Subota, 13.01.2024 | 14:32
IZVOR: n1.info.rs/N1 Slovenija

Počinje SNIMANJE FILMA o Majklu Džeksonu: Evo kome je povjerena GLAVNA ULOGA

Snimanje biografskog filma o pjevaču Majklu Džeksonu počeće ovog mjeseca, prema filmskim studijima Lionsgate i Universal Pictures.




Foto: YouTube screenshot/Michael Jackson

Kralja popa tumačiće pjevačev 27-godišnji bratanac. Film pod nazivom Majkl, koji je najavljen prošle godine, stiže u bioskope širom svijeta 2025. godine.

Reditelj Antoan Fuka (58), poznat po filmovima ‘Training Day’ i ‘The Righteous’, prošlog januara je otkrio planove za biografski film o kralju popa, a glavnu ulogu dodijelio je bratancu pjevača, 27-godišnjem Džafaru Džeksonu.

“Mislim da ne postoji umjetnik koji je bio tako jak, harizmatičan i genijalan na polju muzike kao što je bio Majkl Džekson. Na moju proizvodnju muzičkih spotova uveliko su uticali njegovi spotovi. Njegova muzika i slike dio su mog pogleda na svijet. Nisam mogao odoljeti prilici da njegovu priču i muziku prenesem na veliko platno”, rekao je Fuka u najavi filma.

Scenario je napisao Džon Logan, koji je između ostalog napisao ‘Gladijatora’ i ‘Spectre’ iz serijala o Džejmsu Bondu. U film su uključeni i britanski producent Grejam King, koji je bio producent biografskog filma o frontmenu Queen-a, Frediju Merkjuriju, Bohemian Rhapsody, kao i nadzornik Džeksonove zaostavštine.

Prema „Lajonsgejtu“, film će rasvijetleti cijeli Džeksonov život. Sa hitovima poput Billie Jean, Beat It i Thriller bio je jedan od najpoznatijih pjevača na svijetu. Njegov imidž u javnosti narušen je ekscentričnim načinom života i optužbama za seksualno zlostavljanje djece, koje nisu potvrđene na sudu. Pop zvijezda, koji je kao dijete nastupao na pozornici sa braćom i sestrama, preminuo je 2009, samo nekoliko mjeseci prije planiranih oproštajnih koncerata ‘This Is It’.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Nikola Rokvić otkrio koliko je para skupljeno nakon 13 dana: Cifra znatno skočila

Subota, 04.05.2024 | 17:25

Nikola Rokvić prije 13 dana krenuo je na pješačenje od Beograda do Egine, a pjevač će preći 1.060 kilometara kako bi stigao do manastira Nektarija Edinskog gdje će se pokloniti i završiti svoje hodočašće.

Kako se na Balkanu opisuje zgodan muškarac, a kako u svijetu: Komični video nasmijao region

Subota, 04.05.2024 | 17:13

Hrvatska glumica i tiktokerka Nina Čudić koju na mrežama prepoznaju po nadimku “Slađa s brda” uspjela je da nasmije region snimkom na kojem pokazuje kako se na Balkanu opisuje zgodan muškarac, a kako u svijetu.

Katniću dodijelili advokata s liste DF-a

Subota, 04.05.2024 | 16:54

Sud je Milivoju Katniću, tvrdi se „po službenoj dužnosti”, dodijelio sljedbenika Demokratskog fronta (DF), protiv čijih je lidera sada pritvoreni bivši SDT poveo krivični postupak za učešće u slučaju „državni udar”, a kojima je ponovljeno suđenje u toku

USKRŠNJA POGAČA sa puterom: Oduševiće sve za sjutrašnjom trpezom (VIDEO)

Subota, 04.05.2024 | 16:22

Sjutra je Uskrs, pa je dobro da na vrijeme počnemo sa pripremama trpeze

Popović: Neka ovaj praznik koji simboliše pobjedu dobra nad zlom i života nad smrću

Subota, 04.05.2024 | 16:09

U ime Skupštine Crne Gore i u svoje lično ime, mitropolitu crnogorsko- primorskom Joanikiju, episkopima, sveštenstvu, monaštvu i svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti čestitam Vaskrs, dan Hristovog vaskrsenja, kazala je potpredsjednica Skupštine Zdenka Popović.

Raičević: Opština Bar će nastaviti da podržava unapređenje uslova rada vatrogasaca

Subota, 04.05.2024 | 15:41

Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević uputio je čestitku komandiru Službe zaštite i spašavanja Bar, Acu Vuleviću povodom 4. maja – Međunarodnog dana vatrogasaca.

Vježbe koje mogu da pomognu kod visokog krvnog pritiska

Subota, 04.05.2024 | 15:22

Visok pritisak može da drži pod kontrolom ako vježbate, ali postoje ciljane vježbe koje će vam pomoći u borbi sa hipertenzijom.

PREPOZNAJTE ODANOG MUŠKARCA: Obratite pažnju na sljedeće tri osobine

Subota, 04.05.2024 | 15:10

Prema stručnjacima ovo su tri osobine koje posjeduje vjeran i zreo muškarac

PROČITAJTE - Utvrđen redosljed lista za izbore u BUDVI

Subota, 04.05.2024 | 14:53

Opštinska izborna komisija (OIK) u Budvi odredila je danas žrijebanjem raspored na glasačkom listiću za predstojeće lokalne izbore, koji su zakazani za 26. maj.

U susret ljetu - Napravite sami najefikasnije ANTICELULIT ULJE

Subota, 04.05.2024 | 14:35

Danas celulit pogađa većinu žena, bez obzira na njihovu građu, tip kože i težinu.