Srijeda, 24.01.2024 | 13:48
IZVOR: Kolektiv.me

Novi filmovi na repertoaru bioskopa CINEPLEXX

Novi filmovi na repertoaru bioskopa Cineplexx.




Foto: Cineplexx

LESI: NOVA AVANTURA – Na radost starije i mlađe publike, onih koji su odrastali na pričama o jednom od najčuvenijih ljubimaca, kao i savremenih generacija koje prepoznaju ljubav, prijateljstvo i požrtvovanje, film LESI NOVA AVANTURA stiže u naš bioskop.

Pored nove i uzbudljive avanture, prelijepih tirolskih pejzaža i naravno, naše pametne Lesi, publika će imati priliku da otvori svoja srca predivnoj poruci koju ovaj igrani film za djecu pruža, a to su hrabrost, snaga i važnost prijateljstva i ljubavi.

SCENARIO IZ SNOVA - Život nezadovoljnog, porodičnog čovjeka Pola Metjuza okreće se naglavačke u trenutku kada milioni nepoznatih ljudi počnu iznenada da ga viđaju u svojim snovima. Njegovo noćno pojavljivanje prerasta u košmare i Pol je prinuđen da se suoči sa novostečenom slavom.

Žanr: komedija, triler

KUCE U OPERI - Komična avantura smještena u Metropoliten operi s početkom 20. vijeka upoznaje nas sa uličnom kucom Samson koja pokušavajući da se sakrije od lova šintera dolazi do jedne od najpoznatijih opera na svijetu. Tamo sreće šarmantnu kucu Margo koja je u vlasništvu čuvene primabalerine teatra, Anastasije. Priča se zahuktava kada iz svlačionice nestaje jedinstvena tijara koja pripada britanskoj kraljici i koju Anastasija mora da nosi tokom četvrtog čina baletske predstave. Kako balet ne bi bio otkazan Samson i Margo moraju pronaći kradljivca i spasiti dan predviđen za zvuke velikog Žorža Bizea. Sinhronizovano!

Žanr: animirani

TE DUA, MAJKE MI - Poslije duge noći pijenja i drogiranja Kokan i njegovi prijatelji, Đus i Saks završavaju u Albaniji. Sljedećeg jutra ne mogu da se prisjete prethodne noći i shvataju da su kupili djevojku negdje na putu. Ispostavilo se da je Kokan kupio za brak.

Nemajući pojma šta se još dogodilo prethodne noći, vraćaju se u Albaniju da vrate djevojčicu njenom ocu. Pošto Đus gubi auto u igri pokera, oni pozajmljuju auto od porodičnog sveštenika. Dok banda pokušava da prokrijumčari albansku djevojku preko granice, oni ne znaju da je vozilo zapravo prepuno kokaina.

Žanr: komedija

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

OSTALE VIJESTI

Novi filmovi na repertoaru bioskopa CINEPLEXX

Srijeda, 08.05.2024 | 12:59

Novi filmovi na repertoaru bioskopa Cineplexx.

Cineplexx Specijal i novi bioskopski repertoar

Utorak, 30.04.2024 | 16:08

Redovna bioskopska akcija Cineplexx Specijal biće održana u ponedjeljak, 6. maja, umjesto uobičajenog termina – prve nedjelje u mjesecu, zbog prazničnog radnog vremena. Bioskop Cineplexx obradovaće svoju publiku u ponedeljak, kada će se u sklopu akcije CINEPLEXX SPECIJAL ulaznice za izabrane filmske naslove naći po sniženoj cijeni od 2,50€! Publika će imati priliku da uživa u ovim popularnim filmskim naslovima : Istjerivači duhova: Ledena prijetnja, Jorgovani, Prvo predskazanje, Godzila x Kong, kao i animirani film za najmlađu publiku, Nojeva barka. Ulaznice su već u prodaji na blagajnama bioskopa.

ANIME NIGHT u Cineplexxu i 4 nova filma

Srijeda, 24.04.2024 | 12:49

Novi filmovi na repertoaru bioskopa Cineplexx.

Super subota i svi filmovi po cijeni ulaznice od 2,00€ u bioskopu Big Fashion!

Srijeda, 17.04.2024 | 15:04

Bioskop Cineplexx Big Fashion obradovaće svoju publiku u subotu, 20. aprila, kada će se u sklopu akcije SUPER SUBOTA ulaznice za sve filmske naslove na repertoaru naći po sniženoj cijeni od 2,00€! Publika će imati priliku da uživa u najnovijim filmskim naslovima po super povoljnoj cijeni. Ulaznice su već u prodaji na blagajnama bioskopa.

ČETIRI nova filma na repertoaru bioskopa Cineplexx

Srijeda, 10.04.2024 | 13:19

Novi filmovi na repertoaru bioskopa Cineplexx.

Nastup predstavnika Hrvatske NAJGLEDANIJI na JUTJUBU, a IZNENADIĆETE ko mu je "za petama"

Srijeda, 08.05.2024 | 19:54

Baby Lasagna, hrvatski predstavnik na Eurosongu, plasirao se u finale takmičenja. 

Šušić: "Konačno mišljenje za korišćenje SKY prepiske kao DOKAZA treba da da Vrhovni sud"

Srijeda, 08.05.2024 | 19:44

Vrhovno državno tužilaštvo tvrdi da je presuda Evropskog suda za korišćenje SKY prepiske kao dokaza obavezujuća samo za članice Evropske unije. Istovremeno, advokat, Mitar Šušić, smatra da konačno mišljenje treba da dâ Vrhovni sud, kako bi postojao jedinstveni stav.

NAJPLAĆENIJI jutjuber u istoriji za 26. rođendan POKLANJA 26 automobila: Ovo su USLOVI

Srijeda, 08.05.2024 | 19:34

MrBeast, najplaćeniji youtuber u istoriji, objavio je da pratiteljima povodom svog 26. rođendana poklanja 26 Tesla automobila.

SPEKTAKL u Kotoru: Golman Kralj dao GOL za peterce, Primorac na korak od TITULE

Srijeda, 08.05.2024 | 19:25

Primorac je sada stvarno blizu, sve miriše da će se u Kotoru slaviti titula prvi put još od 2008. godine.

Roditelji ovaj TRIK od PET SEKUNDI morate da znate - Može da SPASI život bebe u automobilu (VIDEO)

Srijeda, 08.05.2024 | 19:15

„To je brz i lak način da se utvrdi da li je pojas vašeg mališana previše labav ili ispravan.

Jovanić nakon iskaza svjedoka: Stečajnog upravnika sam razriješio jer je radio NEZAKONITO

Srijeda, 08.05.2024 | 19:06

Bivši predsjednik Privrednog suda Blažo Jovanić kazao je pred podgoričkim Višim sudom, nakon saslušanja svjedoka Milana Guberinića, da ga je razriješio sa funkcije stečajnog upravnika u postupklu "Jastreb" jer je radio nezakonito.

LJUBAV CVJETA - Aleksandra Mladenović sa novim dečkom otputovala na EGZOTIČNU DESTINACIJU (FOTO)

Srijeda, 08.05.2024 | 18:57

Pjevačica više ne krije koliko je zaljubljena.

Milović na Svetom Stefanu: OTVORIĆEMO škure, staze i grad-hotel Sveti Stefan

Srijeda, 08.05.2024 | 18:43

Kandidati i nosilac pobjedničke liste “Budva može bolje!” Nikola Milović posjetili Sveti Stefan i tom prilikom se družili sa mještanima ovog dijela Budve.

Objavljena lista NAJBOLJIH SALATA na svijetu - Prvo mjesto bi vas moglo IZNENADITI

Srijeda, 08.05.2024 | 18:25

Taste Atlas objavio je listu 50 najboljih salata na svijtu.

KUP CRNE GORE - Budućnost ovjerila plasman u FINALE

Srijeda, 08.05.2024 | 18:15

Fudbaleri Budućnosti prvi su finalisti Kupa Crne Gore.