblačno, povremeno sa padavinama, kiša, na sjeveru i susnježica i snijeg, a po koja pahulja moguća je kratkotrajno i u planinskim oblastima na jugu. Češće padavine u prvom dijelu dana, u popodnevnim satima padavine će oslabiti, u većem dijelu zemlje i prestati. Vjetar, uglavnom u popodnevnim satima i tokom noći, mjestimično umjeren do jak, sjeverni i sjeveroistočni", kazali su iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju.

Jutarnja temperatura vazduha od -4 do 10, najviša dnevna od -1 do 14 stepeni.

I u Podgorici pretežno oblačno. 

"Povremeno kiša, češća u jutarnjim satima, a tokom popodneva očekuje se prestanak. Vjetar krajem dana i tokom noći, umjeren do jak, sjeveroistočni. Jutarnja temperatura vazduha oko 8, najviša dnevna oko 11 stepeni", saopšteno je iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Dačić: Sramna i nečuvena odluka Crne Gore

Petak, 10.05.2024 | 09:07

Doskorašnji šef srpske diplomatije, sada ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić ocijenio je najavu da će Crna Gora glasati za rezoluciju UN o genocidu u Srebrenici kao "sramnu i nečuvenu".

SDT provjerava kako su odobrene koncesije u Luci Bar

Petak, 10.05.2024 | 08:44

Specijalno državno tužilaštvo (SDT) zatražilo je od Komisije za koncesije svu dokumentaciju o dodjeli koncesija za lučke usluge u akvatorijumu Luke Bar. Komisija je tužilaštvu dostavila dokumentaciju. Potvrdu ovih informacija sadrži redovni godišnji izvještaj Komisije za koncesije koji je dostavljen Skupštini, objavio je RTCG.

Rakčević tvrdi: Smanjenje administracije lijek za Vodovod i Čistoću

Petak, 10.05.2024 | 08:30

Glavni grad neće pustiti Vodovod i Čistoću da odu u stečaj zbog naslijeđenih problema i da njihovi problemi budu veći, već se trudimo da ih umanjimo i da pomognemo, kako bi kroz nekoliko godina dobili stabilna i normalna gradska preduzeća, rekao je Luka Rakčević, zamjenik gradonačelnice odgovarajući na pitanje Dana da li su i dalje neka preduzeća pred vratima stečaja.

Osumnjičenom za seksualno uznemiravanje maloljetnika određeno zadržavanje

Petak, 10.05.2024 | 08:07

Ovim povodom se Uprava policije nije oglašavala.

Stiže BEBA - Hajli i Džastin Biber otkrili da uskoro POSTAJU RODITELJI

Petak, 10.05.2024 | 06:50

Stiže beba.

Oblačno, sa SUNČANIM intervalima - Petak u znaku ovih TEMPERATURA

Četvrtak, 09.05.2024 | 22:06

U petak nas očekuje pretežno  oblačno vrijeme, saopštili su iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju.

Abazović: Ljudi sa kojima je Spajić sarađivao SPREMNI i da ustupe zvaničnu komunikaciju

Četvrtak, 09.05.2024 | 22:01

Predsjednik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović kazao je, u vezi sa pitanjima na koje mu predsjednik Vlade Milojko Spajić nije odgovorio na današnjem premijerskom satu, da Spajić „savršeno dobro zna“ o čemu on priča i da te informacije nije mogao dobiti od nadležnih organa u Crnoj Gori niti od prijatelja u regionu.

RECEPT za brzi biskvit s trešnjama koji nikome nikad nije propao

Četvrtak, 09.05.2024 | 21:42

Priroda nas časti brojnim ukusnim voćem, a na počektu sezone mnogi se najviše raduju prvim trešnjama. Ljubitelji trešanja žele ih iskoristiti na sve moguće načine, a jedan od prijedloga je i ovaj jednostavan biskvit koji se brzo priprema i još brže nestaje s tanjira.

Stručnjaci UPOZORAVAJU - Zašto NE TREBA da čistite uši štapićima s vatom

Četvrtak, 09.05.2024 | 21:22

Korišćenje pamučnog štapića za čišćenje ušiju je dobro, ali ljekari upozoravaju da to zapravo čini više štete nego koristi.

POGLEDAJTE - Zgrade Vlade Crne Gore i Ministarstva evropskih poslova osvijetljene BOJAMA Evropske unije

Četvrtak, 09.05.2024 | 21:07

Povodom Dana Evrope koji se obilježava  9. maja.