Četvrtak, 11.01.2024 | 13:59
IZVOR: n1.info.rs

Pogledajte - Objavljen prvi zvanični trejler za biografski film Ejmi Vajnhaus (VIDEO)

"StudioCanal" i "Monumental Pictures" objavili su prvi zvanični trejler za "Back To Black", biografski film Ejmi Vajnhaus.




Foto: YouTube screenshot/ KinoCheck.com

Rediteljka filma je Sem Tejlor-Džonson, a Ejmi Vajnhaus i godine njenog života u Londonu, kao i njen put do slave verno je dočarala glumica Marisa Abela.

Pored Abele, u filmu „Back To Black“ glume i Džek O’Konel kao Ejmin bivši muž, Blejk Filder-Sivil, Edi Marsan kao njen otac Mič, Džulijet Kauan kao njena majka Dženis i Lesli Menvil kao njena baka Sintija.

Film, koji ima odobrenje porodice, sadrži mnoge njene hit pjesme, koje je snimila i izvodila Abela, prenosi NME.

„Otkrivanje talenta kao što je Marisa Abela je slično pronalaženju zlatne prašine. U trenutku kada je pogledala u objektiv na svojoj prvoj audiciji znala sam da je savršena glumica za ulogu Ejmi Vajnhaus. Uložila je ogroman trud i mnogo je radila, obraćala je pažnju na svaki detalj i svakodnevno je vježbala, i to satima, da bi mogla da pjeva tokom cijelog filma. Ona ne glumi Ejmi, Ejmi živi u njoj“, rekla je rediteljka filma, Tejlor-Džonson.

Tejlor-Džonson je ranije režirala biografski film o Džonu Lenonu, kao i prvi film u franšizi Pedeset nijansi sive. Met Grinhalg napisao je scenario za film „Back To Black“.

„Oduševljeni smo što StudioCanal, Focus Features i Monumental snimaju ovaj film slaveći izvanredno muzičko nasleđe naše ćerke Ejmi i pokazujući njen talenat na način koji zaslužuje“, rekli su roditelji Ejmi Vajvhaus krajem prošle godine.

Film „Back To Black“ naći će se u bioskopima širom Velike Britanije i Irske 12. aprila 2024.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Direktor Evrolige najavio: Partizan, Crvena zvezda, Valensija, Virtus ili Alba ostaju BEZ Evrolige

Subota, 04.05.2024 | 13:21

Direktor Evrolige, Paulijus Motiejunas je, u velikom intervjuu za španski "As" kazao da će neko od klubova bez licence ostati bez ovog takmičenja naredne sezone.

I to se dešava - Muškarac vozio Teslu i zaspao, uspio da se probudi tek nakon 40 KILOMETARA

Subota, 04.05.2024 | 12:39

Scene o kojima se najčešće govori u Americi stigle su i na evropske puteve.

Mandić: Vaskrs nas uči da je molitva za mir i blagostanje najbolja odbrana koju kao vjerni ljudi imamo

Subota, 04.05.2024 | 12:14

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić čestitao je predstojeći Vaskrs patrijarhu srpskom Porfiriju, mitropolitu crnogorsko-primorskom Joanikiju, episkopu budimljansko-nikšićkom Metodiju, episkopu zahumsko-hercegovačkom Dimitriju, episkopu mileševskom Atanasiju i svim pravoslavnim vjernicima uz želju da vaskršnje dane provedu u zdravlju, miru i sreći.

Abazović: Država od trajekta za godinu prihodovala više od OSAM MILIONA EURA

Subota, 04.05.2024 | 12:01

Predsjednik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović, saopštio je da je država od trajekta za godinu prihodovala više od osam miliona eura.

FOTO: Gudelj hitno operisan - Anastasija objavila fotografiju iz doma, pokazala kako se fudbaler oporavlja

Subota, 04.05.2024 | 11:44

Anastasija Ražnatović podijelila je fotografiju svog muža, Nemanje Gudelja iz porodičnog doma i pokazala kako se oporavlja, posle operacije.

SLABIJI ZEMLJOTRES registrovan u Crnoj Gori

Subota, 04.05.2024 | 11:06

Zemljotres jačine 2,7 stepena zabilježen je u Crnoj Gori.

Neobičan recept, a priprema se lako - PALAČINKE iz rerne su neodoljive

Subota, 04.05.2024 | 10:49

Svi znamo da se palačinke spremaju u tiganju i tako im i pristupamo. Ali postoje i malo drugačije palačinke koje se spremaju u rerni. Recept za palačinke iz rerne je za mnoge neobičan, a lako se sprema.

Imate Android? Prijeti vam OPASAN VIRUS, ovo je način da zaštitite svoj uređaj

Subota, 04.05.2024 | 10:15

Za korisnike koji su zabrinuti zbog ažuriranja svoje Chrome aplikacije, UniladTech izlistao je korisne korake kako biste osigurali bezbjednost svog uređaja.

Niske temperature i jaka vulkanska aktivnost: Kako vulkan na Antarktiku izbacuje 80 grama ZLATA dnevno?

Subota, 04.05.2024 | 10:02

Planina Erebus, krije jedan od najaktivnijih vulkana na svijetu, koji svakoga dana izbaci oko 80 grama zlata u hladan vazduh Antarktika. Antarktik je ledeni kontinent sa izuzetno niskim temperaturama, ali ima i jaku vulkansku aktivnost.

VIDEO: INCIDENT u Istanbulu; Jasikevičijus: Izvinjavam se Evroligi i Monaku

Subota, 04.05.2024 | 09:25

Košarkaši Monaka savladali su sinoć Fenerbahče (65:62) i izborili majstoricu u četvrtfinalu Evrolige.