Utorak, 06.02.2024 | 13:12
IZVOR: kolektiv.me

Rasprodat prvi kontingent ulaznica za Exitov Unity84 Festival, samo 3 sata nakon početka prodaje!

Organizacija EXIT, zajedno sa Garden of Dreams, krajem prethodne nedelje je najavila najnoviji dodatak svojoj festivalskoj porodici - Unity84 Festival, a neka od najavljenih imena su Hot Since 82, Lee Burridge, Lanna i After Affair kao i brojna domaća DJ podrška. Ovim festivalom biće proslavljen jedan veliki jubilej, 40 godina od održavanja Zimskih Olimpijskih Igara, događaja koji je bio značajan za čitav Balkan, a prva količina ulaznica rasprodata je za nešto manje od 3 sata!




Foto: EXIT Promo

Unity84 Festival biće postavljen 2. i 3. marta. Preko dana zabava zagrijevanja biće održana na olimpijskoj planini Bjelašnici. Tu će, kao sjajna lokalna DJ podrška, nastupiti Adnoir, Andrej Jelić, Calkins, Coem, Davor B, Eela, Fedja Knajdl, Jasa, Machado i Nemesia.

U subotu, 2. marta centralni događaj u Domu Mladih predvode svjetske zvijezde elektronske muzike Hot Since 82 i Lee Burridge. Kao jedan od simbola zajedništva nastupiće i vodeći sarajevski dvojac After Affair, vunderkind srpske i regionalne scene Lanna, kao i brojni DJ-evi iz Sarajeva, Banja Luke i Mostara.

Nakon ove velike žurke, sjutradan, 3. marta, publiku očekuje i afterparti na Bjelašnici, a lokacija i program samog aftera biće naknadno objavljeni.

Vrijeme je za veliko okupljanje uz koje će započeti tradicija vječne ljubavi, mira i jedinstva i, kroz Unity84 Festival, biti odata počast ovom velikom jubileju!

Ulaznice za Unity84 Festival možete kupiti na sajtu festivala, zatim na svim Gigs Tix prodajnim mjestima i online po cijeni od 15 EUR. 

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

OSTALE VIJESTI

Otkriveno zašto se Bosna i Hercegovina godinama ne takmiči na Evroviziji: Posljednji put su imali predstavnika 2016. godine, a ovo je razlog

Srijeda, 08.05.2024 | 13:54

U toku je evrovizijska nedjelja koju je publika širom Evrope dugo iščekivala, a sinoć smo imali priliku da u okviru prve polufinalne večeri vidimo predstavnike tri balkanske zemlje - Srbije, Hrvatske i Slovenije. Međutim, ono što je mnogima bilo neobično jeste da Bosna i Hercegovina dugi niz godina nije imala svog predstavnika.

VIDEO - Nastup za pamćenje: Madona oborila REKORD pred DVA MILIONA oduševljenih fanova

Nedjelja, 05.05.2024 | 14:02

"Madona je legenda i zaslužuje sve!"

Ofenbach, Alok i Oliver Tree donose hitove teške milijardama strimova na glavnu binu EXIT festivala

Petak, 26.04.2024 | 12:11

Tesla Universe glavna bina EXIT festivala upravo je dobila moćno pojačanje!

Karte za Montenegro Beer Fest u prodaji: Kerber i Buč Kesidi prvi otkriveni, a čeka nas još iznenađenja!

Subota, 20.04.2024 | 15:47

Cetinje će i ovog ljeta biti epicentar vrhunske zabave jer se četvrti Montenegro Beer Fest održava 26. i 27 . jula 2024. godine. Ovogodišnje izdanje festivala za sva čula donosi uzbudljiv novi koncept sa čak sedam regionalnih zvijezda. Za sada nam je poznato da će neki od njih biti ljevoruki Indi rokenrol, elektro, disko, duo iz Pančeva, Buč Kesidi, kao i bend koji već četiri decenije publici nudi najkvalitetniji rok, Kerber. Organizatori će nam blagovremeno otkrivati i preostalih pet regionalnih zvijezda.

Još jedna SPEKTAKULARNA PROSLAVA 21. maja - U Bar stiže Gibonni

Četvrtak, 11.04.2024 | 13:36

Proslava 21. maja u Baru.

Objavljena lista NAJBOLJIH SALATA na svijetu - Prvo mjesto bi vas moglo IZNENADITI

Srijeda, 08.05.2024 | 18:25

Taste Atlas objavio je listu 50 najboljih salata na svijtu.

KUP CRNE GORE - Budućnost ovjerila plasman u FINALE

Srijeda, 08.05.2024 | 18:15

Fudbaleri Budućnosti prvi su finalisti Kupa Crne Gore.

"Evropski tim za Nikšić”: Zbog nagomilanih PROBLEMA u svim djelovima grada, Kovačevića fotelja se uoči lokalnih izbora ne ljulja, ona je davno izvrnuta

Srijeda, 08.05.2024 | 17:58

Na saopštenje odbornika Evropskog tima za Nikšić, koji je ukazao na probleme u MZ Dragova Luka, odgovorili su (po)četnici iz Opštinskog odbora NSD, pa se pitamo kada su postali istureno PR odjeljenje lokalne uprave i odgovaraju u ime predsjednika Opštine, koji od “razno raznih obaveza”, ne stiže da se bavi pitanjima i problemima građana. Odgovaraju oni, jer Kovačević ne vidi situaciju u mjesnim zajednicama i ne zalazi u njih, ne stiže cirkulišući od fotelje predsjednika Opštine do poslaničke klupe, a sve u automobilu vrijednom 60.000 eura, kupljenom od novca građana i građanki Nikšića, navodi se u saopštenju Kluba odbornika "Evropski tim za Nikšić".

Šaranović: MUP posvećen BORBI protiv napada na novinare i njihovu imovinu

Srijeda, 08.05.2024 | 17:53

Ministarstvo unutrašnjih poslova je posvećeno borbi protiv napada na novinare i njihovu imovinu - poručio je ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranvić na sastanku sa predstavnicom OEBS-a za slobodu medija (RfoM) Terezom Ribeiro.

Nadal: "I tako dođe trenutak u kome više ništa NEMA SMISLA"

Srijeda, 08.05.2024 | 17:50

Rafael Nadal i dalje nije siguran da li će moći da zaigra na Rolan Garosu, turniru na kome je rekordnih 14 puta bio šampion.

DPS: Sugerišemo PES-u da se njihovi funkcioneri fokusiraju da GOVORE ISTINU

Srijeda, 08.05.2024 | 17:34

Javnost je ovih dana imala priliku da upozna pravo lice Pokreta Evropa sad, čiji su funkcioneri uhvaćeni u lažima i obmanama, i umjesto da upute izvinjenje javnosti, oni napadima na DPS pokušavaju da skrenu pažnju sa činjenice da su dobili diplomatski šamar iz Stejt Departmenta u vidu demantija da Sjedinjene Države posreduju u predaji dva amandmana Vlade Crne Gore na tekst Rezolucije o Srebrenici, saopšteno je iz Demokratske partije socijalista (DPS).

"Ovo je BLAMAŽA": HIT snimak sa Knezovog nastupa, prekinuo da pjeva, a ovome se nije nadao (VIDEO)

Srijeda, 08.05.2024 | 17:25

Pjevač Nenad Knežević Knez ne eksponira se previše u javnosti, ali vrijedno radi i nastupa.

Zirojević: Obratićemo se ministarstvu pravde u vezi OPTUŽBI koje je iznijela direktorica ASK

Srijeda, 08.05.2024 | 17:15

Poslanik SD-a Nikola Zirojević  kazao je da s obzirom na odgovor koji su dobili od Tužilačkog savjeta, ovim povodom će se obratiti nadležnom ministarstvu pravde kako bi dobili potrebne odgovore.

Pet stvari koje NE BI trebalo da radite POSLIJE OBROKA

Srijeda, 08.05.2024 | 17:09

Mnoge navike mogu da nanesu više štete nego koristi.

Srpski mediji: Na autu osumnjičenih za ubistvo NIJE NAĐEN DNK Danke Ilić?

Srijeda, 08.05.2024 | 17:01

Kako tvrdi Nova.rs pozivajući se na izvore u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru nakon pristiglih novih vještačenja na automobilu kojeg su navodno vozili Dejan Dragojević i Srđan Janković nisu pronađeni tragovi DNK-a nestale dvogodišnje Danke Ilić.